Opublikowano 18 kwietnia 20241 r LCD, brak wstecznej i niedziałające słuchawki BT na premierę i będzie po chłopie!
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r W każdym temacie, w każdej dziedzinie, w każdej materii, w każdym miejscu, w każdym czasie, w każdym poglądzie, we wszystkim, jedną z najbardziej przerażających rzeczy na tym świecie jest zdolność mózgu do takiej interpretacji rzeczywistości jaka mu najbardziej pasuje.
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r Też jestem zdania ,że nie będzie u Nintendo z dużymi grami rozkroku pomiędzy generacjami. Nintendo może i by chciało ale Switch to już ziemniak.
Opublikowano 19 kwietnia 20241 r Duze nowe gierki to oczywiscie Switch 2 tylko. Chyba kazdy by wolal zeby nowe Mario 3D czy Metroid Prime 4 byly dopracowane pod katem nowej zabawki. Co do cross genow to obstawiam ze jakis Prime 2 w identycznej jakosci jak jedynka wpadnie. Jak maja jakies gowno remaki starych Zeld w jakosci Awakening to tez obstawiam ze Nintendo wrzuci na stara konsole (zakladajac ze pojawi sie to w ciagu 2 lat - N wspominalo niejednkrotnie ze Swirtch ma miec 10 lat zycia).
Opublikowano 19 kwietnia 20241 r Ja się zastanawiam, co tam kaDafi pisze za głupoty. Jakie Indie z sukcesem dużym ominęły Switcha?
Opublikowano 19 kwietnia 202419 kwi 10 hours ago, NemoKOF said: Ja się zastanawiam, co tam kaDafi pisze za głupoty. Jakie Indie z sukcesem dużym ominęły Switcha? GTA V na przykład
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Accessory manufacturers have been able to touch the console but not see it. Every manufacturer agrees the console won't release this year and will release Early 2025. A bit bigger than the current Switch models but nowhere close to the Steam Deck's size. Joy-cons will change their attachment system from rails to a magnetic system, and the current ones won't be forwards compatible. The current Pro Controller will work on Switch 2. Jeżeli to prawda to same pozytywy. Magnety zamiast szyn i Pro Controller kompatybilny. Uwielbiam tego pada, lepszy feeling wciskanych przycisków od Xboxowego i PS5 jak dla mnie i o wiele dłużej trzyma na baterii.
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi Pro faktycznie ma spoko przyciski ale u mnie nie ma sensu bo gram praktycznie tylko przenośnie Szkoda ,że początek przyszłego roku, liczyłem na koniec tego roku.
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 2 minuty temu, Ukukuki napisał: Pro faktycznie ma spoko przyciski ale u mnie nie ma sensu bo gram praktycznie tylko przenośnie Hori Split Pad Pro ma bardzo podobne przyciski, polecam na przenośne granie.
Opublikowano 26 kwietnia 202426 kwi 7 minut temu, Rozi napisał: Hori Split Pad Pro ma bardzo podobne przyciski, polecam na przenośne granie. Jakiś czas temu kupiłem Nitro Deck którego również polecam. Jeśli chodzi o akcesoria już raczej nie będę w Switcha inwestował. Czekam na Switcha 2.
Opublikowano 27 kwietnia 202427 kwi 19 godzin temu, GearsUp napisał: Uwielbiam tego pada, lepszy feeling wciskanych przycisków od Xboxowego i PS5 jak dla mnie i o wiele dłużej trzyma na baterii. Z ciekawości, wymieniłbys po 5 rzeczy lepszych u Sony i 5 u MS? Bonusowo komp xd
Opublikowano 7 maja 20247 maj W marcu najpóźniej, bo wtedy jest koniec roku fiskalnego. Może jakieś info będzie wcześniej.
Opublikowano 7 maja 20247 maj Powtórka z premiery Switcha? Ujawnienie w październiku a premiera na początku marca żeby słupki przy podsumowaniu roku fiskalnego się zgadzały.
Opublikowano 7 maja 20247 maj Wtedy było w styczniu pełne ujawnienie, a w marcu premiera co nie? Obstawiam tutaj identyczna sytuację
Opublikowano 7 maja 20247 maj Pamiętam że był pokaz w ten sam dzień co pierwszy trailer rdr2 więc tym razem zgrają się z drugim trailerem gta 6
Opublikowano 7 maja 20247 maj Jeśli kupiłbym sobie kolejnego switcha(obecnie mam lite) tym razem byłby to np oled to czy gierki które zakupilem na lite będę mógł mieć na kolejnym switchu? Zakładam że bezproblemowe będzie zalogowanie się na obecne konto na nowym switchu.
Opublikowano 7 maja 20247 maj Pewnie nie bez powodu użyli słowa fiscal, zapowiedź dopiero w przyszłym roku? Oj Nintendo Wy jebańce Day1 i tak. Edytowane 7 maja 20247 maj przez jimmy
Opublikowano 7 maja 20247 maj 28 minut temu, Szajka napisał: Jeśli kupiłbym sobie kolejnego switcha(obecnie mam lite) tym razem byłby to np oled to czy gierki które zakupilem na lite będę mógł mieć na kolejnym switchu? Zakładam że bezproblemowe będzie zalogowanie się na obecne konto na nowym switchu. Skąd my to mamy wiedzieć? W obecnych czasach i plotach że to będzie tylko mocniejszy switch zdrowy rozsądek podpowiada że wsteczna kompatybilność to mus ale to jednak nintendo co nie, z tymi durniami nigdy nie wiadomo
Opublikowano 7 maja 20247 maj Zrobią remaster remastera papierowego Mario tym razem znowu w 60 fps na Switcha 2?