KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 7 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Byloby pieknie jak by tego FFT pokazali w jakiejkolwiek postaci. Akurat bedzie druga polowa meczyku to sie laptopa zostawi z directem w tle. Spanialy tydzien. E: FFT to obstawiam, ze na tym samym silniku co Tactics Ogre. Nie wiem czy te gierki tak schodza ze po raz kolejny zdecyduja sie na 2D-HD w tym gatunku. Szkoda by było, jakby FFT dostało taki remaster, zamiast pełnego remake'u, ale to na pewno bardziej prawdopodobne. Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Nie byłoby szkoda, ta gra nie potrzebuje rimejku. To, czego jej potrzeba to bycie dostępną do kupienia na współczesne platformy, bo sam rdzeń rozgrywki i fabuła nadal są świetnie zakonserwowane, a prostota graficzna i przejrzystość działają tak jak powinny. Coś na poziomie Tactics Ogre Reborn już byłoby gites. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca To czego ta gra na pewno nie potrzebuje to gowniane pomysly jak level cap dla druzyny na danym etapie fabuly itd. Niech nic poza grafika nie ruszaja. Oczywiscie caly dodatkowy content z WotL powinien zostac w grze. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca (edytowane) Czyli: FFT remaster -> coś jak Tactics Ogre Reborn FF IX remake -> nie mam pojęcia co tam by pasowało, remaster już był, a jak remake to może jednak na jakimś Unreal Engine w 3D (ale bardziej jak Trials of Mana, niż Final VII)? ----- życzeniowo ----- Chrono Trigger remake -> HD-2D Xenogears remake -> HD-3D Edytowane 18 czerwca przez KrYcHu_89 Cytuj
Mari4n 420 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Pewnie będzie coś na temat nowych Pokemonów, bo ostatni trailer nie pokazał nic. Na metroid prime 2/3 remake nie liczę, ale chciałbym żeby mnie zaskoczyli. Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Może jakiś mniejszy Metroid? Remake któregoś z 2D. Mam niesamowity niedosyt tej serii na Switchu, nawet nie dali Zero Mission w VC. 1 Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Mercury pewnie robi Metroida 6 albo remake jakiejś części, może znowu wyprzedza MP4 xD Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Cytat 1. Fantasian (Apple Arcade exclusive) coming to consoles | via NateTheHate 2. Darkest Dungeon 2 coming to Switch announcement | via Pyoro retweeting 3. Ace Attorney Investigations | via Pyoro 4. Kid Icarus Uprising remaster? | via Jeff Grubb responding to Tim Gettys on Kinda Funny's Direct Predications podcast Takie tak ploteczki Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 23 minuty temu, Daffy napisał(a): Mercury robi kolejnego 2d A nie napisałem, że robi Metroida 6? Cytuj
Daffy 10 572 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 44 minuty temu, Nyu napisał(a): A nie napisałem, że robi Metroida 6? Napisałeś M6 albo remake, a robi na pewno nowa część 2d Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Szanuję, że piłkarzyki wstrzymały swój turniej żeby potężne Nimtemdo mogło pokazać wszystkim gierki 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Wyczuwam potężne pokłady pogardy dla fanów. 3 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Wyczuwam potężne pokłady pogardy dla fanów. Nie no jakies porty leca w strone switcha wiec beda miec w co grac. Ja tu czekam na gierki od S-E ktore i tak wyjda na wszystko. Nowe duze gry od N to niech juz sie robia na S2. Cytuj
Badus 272 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Nie oczekuję niczego a i tak będę zawiedziony Cytuj
Pupcio 18 425 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Za 40min "A CZEGO SIE SPODZIEWALIŚCIE? MDR" Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Wtedy bede jebal tylko tych od tego insidera niby pewniaka. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Wyczuwam potężne pokłady pogardy dla fanów. Ostateczne wyjaśnienie kwestii klapów i botów. Cytuj
Mari4n 420 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Mario & Luigi, sztos na dzień dobry 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Fantasian po UI wyglądał jak port z komórek, ale upewnił mnie voice acting - nie ma szans aby to powstało pierwotnie z myślą o switcha. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Pierwszy sztos remasterek, dawajcie więcej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi