Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Jeżeli ktoś twierdzi, że nowy Switch będzie miał moc XSX/PS5 to jest po prostu głupi.

W ogóle ktoś tutaj tak twierdzi? Na necie widzę masę przygłupów, którzy nie mają pojęcia jak działa DLSS ale najwięcej do powiedzenia mają

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano
8 godzin temu, Ins napisał:

No akurat DLSS w porównaniu do rozwiązania Sony to niebo, a ziemia. 

Jeżeli nowy Switch będzie miał go chociaż w wersji 2.0 to już będzie super, bo działa to sporo lepiej niż checkerboarding i FSR.

Co nie zmienia ,że to nic nowego. A samych różnic między FSR a DLSS trzeba szukać na przybliżeniu. Gołym okiem podczas gry nie da się odróżnić która technologia została wybrana.

Opublikowano
Godzinę temu, Ukukuki napisał:

A samych różnic między FSR a DLSS trzeba szukać na przybliżeniu. Gołym okiem podczas gry nie da się odróżnić która technologia została wybrana.

Oj, nie zgodzę się. FSR bardzo łatwo poznać po ghostingu i gorszej jakości AA.

Opublikowano

Pewnie znowu wszystko rozbija się o warunki w jakich używa się obu technologii, ale 1440p DLSS Quality > 1440p FSR2 Quality. Dopiero z FSR3 wiążę jakieś większe nadzieje, bo dwójka to raczej technologia celowana do użytkowników starszych kart by w ogóle mogli pograć w nowości, nawet przy suboptymalnej jakości obrazu. DLSS to jebana bestia i potrafi wyprodukować obraz lepszy od natywnej rozdzielczości, co jest jakimś kosmosem.

Opublikowano

Leaker który ostatnimi czasy nigdy nie mylił się odnośnie directow i gier co na nich są sugeruje...donkey konga

Opublikowano
21 godzin temu, Starh napisał:

Myśle, ze nvidia dowiezie układem. Wszyscy idą w amd, oni musza pokazać, ze tez potrafią zrobić mocny układ do HH.

Właśnie cholera nie muszą. Mają rynek PC bo tam jednak Nvidia > amd i mają przepotężny rynek AI, gdzie to właśnie na ich chipach stoją serwerownie chatgpt itp. Także wcale nie muszą xd

Opublikowano

Może głupie pytanie ale czy ta ładowarka od switcha jak jest podpięta do docka może być cały czas wpięta do kontaktu ? :dafuq:
W sensie czy ona cały czas pracuje czy tylko jak jest potrzebny pobór prądu 

Opublikowano
12 godzin temu, BRY@N napisał:

Może głupie pytanie ale czy ta ładowarka od switcha jak jest podpięta do docka może być cały czas wpięta do kontaktu ? :dafuq:
W sensie czy ona cały czas pracuje czy tylko jak jest potrzebny pobór prądu 

Bez obawień

Opublikowano

Ptaszki ćwierkają, że w czwartek będzie direct na którym ogłoszą nowego 

Spoiler

Donkey Konga i F-Zero

:banderas:

Opublikowano

Ciekawe, jak zapowiedzą to pewnie z datami na przyszły rok wiosna - jesień, ciekawe czy wtedy znicz 2 będzie dalej czy bliżej  :lapka:

Opublikowano

Widać żes nowy w rodzinie, oni ze swoich gierek to dupy dali tylko z MP4 w tej generacji. No i Totk też chyba miało być wcześniej. A tak w zapowiedź - premiera to są wręcz abstrakcyjnie szybcy na tle reszty branży, mnóstwo gier często debiutowało parę miesięcy po pierwszym ujawnieniu

Opublikowano
1 minutę temu, Daffy napisał:

Widać żes nowy w rodzinie, oni ze swoich gierek to dupy dali tylko z MP4 w tej generacji. No i Totk też chyba miało być wcześniej. A tak w zapowiedź - premiera to są wręcz abstrakcyjnie szybcy na tle reszty branży, mnóstwo gier często debiutowało parę miesięcy po pierwszym ujawnieniu

nie nowy bo od czasu snesa

i już nie w rodzinie bo pogoniłem znicza i czekam na zapowiedź nowej konsoli :lapka:

o tym właśnie piszę, wiosna-listopad

Opublikowano

Takze do jutra Panowie :banderas:

image.thumb.png.b5d1666d261235afad0cfbf977879630.png

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

Samus Returns? Cały czas leży niewymasterowane na 3DS (shame), ale i tak przytulę wersję na Pstryka.

Opublikowano

Ta, już wydadzą Samus Returns przed Prime'ami 2 i 3. W ogóle te fejkowe listy XD już widzę jak Nintendo takie robi. Można ufać Pyoro co najwyżej, bo wcześniejsze leski się sprawdziły. Będzie coś związanego z DK i F Zero. 

Opublikowano
51 minut temu, Nyu napisał:

Ta, już wydadzą Samus Returns przed Prime'ami 2 i 3. W ogóle te fejkowe listy XD już widzę jak Nintendo takie robi. Można ufać Pyoro co najwyżej, bo wcześniejsze leski się sprawdziły. Będzie coś związanego z DK i F Zero. 

Pomarzyc piekna rzecz :d Ciekawe co z tymi Zeldami WW i TP. Wydadza to w przyszlym roku jako remastery 4k na nowym Switchuniu? 

Opublikowano

Jezeli z F-Zero to prawda to bede mocno zainteresowany. Nowe Zeldy, Metroidy czy Mariany (3D) to ja mam nadzieje, ze juz sa robione pod nowa konsole.

Opublikowano

Jeżeli prawda to mój post z marca dobrze się zestarzał. 

image.thumb.jpeg.2d72c370fa0db693669bda5fa0a76edb.jpeg

Jeszcze poproszę Nintenda o Kid Icarusa i Star Foxa.

Opublikowano
3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Czekam tylko na Xeno X. 

Ja tez, od 2017 :D