GearsUp 288 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Tymczasem w 2024 na tableta z 2017 wychodzi Kingdom Come ale indyki nie mają prawa. Psy szczekają a Nintendo dalej okupuje TOP 10 w JAP czy się to klapom podoba czy nie. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia 28 minut temu, Basior napisał: No jest słaby. Ode mnie dostałeś klałna za Barcelone (ha tfu). 157 raz jaranie się - "a może silksonk" mnie nudzi. Tu nie było ciekawego indyka praktycznie. To smuci. No może Heist 2. Jedynka spoko, ale Diga 3 bym prędzej wolał. Ja mam w co grać. I bardziej mnie ciekawi co Niny H2 będzie mieć. Wezmę stare-nowe Paper Mario, trochę indorów wcześniej zapowiedzianych. Tylko serio - liczę bardzo na wsteczną, pacze za darmo gier też by było miło. I OLED. Silksong był oczekiwany na tym pokazie, z racji ostatnich ratingów w kilku krajach i plotek o rychłej dacie premiery. Ale może z racji umowy z Microsoftem, czekają na ich pokazy. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia 100% w GP taka bieda z nędzą ostatnio że bankowo z tym czekają żeby się zrobiło znowu głośniej o usłudze dzięki potężnemu HK. Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia 22 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Silksong był oczekiwany na tym pokazie, z racji ostatnich ratingów w kilku krajach i plotek o rychłej dacie premiery. Ale może z racji umowy z Microsoftem, czekają na ich pokazy. Niekoniecznie, może po prostu nie są gotowi. I tyle. Serio mnie Silkosong aż tak nie jara. Fajnie byłoby po prostu zobaczyć DOBRE indyki. A nie grę-test-psychologiczny Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Bez wojenek - hooyowe gry pokazali i tyle. Trzeba być dzbanem żeby twierdzić inaczej. 1 Cytuj
GearsUp 288 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia 3 minuty temu, NemoKOF napisał: Bez wojenek - hooyowe gry pokazali i tyle. Trzeba być dzbanem żeby twierdzić inaczej. Trzeba być dzbanem żeby twierdzić, że gry ze świata Steamworld są choojowe. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia 2 ostatnie tak, Heist 2 to JEDYNA zapowiedź z całego directa warto cokolwiek. Smutne życie osobników broniących jakiejś platformy choćby było widać gołym okiem, że się kończy. Może warto przemyśleć swoją sytuację i wypełnić czymś ten pusty dzban. 1 Cytuj
GearsUp 288 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Smutne życie dzbanów wchodzących do tematu i pisanie, że choojowe gierki po czym przyznawanie się, że jednak warto na coś czekać robiąc z siebie jeszcze większego dzbana uprawiając backpeddaling. 1 Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Nie zmieniam opinii o tym śmiesznym pokazie. Zmarnowane 20 minut życia które mogłem przeznaczyć na dłubanie w ziemi patykiem. Jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale możesz sobie dalej wmawiać, że jest inaczej. Cytuj
GearsUp 288 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Nie napisałem słowa o pokazie bo go nie oglądałem więc niczego nie bronię ale patrząc na tytuły jakie powstają takie jak np kolejna część ogranych przeze mnie dwóch części Cat Questa z wysokimi notami na meta wiem, że jest dobrze więc pisanie, że choojowe gry to czysta odklejka 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Dobra, ale czy ktoś realnie oczekiwał wczoraj indyczych bomb? Nie ma cienia szans na jakieś dedykowane Switchowi indyki, jedynie nadzieja, że te co lepsze nie zajadą ponad 7-letniego Switcha. Cytuj
GearsUp 288 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Nikt bo gry indie same w sobie są hidden gemami i w tym tkwi cała ich siła. Napalanie się tylko na Silksonga to czysty casualism 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Dobra, ale czy ktoś realnie oczekiwał wczoraj indyczych bomb? Nie ma cienia szans na jakieś dedykowane Switchowi indyki, jedynie nadzieja, że te co lepsze nie zajadą ponad 7-letniego Switcha. Ostatnim dedykowanym był Książę Persji. Gra robiona pod Switcha. Na innych platformach nie masz lepszych tekstur 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia i na żadnym nie masz gorszego sterowania, coś za coś Serio Gira, niepotrzebnie prowokujesz. Pokaz był chujowy, co tu dużo mówić. Ostatnim indyczym hitem na tę platformę będzie zapewne Silksong. Cytuj
GearsUp 288 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: i na żadnym nie masz gorszego sterowania, coś za coś A to już dyskusyjna kwestia Gałki na pewno nie są tak głośne jak na padach Xboxa Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Ani tak wygodne czy precyzyjne. Akurat joycony słusznie jebane są przez graczy co widać po polularności gadżetów pokroju Binboków czy SplitPada. Wciąż mam ciary na wspominki o graniu w Dooma 3 na tych malutkich analogach brrr Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Dobra, ale czy ktoś realnie oczekiwał wczoraj indyczych bomb? Nie ma cienia szans na jakieś dedykowane Switchowi indyki, jedynie nadzieja, że te co lepsze nie zajadą ponad 7-letniego Switcha. Są govno indyki i super indyki. Ostatnio te super indyki omijają hurtowo switcha na co kolejnym dowodem jest ten Direct gdzie całe dwa się pojawiły na 20min czyli Steam world I Cat quest 3 (a jeszcze dochodzi strach jak będą działać) Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Nie jest tajemnicą, że Switch jest na zajechaniu. Plus taki, że jak ktoś dzisiaj go kupi to ma na lata gier do nadrabiania. Cytuj
GearsUp 288 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Teraz, Paolo de Vesir napisał: Ani tak wygodne czy precyzyjne. Akurat joycony słusznie jebane są przez graczy co widać po polularności gadżetów pokroju Binboków czy SplitPada. Wciąż mam ciary na wspominki o graniu w Dooma 3 na tych malutkich analogach brrr A teraz wyobraź sobie, że te wszystkie dodatkowe akcesoria nie są dlatego, że podstawowa opcja jest słaba tylko żeby dać Ci swobodę wyboru Jaki wybór masz w padzie od Xboxa albo Steam Decku? No właśnie, żaden Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Niesamowicie słaba zarzutka i wciąż wierzę, że w domu zagrywasz się na SteamDecku, bo niby w co miałbyś zagrywać się na Switchu który dawno ma za sobą najlepsze lata? Cytuj
GearsUp 288 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: bo niby w co miałbyś zagrywać się na Switchu Balatro? Unicorn Overlord? nowy Shiren? Prince? Paper Mario chętnie ogram bo nie miałem okazji i cały backlog świetnych indyków Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Niesamowicie słaba zarzutka i wciąż wierzę, że w domu zagrywasz się na SteamDecku, bo niby w co miałbyś zagrywać się na Switchu który dawno ma za sobą najlepsze lata? O zmarłych tylko dobrze albo wcale Handheld w 2024 to tylko deck/rog/Lenovo albo siedzenie cicho pod kamieniem ogrywając starocie na switchu z backlogu w oczekiwaniu na switcha2 Ja np backlogu nie mam na switcha więc ta konsola od prawie 2 lat do mnie praktycznie nie istnieje. W zeszłym ja odpalałem do 3 gier, w tym ani razu. 1 Cytuj
GearsUp 288 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia To jest jak narazie jedyny rok, w którym Nintendo nie wypuściło masakratora bo powstają takie produkcje ale na Switcha 2. Nie wiem jak można narzekać i tego nie rozumieć. Cytuj
Ukukuki 7 108 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Przy najmniej nie będzie gier rozkraczonych między generacjami jak u konkurencji. 1 1 Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia 27 minut temu, Ukukuki napisał: Przy najmniej nie będzie gier rozkraczonych między generacjami jak u konkurencji. Tego nie wiesz, nie wierzę że 140mln posiadaczy switcha odetną od tak od swoich nowości 1 Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Dokładnie. Nie oleją. Dostaną swoją wersję vide cyberpunka z ps4. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi