Nyu 773 Opublikowano 6 lipca 2023 Opublikowano 6 lipca 2023 Jestem w szoku, że nikt nie polecił Yooka Laylee and the Impossible Liar. Jest na ultra przecenach zawsze, jest dobrym Donkey Kongiem i chyba nie jest tak trudna. 2 Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 6 lipca 2023 Opublikowano 6 lipca 2023 Czy da się zakupy w eShop robić z telefonu/pc? Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 6 lipca 2023 Opublikowano 6 lipca 2023 @Sedrak Tak, da się. https://www.nintendo.co.uk/Nintendo-eShop/Nintendo-eShop-1806894.html 1 Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 6 lipca 2023 Opublikowano 6 lipca 2023 Rozumiem, że polskiej storny nie ma, bo próbowałem z PL wejść i jakoś nie mogłem znaleźć. Ale chyba nawet ja jestem świadom gdzie Nintendo ma Polskę Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 6 lipca 2023 Opublikowano 6 lipca 2023 do przeglądania gierek i promocji najlepsza ta stronka https://www.dekudeals.com 1 Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 6 lipca 2023 Opublikowano 6 lipca 2023 Dzięki jeszcze raz wszystkim. Kurczę tych gier jest tyle, że człowiek nie wie za co złapać. Cytuj
BRY@N 1 475 Opublikowano 6 lipca 2023 Opublikowano 6 lipca 2023 Myślicie że warto takiego switcha za 550zl brać ? https://www.olx.pl/d/oferta/nintendo-switch-lite-stan-igla-CID99-IDWjgeu.html Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 6 lipca 2023 Opublikowano 6 lipca 2023 2 godziny temu, Nyu napisał: Jestem w szoku, że nikt nie polecił Yooka Laylee and the Impossible Liar. Jest na ultra przecenach zawsze, jest dobrym Donkey Kongiem i chyba nie jest tak trudna. Sprawdź Kaze and the Wild Masks to obok Yooka Laylee najlepszy DKey 2 1 Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 8 lipca 2023 Opublikowano 8 lipca 2023 Jak mamy różne profile to rozumiem, że save są oddzielne zachowywane, ale jeśli ja mam konto Nintendo sparowane ze swoimi profilem to tylko na nim działają te usługi Nintendo Online płatne? Cytuj
Mari4n 427 Opublikowano 8 lipca 2023 Opublikowano 8 lipca 2023 Przy planie podstawowym multiplayer działa tylko na Twoim koncie, gierki z NESa i inne chyba działają na innych profilach o ile konsola jest podłączona do neta. 1 Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 8 lipca 2023 Opublikowano 8 lipca 2023 Właśnie nie działa. Na multi nie nie zależy, ale jak moja żona próbuje włączyć gry to nie wchodzi. Jednak już wiem chyba w czym problem. Jej profil nie jest połączony z żadnym kontem Nintendo Cytuj
Mari4n 427 Opublikowano 8 lipca 2023 Opublikowano 8 lipca 2023 Na oficjalnej stronie nintendo nie widziałem szczegółowych informacji na ten temat. Było tylko że grając na innym profilu trzeba być online. 1 Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 8 lipca 2023 Opublikowano 8 lipca 2023 Ustaw jej konto jako Primary, a Twoje jako dodatkowe (wymagające połączenia). Wtedy na każdym profilu (jeśli kupujecie gierki na Twoim) będziecie mogli grać. 1 Cytuj
Homelander 2 084 Opublikowano 8 lipca 2023 Opublikowano 8 lipca 2023 Ja tak zrobiłem u siebie. Dzieciom ustawiłem Switcha jako primary i moga wtedy grać każde na swoim koncie we wszystko. A swojego jako secondary. I na nim mogę grać tylko na swoim koncie i tylko po weryfikacji online. Po weryfikacji już może być konsola w trybie offline. Więc jak mam gdzieś Switcha ze soba to na chwilę udostępniam net z telefonu i po weryfikacji wyłaczam. 1 Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 8 lipca 2023 Opublikowano 8 lipca 2023 Dokładnie tak samo jak Greg robię. Druga połówka ma Switcha z moim kontem do grania offline, a na moim oledzie jak jestem poza domem hotspot na szybko, odpalenie gry i rozłączenie neta. 1 Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 10 lipca 2023 Opublikowano 10 lipca 2023 Chciałbym się podzielić pierwszymi wrażeniami. Zacznę od minusów są generalnie dwa. Pierwszy to brak czegoś na miarę quick resume. Granie we dwóch na jednej konsoli ciągle powoduje, że drugi wyłącza pierwszemu grę. Drugi to prędkość działania sklepu, że aż się odechciewa w nim siedzieć. Plusy. Konsola jest fenomenalna z jednego powodu. Na razie gram głównie w jakieś gierki, które kiedyś włączyłem na XSX czy PC, ale nie zostałem dłużej, a tutaj nie mogę się oderwać od grania. Jest coś magicznego w graniu na przenośnej konsoli. Mega przyjemne uczucie. Do tego fenomenalny ekran i kolory. Na tą chwilę jestem zauroczony, a grałem tylko w SV i Beat Cop. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 10 lipca 2023 Opublikowano 10 lipca 2023 Kup sobie Zeldę BOTW i odkryj prawdziwą przygodę tylko na Nintendo 1 2 1 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 10 lipca 2023 Opublikowano 10 lipca 2023 I marianka odyseje żeby poskakać po grzybach jak za dzieciaka 1 2 1 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 10 lipca 2023 Opublikowano 10 lipca 2023 Sedrak sprawdź sobie jeszcze demka, np Metroid Dread czy Ci podejdzie. 1 Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 10 lipca 2023 Opublikowano 10 lipca 2023 Zabrzmi to strasznie pewnie, ale Zeldy nowe jakoś mnie nie kręciły tak samo wszelkiego rodzaju Metroidvanie, ALE coś czuję, że jak zagram może to się zmienić Na tą chwilę dla niej biorę SMO, ale mam dylemat dla siebie. Zastanawiam się między Fire Emblem Three Houses, Triangle Strategy, Tactics Ogre. Możecie doradzić? I przy okazji czy Xenoblade serie są ze sobą połączone? Brać od razu trzecia część czy grać po kolei? Cytuj
Hanza71 42 Opublikowano 10 lipca 2023 Opublikowano 10 lipca 2023 32 minutes ago, Sedrak said: Zabrzmi to strasznie pewnie, ale Zeldy nowe jakoś mnie nie kręciły tak samo wszelkiego rodzaju Metroidvanie, ALE coś czuję, że jak zagram może to się zmienić Na tą chwilę dla niej biorę SMO, ale mam dylemat dla siebie. Zastanawiam się między Fire Emblem Three Houses, Triangle Strategy, Tactics Ogre. Możecie doradzić? I przy okazji czy Xenoblade serie są ze sobą połączone? Brać od razu trzecia część czy grać po kolei? Ja w Xeno gralem po kolei, ale jak nie masz cisnienia to mozna zaczac od trojki, no I nie zapomnij o dodatku do dwojki mozna grac bez podstawki. 1 Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 10 lipca 2023 Opublikowano 10 lipca 2023 58 minutes ago, Sedrak said: Zabrzmi to strasznie pewnie, ale Zeldy nowe jakoś mnie nie kręciły tak samo wszelkiego rodzaju Metroidvanie, ALE coś czuję, że jak zagram może to się zmienić Na tą chwilę dla niej biorę SMO, ale mam dylemat dla siebie. Zastanawiam się między Fire Emblem Three Houses, Triangle Strategy, Tactics Ogre. Możecie doradzić? I przy okazji czy Xenoblade serie są ze sobą połączone? Brać od razu trzecia część czy grać po kolei? Mam Tactics Ogre i doszedlem do mniej wiecej polowy i na razie odstawilem, gierka jest bardzo prymitywna i wiele w niej zalezy od szczescia. System walki, rozwoju postaci i ekwipunku jest prymitywny. Triangle Strategy masz demo do sciagniecia wiec najlepiej sprawdz sam, mnie demo odrzucilo troche wiec nawet nie probowalem pelnej. FE to twarde chinskie bajki wiec odpadaja u mnie w przedbiegach ale na forum pisali ze tam masz dobry system walki i w zasadzie peak gatunku taktycznych rpgow pod tym wzgledem. 1 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 10 lipca 2023 Opublikowano 10 lipca 2023 26 minut temu, Hanza71 napisał: Ja w Xeno gralem po kolei, ale jak nie masz cisnienia to mozna zaczac od trojki, no I nie zapomnij o dodatku do dwojki mozna grac bez podstawki. Jak kurwa od trojki, mgs też zaczynasz od guns of the patriots? 1 Cytuj
Hanza71 42 Opublikowano 10 lipca 2023 Opublikowano 10 lipca 2023 2 minutes ago, XM. said: Jak kurwa od trojki, mgs też zaczynasz od guns of the patriots? Nie olewam bo to crap, tylko 1 i 3, pozdrawiam. Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 10 lipca 2023 Opublikowano 10 lipca 2023 12 minutes ago, XM. said: Jak kurwa od trojki, mgs też zaczynasz od guns of the patriots? Nie znam serii i myślałem, że to jak FF Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi