Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok pad ogarnięty :) 

PLAION Nitro Deck ktoś z was używa?  Może coś w podobie :) To dla mnie, bo nie ukrywam teraz w większości leże :/ 

Może coś co wy używacie :) ? 

Opublikowano
11 minut temu, NemoKOF napisał(a):

Galaxy 2 bez poważnej ingerencji w sterowanie imo niegrywalne na Switchu by było w levelach z Yoshim.

No to może nie "port" odpalony na emulatorze? Nie? A ok

Opublikowano

chyba nie czaję co chcesz powiedzieć :-) Przeszedłem SMG2 na SteamDecku i tylko dzieki touchpadom dało się w to grać. Imo na gałce się nie da jeśli nie zmienią zupełnie sterowania celownikiem u Yoshiego, może pod dotyk czy coś takiego. No ale o czym my piszemy, skoro oni wydali SMG1 "na chwilę" xd

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przynajmniej szczerze napisali ze nie będzie nic dla mnie. Czego by nie zapowiedzieli to chwilowo odpuszczam. Mam drift lewego joy cona i nie planuje wymieniac aż nie bede wiedzial co z kompatybilnością wstecz następcy.

Opublikowano

Oby ogłosili jak najwięcej remasterów i remaków starszych hitów w takim wykonaniu jak Metroid Prime i tym samym uzupełnili fantastyczną bibliotekę Switcha. Nie chcę nawet słyszeć o nowych gierkach skoro za rogiem jest nowy o wiele lepszy sprzęt

• Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, GearsUp napisał(a):

Oby ogłosili jak najwięcej remasterów i remaków starszych hitów w takim wykonaniu jak Metroid Prime i tym samym uzupełnili fantastyczną bibliotekę Switcha. Nie chcę nawet słyszeć o nowych gierkach skoro za rogiem jest nowy o wiele lepszy sprzęt

Jak to nie jest troll, to bro, lecisz na strasznym wyparciu.

Anyway, ja czekam tylko na Metroida.

Opublikowano

Błagam zero nowych gier nintendo na ten sprzęt z xix wieku. Niech robią nowe sztosy na switcha2, który i tak wyjdzie o rok za późno 

• Plusik 1
  • This 1
Opublikowano

Nie no strasznie oni to przeciągają, chyba naprawdę chcą przegonić PS2 (ale żeby solidną obniżkę jebnac to nie xd).

Najlepsze że dadzą te remastery Zeld i Metroidów to będzie aplauz ;)