Opublikowano 6 czerwca 20246 cze Galaxy 2 bez poważnej ingerencji w sterowanie imo niegrywalne na Switchu by było w levelach z Yoshim.
Opublikowano 6 czerwca 20246 cze 11 minut temu, NemoKOF napisał(a): Galaxy 2 bez poważnej ingerencji w sterowanie imo niegrywalne na Switchu by było w levelach z Yoshim. No to może nie "port" odpalony na emulatorze? Nie? A ok
Opublikowano 6 czerwca 20246 cze chyba nie czaję co chcesz powiedzieć :-) Przeszedłem SMG2 na SteamDecku i tylko dzieki touchpadom dało się w to grać. Imo na gałce się nie da jeśli nie zmienią zupełnie sterowania celownikiem u Yoshiego, może pod dotyk czy coś takiego. No ale o czym my piszemy, skoro oni wydali SMG1 "na chwilę" xd
Opublikowano 6 czerwca 20246 cze To, że Niny by sie musiało naprawcować, a im się nie chce Inne stare Mariany to czasem były - zwykłe porty.
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze Szanuję komunikat, że nie będzie nic o Switchu 2 - likery i insajdery mogą się skleić, a ludzie wiedzą od razu żeby się nie nastawiać.
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze Przynajmniej szczerze napisali ze nie będzie nic dla mnie. Czego by nie zapowiedzieli to chwilowo odpuszczam. Mam drift lewego joy cona i nie planuje wymieniac aż nie bede wiedzial co z kompatybilnością wstecz następcy.
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze Oby ogłosili jak najwięcej remasterów i remaków starszych hitów w takim wykonaniu jak Metroid Prime i tym samym uzupełnili fantastyczną bibliotekę Switcha. Nie chcę nawet słyszeć o nowych gierkach skoro za rogiem jest nowy o wiele lepszy sprzęt
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze Tak, ale niech będą dostępne w normalnym nakładzie, bo za tę akcję z trylogią Mario to należy się pręgierz.
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze 15 minut temu, GearsUp napisał(a): Oby ogłosili jak najwięcej remasterów i remaków starszych hitów w takim wykonaniu jak Metroid Prime i tym samym uzupełnili fantastyczną bibliotekę Switcha. Nie chcę nawet słyszeć o nowych gierkach skoro za rogiem jest nowy o wiele lepszy sprzęt Jak to nie jest troll, to bro, lecisz na strasznym wyparciu. Anyway, ja czekam tylko na Metroida.
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze Błagam zero nowych gier nintendo na ten sprzęt z xix wieku. Niech robią nowe sztosy na switcha2, który i tak wyjdzie o rok za późno
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze Nie no strasznie oni to przeciągają, chyba naprawdę chcą przegonić PS2 (ale żeby solidną obniżkę jebnac to nie xd). Najlepsze że dadzą te remastery Zeld i Metroidów to będzie aplauz
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze Właśnie wygooglałem, że Switch sprzedał się w nakładzie 141 mln egzemplarzy, z czego sprzedano 15.7 mln w poprzednim roku fiskalnym. Przypominam, sprzęt przestarzały na starcie a Nintendo trzyma go już przy życiu jedynie remasterami. Wątpiłem czy łyknął PS2, ale to już nie kwestia czy tylko kiedy.
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze 6 minut temu, NemoKOF napisał(a): Hadesa 2 poproszę 2025, wcześniej nie dostaniesz.
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze 17 minut temu, NemoKOF napisał(a): why Bo EA jest tylko na PC, zupełnie jak w przypadku pierwszej części. 17 minut temu, NemoKOF napisał(a): Gdzieś pisali na ten temat? https://www.supergiantgames.com/blog/hades2-faq/ Cytat Where can I play Hades II? Hades II is now available in Early Access on: · Steam · Epic Games Store Hades II is also Verified on Steam Deck, Valve's portable gaming computer. We do not have a release date set for the completed Hades II v1.0, and expect to be in Early Access at least through the end of 2024. We expect for Hades II to eventually be available for PC, Mac, and console platforms (though cannot confirm which platforms yet).
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze 43 minuty temu, Nyu napisał(a): Jak to nie jest troll, to bro, lecisz na strasznym wyparciu. Anyway, ja czekam tylko na Metroida. Powiedz mi, że się nie znasz nie mówiąc mi, że się nie znasz. Wolisz grać w Metroida 4 w wątpliwych 30 fps i marnej grafice czy poczekać pół roku i grać w wypasioną wersję?