Pupcio 18 289 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Pamiętam że był pokaz w ten sam dzień co pierwszy trailer rdr2 więc tym razem zgrają się z drugim trailerem gta 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Jeśli kupiłbym sobie kolejnego switcha(obecnie mam lite) tym razem byłby to np oled to czy gierki które zakupilem na lite będę mógł mieć na kolejnym switchu? Zakładam że bezproblemowe będzie zalogowanie się na obecne konto na nowym switchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 165 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja (edytowane) Pewnie nie bez powodu użyli słowa fiscal, zapowiedź dopiero w przyszłym roku? Oj Nintendo Wy jebańce Day1 i tak. Edytowane 7 Maja przez jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja 28 minut temu, Szajka napisał: Jeśli kupiłbym sobie kolejnego switcha(obecnie mam lite) tym razem byłby to np oled to czy gierki które zakupilem na lite będę mógł mieć na kolejnym switchu? Zakładam że bezproblemowe będzie zalogowanie się na obecne konto na nowym switchu. Skąd my to mamy wiedzieć? W obecnych czasach i plotach że to będzie tylko mocniejszy switch zdrowy rozsądek podpowiada że wsteczna kompatybilność to mus ale to jednak nintendo co nie, z tymi durniami nigdy nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Zrobią remaster remastera papierowego Mario tym razem znowu w 60 fps na Switcha 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Pewnie dalej nie pociągnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Zrobią remaster deremastera papierowego Mario tym razem znowu w 60 fps na Switcha 2? Fixed Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Niech już to wydają, żeby w miarę chodziło, wiadomo, że u Nintendo ma być tanio (ale remaster Xeno X na start poproszę). Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja I bayo3 w więcej niż 480p bez pływających 30-60fps poproszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jar3czek 432 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja (edytowane) 45 minut temu, Szajka napisał: Jeśli kupiłbym sobie kolejnego switcha(obecnie mam lite) tym razem byłby to np oled to czy gierki które zakupilem na lite będę mógł mieć na kolejnym switchu? Zakładam że bezproblemowe będzie zalogowanie się na obecne konto na nowym switchu. Tak, można odpalić cyfrowo kupione gry na kolejnej konsoli. Nie wiem tylko jak wygląda kwestia używania obydwu na raz, u mnie to była przesiadka z V1 na oled i ta pierwsza od razu poszła na sell. Edytowane 7 Maja przez jar3czek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja 5 minutes ago, jar3czek said: Tak, można odpalić cyfrowo kupione gry na kolejnej konsoli. Nie wiem tylko jak wygląda kwestia używania obydwu na raz, u mnie to była przesiadka z V1 na oled i ta pierwsza od razu poszła na sell. Używanie dwóch na raz polega na tym, że ta która nie jest konsolą domową może być używana tylko online i tylko na koncie na którym zostały zakupione te gry. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Senkju panowie @jar3czek i @Homelander . Panu @Pupcio również senkju Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja czy pudełkowe gry z japońskiego rynku będą miały angielskie napisy? chodzi mi o gry, które miały też premierę w europie Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2 minuty temu, qvstra napisał: czy pudełkowe gry z japońskiego rynku będą miały angielskie napisy? chodzi mi o gry, które miały też premierę w europie Zależy, loteria, trzeba sprawdzać każda grę co cię interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Większość ma, w sumie nie miałem przypadku żeby nie było ale to zależy pewnie od gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja 3 minutes ago, qvstra said: czy pudełkowe gry z japońskiego rynku będą miały angielskie napisy? chodzi mi o gry, które miały też premierę w europie https://www.perfectly-nintendo.com/nintendo-switch-list-of-games-with-english-language-option-in-japan/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KJL 102 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja (edytowane) Przyda się nowa konsola od Nintendo. Jak kupowałem Switcha i otworzyła się cała biblioteka gier na tę konsolę to grało się świetnie. Bardzo dobrze wspominam Metroid Prime czy też Breath of the Wild ale jak nadrobiłem te sztosy, to obecnie Switch leży i się kurzy. Oczywiście, że coś ciekawego by się znalazło, tylko, że nie ma chyba już takich gier, w które jakoś bardzo chciałbym zagrać. To co obecnie wydaje Nintendo zupełnie do mnie nie trafia, chodzi mi o Peach czy te gry RPG (chodzi mi o te od Nintendo związane z Mario), no słabo to wygląda. Edytowane 7 Maja przez KJL Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Poczekaj, wjedzie gerappa i ci zrobi z tyłka odwiert na ropę Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Nie przeszkadzajcie sobie wylewając żale na obecnego Switcha Ja też wam nie będę przeszkadzał skoro to jakaś forma terapii 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Ciekawe czy jakoś będą inne gry paczować na Switcha2 i czy za free. Mówię zarówno o Niny jak i reszcie. I co na start na zachetę? Mario3D pewnie, możę Kart? Bo Metroid to nisza. I czy rzeczywiście bezpiecznie, magnetycznie łączone joye. Bez żadego gimmicka? No ciekawe. Plus co z marketingiem Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Na to jestem ciekawe czy Metroid Prime 4 wyjdzie na Switcha 2 czy jednak na Switcha 3. Ciekawe czy zagra mój syn czy dopiero wnuk. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Prime 4 na Switcha 4, czego nie rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Ja bym i tak czekał na rewizję V2/OLED ale taki nowy Metroidek 2D na start konsoli no może być ciężko wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja 1 godzinę temu, KJL napisał: Przyda się nowa konsola od Nintendo. Jak kupowałem Switcha i otworzyła się cała biblioteka gier na tę konsolę to grało się świetnie. Bardzo dobrze wspominam Metroid Prime czy też Breath of the Wild ale jak nadrobiłem te sztosy, to obecnie Switch leży i się kurzy. Oczywiście, że coś ciekawego by się znalazło, tylko, że nie ma chyba już takich gier, w które jakoś bardzo chciałbym zagrać. To co obecnie wydaje Nintendo zupełnie do mnie nie trafia, chodzi mi o Peach czy te gry RPG (chodzi mi o te od Nintendo związane z Mario), no słabo to wygląda. Za rok na następcy będziesz też kupował Peach i te gry RPG ale przynajmniej w nowym standardzie cenowym Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja że trzy i pół bomby? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi