Opublikowano 7 września 20231 r Jeżeli ktoś twierdzi, że nowy Switch będzie miał moc XSX/PS5 to jest po prostu głupi. W ogóle ktoś tutaj tak twierdzi? Na necie widzę masę przygłupów, którzy nie mają pojęcia jak działa DLSS ale najwięcej do powiedzenia mają
Opublikowano 8 września 20231 r 8 godzin temu, Ins napisał: No akurat DLSS w porównaniu do rozwiązania Sony to niebo, a ziemia. Jeżeli nowy Switch będzie miał go chociaż w wersji 2.0 to już będzie super, bo działa to sporo lepiej niż checkerboarding i FSR. Co nie zmienia ,że to nic nowego. A samych różnic między FSR a DLSS trzeba szukać na przybliżeniu. Gołym okiem podczas gry nie da się odróżnić która technologia została wybrana.
Opublikowano 8 września 20231 r Godzinę temu, Ukukuki napisał: A samych różnic między FSR a DLSS trzeba szukać na przybliżeniu. Gołym okiem podczas gry nie da się odróżnić która technologia została wybrana. Oj, nie zgodzę się. FSR bardzo łatwo poznać po ghostingu i gorszej jakości AA.
Opublikowano 8 września 20231 r @Bzduras no ja nie wiedziałem różnic gołym okiem podczas przełączania między tymi technologiami. Może wprawne oko jest to w stanie wyłapać.
Opublikowano 8 września 20231 r Pewnie znowu wszystko rozbija się o warunki w jakich używa się obu technologii, ale 1440p DLSS Quality > 1440p FSR2 Quality. Dopiero z FSR3 wiążę jakieś większe nadzieje, bo dwójka to raczej technologia celowana do użytkowników starszych kart by w ogóle mogli pograć w nowości, nawet przy suboptymalnej jakości obrazu. DLSS to jebana bestia i potrafi wyprodukować obraz lepszy od natywnej rozdzielczości, co jest jakimś kosmosem.
Opublikowano 8 września 20231 r Leaker który ostatnimi czasy nigdy nie mylił się odnośnie directow i gier co na nich są sugeruje...donkey konga
Opublikowano 8 września 20231 r 21 godzin temu, Starh napisał: Myśle, ze nvidia dowiezie układem. Wszyscy idą w amd, oni musza pokazać, ze tez potrafią zrobić mocny układ do HH. Właśnie cholera nie muszą. Mają rynek PC bo tam jednak Nvidia > amd i mają przepotężny rynek AI, gdzie to właśnie na ich chipach stoją serwerownie chatgpt itp. Także wcale nie muszą xd
Opublikowano 8 września 20231 r Może głupie pytanie ale czy ta ładowarka od switcha jak jest podpięta do docka może być cały czas wpięta do kontaktu ? W sensie czy ona cały czas pracuje czy tylko jak jest potrzebny pobór prądu
Opublikowano 9 września 20231 r 12 godzin temu, BRY@N napisał: Może głupie pytanie ale czy ta ładowarka od switcha jak jest podpięta do docka może być cały czas wpięta do kontaktu ? W sensie czy ona cały czas pracuje czy tylko jak jest potrzebny pobór prądu Bez obawień
Opublikowano 9 września 20231 r Ptaszki ćwierkają, że w czwartek będzie direct na którym ogłoszą nowego Spoiler Donkey Konga i F-Zero
Opublikowano 13 września 20231 r Yebaniutki leaker znów miał rację, czyli co jutro donkey i fzero? https://x.com/NintendoEurope/status/1701959235473469801?s=20 Edytowane 13 września 20231 r przez Daffy
Opublikowano 13 września 20231 r Ciekawe, jak zapowiedzą to pewnie z datami na przyszły rok wiosna - jesień, ciekawe czy wtedy znicz 2 będzie dalej czy bliżej
Opublikowano 13 września 20231 r Widać żes nowy w rodzinie, oni ze swoich gierek to dupy dali tylko z MP4 w tej generacji. No i Totk też chyba miało być wcześniej. A tak w zapowiedź - premiera to są wręcz abstrakcyjnie szybcy na tle reszty branży, mnóstwo gier często debiutowało parę miesięcy po pierwszym ujawnieniu
Opublikowano 13 września 20231 r 14 minut temu, Daffy napisał: Yebaniutki leaker znów miał rację, czyli co jutro donkey i fzero? https://x.com/NintendoEurope/status/1701959235473469801?s=20 Del. Pojebało mi się.
Opublikowano 13 września 20231 r 1 minutę temu, Daffy napisał: Widać żes nowy w rodzinie, oni ze swoich gierek to dupy dali tylko z MP4 w tej generacji. No i Totk też chyba miało być wcześniej. A tak w zapowiedź - premiera to są wręcz abstrakcyjnie szybcy na tle reszty branży, mnóstwo gier często debiutowało parę miesięcy po pierwszym ujawnieniu nie nowy bo od czasu snesa i już nie w rodzinie bo pogoniłem znicza i czekam na zapowiedź nowej konsoli o tym właśnie piszę, wiosna-listopad
Opublikowano 13 września 20231 r Samus Returns? Cały czas leży niewymasterowane na 3DS (shame), ale i tak przytulę wersję na Pstryka.
Opublikowano 13 września 20231 r Samus Returns takie se wydaje się po Dreadzie tbh. Przynajmniej gameplayowo.
Opublikowano 13 września 20231 r Ta, już wydadzą Samus Returns przed Prime'ami 2 i 3. W ogóle te fejkowe listy XD już widzę jak Nintendo takie robi. Można ufać Pyoro co najwyżej, bo wcześniejsze leski się sprawdziły. Będzie coś związanego z DK i F Zero.
Opublikowano 13 września 20231 r 51 minut temu, Nyu napisał: Ta, już wydadzą Samus Returns przed Prime'ami 2 i 3. W ogóle te fejkowe listy XD już widzę jak Nintendo takie robi. Można ufać Pyoro co najwyżej, bo wcześniejsze leski się sprawdziły. Będzie coś związanego z DK i F Zero. Pomarzyc piekna rzecz :d Ciekawe co z tymi Zeldami WW i TP. Wydadza to w przyszlym roku jako remastery 4k na nowym Switchuniu?
Opublikowano 14 września 20231 r Jezeli z F-Zero to prawda to bede mocno zainteresowany. Nowe Zeldy, Metroidy czy Mariany (3D) to ja mam nadzieje, ze juz sa robione pod nowa konsole.
Opublikowano 14 września 20231 r Jeżeli prawda to mój post z marca dobrze się zestarzał. Jeszcze poproszę Nintenda o Kid Icarusa i Star Foxa.
Opublikowano 14 września 20231 r 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Czekam tylko na Xeno X. Ja tez, od 2017