Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Jakośc PS4 to i tak będzie sukces patrząc na Nintendo. Każdy element Switcha (jako platformy - nie mówię o grach) jest dziś w tyle za konkurencją i każdy powinni naprawić. Na to liczę i to zdecyduje czy i kiedy kupię.

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano
11 minut temu, Ukukuki napisał:

Mnie bardziej interesuje podejście do kartridży na następcy. Już na Switchu dostaliśmy niepokojący trend obcinania gier i dociągania brakujących danych z neta bo wydawcy szkoda na kartridża o większej pojemności. Ciekawe jak to będzie tutaj wyglądać. 

Obstawiam, że tak samo jak obecnie. Pewnie niektórzy będą sobie kalkulować, że się nie opłaca a inni wrzucać całość.

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

Dla mnie oled i wsteczna to mus żebym patrzył w strone tego sprzętu. Na moc nie patrze bo ich konsole to i tak dla mnie to tylko exy i indyki

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał:

Dla mnie oled i wsteczna to mus żebym patrzył w strone tego sprzętu. Na moc nie patrze bo ich konsole to i tak dla mnie to tylko exy i indyki

Wyjdzie Switch 2 z exami pokroju nowej Zeldy, Mario i nie kupisz go tylko dlatego, że ekran nie jest OLEDowy mimo, że pewnie zostanie zachowana hybrydowość?

Opublikowano

A co robią kolejne dlc do botw że wyjdzie zelda przed modelem oled? :)

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

A co robią kolejne dlc do botw że wyjdzie zelda przed modelem oled?

TotK > BotW

Ja bym się ucieszył z remaków starszych Zeld między oczekiwaniem na główne danie :)

Opublikowano

Wiadomo ile krzykna za te kompliacje pocietych romów?

W sumie zagralbym jak by latalo za 10 euro. No max 15.

Opublikowano
1 godzinę temu, pawelgr5 napisał:

Wiadomo ile krzykna za te kompliacje pocietych romów?

W sumie zagralbym jak by latalo za 10 euro. No max 15.

Masz już preordera w eshopie 129.80pln

Opublikowano
5 minut temu, Daffy napisał:

Masz już preordera w eshopie 129.80pln

Tak sprawdzilem i wpisalem nawet do odpowiedniego tematu. Im dluzej o tym mysle tym mniejsze value ten pakiet ma :/

Opublikowano
W dniu 8.05.2024 o 00:12, qvstra napisał:

dzięki mordeczki, ale się obkupię w gierki  

trafiłem mario 3d all stars za 100zl :D 

Opublikowano

Eh dawac mi juz zapowiedz nowej zabawki. Chce widziec czy mam na co czekac :/ 

Opublikowano

The console has 12 GB RAM, from two 6 GB 7500 MT/s LPDDR5 (LPDDR5X? it's unclear) modules. The internal storage is 256 GB of UFS 3.1.

Opublikowano

Bebechy bebechami, ale jakoś nie chce mi się wierzyćz że nie będzie jakiegoś gimmicka. Zwykły upgrejd? No smutno by było Niny...

Opublikowano

Już można zakładać nowy temat w sumie :niki:

Opublikowano
3 godziny temu, GearsUp napisał:

The console has 12 GB RAM, from two 6 GB 7500 MT/s LPDDR5 (LPDDR5X? it's unclear) modules. The internal storage is 256 GB of UFS 3.1.

autystyczni detektywi z famiboards znowu w akcji : ) Fajnie, ze komus sie chce śledzić przesyłki i dane celne między Nintendo, NVIDIA i pozostałymi xd

Opublikowano

Niech jeszcze zrobia cos zeby mozna bylo spokojnie pograc w sloneczny dzien na zewnatrz

Spoiler

Maja wogole taka technologie?

Edytowane przez Sven Froost

Opublikowano

No nie da się ukryć, że trafiłem na odpowiednią osobę ;) Ale zestaw bardzo ładny, jak już spakowałem wszystko do oryginalnych folijek i pudełka to jak szedłem w ustalone miejsce transakcji na parkingu przy markecie to czułem dumę, że ta konsolka tak dobrze wygląda nawet w ofercie napisałem ,,dbam o elektronikę bardziej niż o samego siebie dlatego jestem pewny, że konsola posłuży długo''

Opublikowano

Trzeba było dodać, że dbasz bardziej niż o żonę.