Sven Froost 486 Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja (edytowane) Niech jeszcze zrobia cos zeby mozna bylo spokojnie pograc w sloneczny dzien na zewnatrz Spoiler Maja wogole taka technologie? Edytowane 13 Maja przez Sven Froost 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja Udało mi się sprzedać Switcha V2 z 2021 + karta SanDisk 128 GB za 900 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja Ładnie ogolony frajer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja No nie da się ukryć, że trafiłem na odpowiednią osobę Ale zestaw bardzo ładny, jak już spakowałem wszystko do oryginalnych folijek i pudełka to jak szedłem w ustalone miejsce transakcji na parkingu przy markecie to czułem dumę, że ta konsolka tak dobrze wygląda nawet w ofercie napisałem ,,dbam o elektronikę bardziej niż o samego siebie dlatego jestem pewny, że konsola posłuży długo'' Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja Trzeba było dodać, że dbasz bardziej niż o żonę. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Patrząc na ten ranking to mocno rzuca się w oczy, że 2 (a może nawet i 3 ) z 3 najlepszych gier to sam początek życia Switcha. Nie powiem, po tym co otrzymałem w postaci BOTW oraz Odyssey byłem mega podjarany. Niestety dla mnie nic lepszego już nie wyszło, a jako posiadacza wszystkich konsolo Nintendo i nie posiadania backlogu z gierek z WiiU jestem deko rozczarowany gierkami od Nintendo w tej generacji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 031 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja A ja przeciwnie, jestem mega zadowolony ze Switcha mimo, że także nie posiadałem backlogu z żadnego ze sprzętów Nintendo. Po pierwsze wyszło sporo nowych gierek, które obecnie są w mojej ścisłej czołówce i do których będę wracał. Po drugie wyszło sporo odświeżeń dzięki czemu mogę grać w moje ulubione gierki w najlepszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 19 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja A ja tu nawet jeszcze nie dostałem Inazuma Eleven: Victory Road Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 862 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Ja również jestem mega zadowolony. Mogli trochę więcej gierek tylko zrobić dla starszego odbiorcy jak Metroid Dread czy Bayo 3. The Legend of Zelda: Breath of the Wild też na zawsze w serduszku, wspaniały start konsoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja TeamBalon Osobiście szybko się zachłysnąłem Switchem i szybko mi przeszło. Nie trafiają do mnie górnolotne hasła o duszy albo o grach „jak z 6. gen”, bo gry dzieli się na te które dają frajdę a które nie. Ja po przejściu kilku dedykow nie mam zbytnio ochoty zagłębiać się w bibliotekę Switcha i traktuje ten sprzęt jako konsole do ogrywania indorów, a i to ograłem większość która mnie interesuje więc konsola się kurzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 274 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Ja trochę kręciłem nosem ale w sumie patrząc na wybryki ms i sony w tej generacji to na switchu mega bogactwo. Jak na dwójce utrzymają tempo ( bez portowania gry z wiiu co tydzień może być ciężko ) to będzie luks. Oby jak najmniej gównien typu mario piłka/golf i inne armsy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja 48 minut temu, balon napisał(a): Patrząc na ten ranking to mocno rzuca się w oczy, że 2 (a może nawet i 3 ) z 3 najlepszych gier to sam początek życia Switcha. Nawet Nintendo Life uważa, że pierwszy rok Switcha był nie do powtórzenia. Nic dziwnego, jak wrzuca się w jeden rok SMO, tę lepszą Zeldę open world i Xenoblade 2 to potem ciężko przeskoczyć taką poprzeczkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja 11 minut temu, Ukukuki napisał(a): The Legend of Zelda: Breath of the Wild też na zawsze w serduszku, wspaniały start konsoli. No dokładnie, tak jak pisałem start wspaniały Może jak bym jarał się mega pixel artem i używał trybu hh, to bym był bardziej zadowolony z NS? No ale żeby nie było, nie stracili całkiem mojego zaufania i NS2 zapewne wejdzie w d1, tym bardziej że całą generację lecę na wysłużonym V1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 862 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja No ja nawet nie wiem gdzie docka mam xd Może jak będę miał dzieciaki to więcej pogram na TV. Jak jeszcze te 7 lat temumiałem 40 cali full HD to przyjemnie się grało tak teraz na 65 szkoda podpinać konsolę do TV. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja 5 minut temu, Ukukuki napisał(a): tak teraz na 65 szkoda podpinać konsolę do TV. Coooooo? Dlaczemu? Tv i do tego pro controler, to super opcja. Moze indyki czy jakieś 3rd party wyglądają źle, ale exy od Nintendo nadal wyglądają dobrze/bardzo dobrze na 65 czy nawet 75’. Ogrywam właśnie Mario RPG na 65 oledziku i graficzka jest pikna. C’mon man… Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Fotel lekko do tyłu i taka Zelda czy Bayo można grać. Zresztą Bayo to na tych joyconach to dramat, musi być pad. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2 minuty temu, messer88 napisał(a): Fotel lekko do tyłu i taka Zelda czy Bayo można grać. Zresztą Bayo to na tych joyconach to dramat, musi być pad. Może jakbym grał z nosem w tv to byłoby źle, ale z 2,5m naprawdę technicznie jest ok, a kolory i art styl to wiadomo, że nadal top branży. Teraz w ogóle w nowym TV mam taki uplynniacz, że bez straty w jakość obrazu gierki w 30ks jak ostatni Kirby czy TOTK działają jakby mięły 40-60ks. Czuję jakbym grał na NS Pro lub jakimś emu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 862 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja 7 minut temu, balon napisał(a): Coooooo? Dlaczemu? Tv i do tego pro controler, to super opcja. Moze indyki czy jakieś 3rd party wyglądają źle, ale exy od Nintendo nadal wyglądają dobrze/bardzo dobrze na 65 czy nawet 75’. Ogrywam właśnie Mario RPG na 65 oledziku i graficzka jest pikna. C’mon man… No właśnie indyki 2D wyglądają pięknie ale gierek 3D to nie trawię na tej przekątnej. Wyglądają brzydko. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Przecież Mario Odyssey, Luigi Mansion 3, MK8 Deluxe, Kirby, Paper Mario, RPG Mario itp wyglądają mega na tv. Co ten PC robi z graczy… Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 274 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Ja tam też szybko z tv zrobiłem się #teamkołderka Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja No ale dlatego że nie mogłeś patrzeć na grafikę na TV czy tak wolisz ogrywać gierki na ns? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 274 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Nie mogłem patrzeć. Chociaż to trochę przesadzone xD No ale wkurzał mnie taki pop up w zeldach mocno gdzie na małym ekraniku nie rzucało się to aż tak w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): Nie mogłem patrzeć. Chociaż to trochę przesadzone xD No ale wkurzał mnie taki pop up w zeldach mocno gdzie na małym ekraniku nie rzucało się to aż tak w oczy No Zelda faktycznie, deko nie domaga ale i tak mi się podobała, bo wiadomo art style itp ale np gierki „mariowe” itp wyglądają naprawdę dobrze. Bez fanbojstwa teraz piszę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi