Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Teraz, Figaro napisał(a): Donkey z Wii, aw yissssssss! To ten remaster portu z Wii na 3DSa? Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Nie wiem ale był nietoperz Dobrze, że nie ogrywałem jeszcze tych Dragon Questów 1 Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): To ten remaster portu z Wii na 3DSa? Remaster wersji Wii. Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 1 minutę temu, Figaro napisał(a): Remaster wersji Wii. Patrząc, że wychodzi na Switcha to jest to raczej port z 3DSa. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Patrząc, że wychodzi na Switcha to jest to raczej port z 3DSa. To ostatecznie polaczenie obu. Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): Może jakiś mniejszy Metroid? Remake któregoś z 2D. Mam niesamowity niedosyt tej serii na Switchu, nawet nie dali Zero Mission w VC. DZIĘKUJĘ PAN NINTENDO To jest firma która dba o swoich fanów. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca O chuj bedzie mozna kupic ROM Punisherka 1 Cytuj
Mari4n 419 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Nowa Zelda 2D? Nintendo nie ma litości dla mojego portfela. Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Dobra, dla fanów ich gier to musi być gwiazdka w czerwcu. Wsparcie godne pochwały. Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Dobra, dla fanów ich gier to musi być gwiazdka w czerwcu. Wsparcie godne pochwały. Dla niektórych za dużo nowości xd No ten Direct po prostu MUSI się skończyć Metroidem Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Eh no dla fanow na pewno wyglada to wszystko dobrze. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Ładne, taki Links Awakening z fajnymi mechanikami 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca DOBRA 3 MINUTY, Metroid Prima 4 now or never! Ah, jeszcze Pokemony mogliby pokazać. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca No niestety ale przecieki jak zwykle mozna sobie wsadzic Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a): Eh no dla fanow na pewno wyglada to wszystko dobrze. Dokładnie. Nie jestem fanem tych marek i jak na razie nic dla mnie. Marki Nintendo wyglądają "uroczo", przyznaję, no ale to nie moje gatunki. Aczkolwiek ta nowa Zelda nawet obiecująco wygląda w zamyśle. Reszta, to klatkujące multiplatformy, czy nawet gry z komórek w paru przypadkach. Last Defense Academy nowa "Danganronpa", więc wleci automatycznie na wishlistę Steam. Marvel VS Capcom też się zainteresuję, bo pamiętam ogrywało się te gierki na MAME. Macie Metroida. Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Większa podjarkę mam Zero Mission niż tym czwartym. Hype opadł mi kompletnie kiedy widok nie przeszedł z boczny, a FPP. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Koszmarny Direct. Nawet to co było interesujące, czyli Mario&Luigi i Zelda wyglądają słabo. I wtedy wjeżdża Metroid Prime 4 cały na biało. Szkoda, że bez daty premiery, ale wiadomo, że będzie w 2025. Dobre i to 1 Cytuj
iluck85 2 907 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 5 minut temu, GearsUp napisał(a): Ładne, taki Links Awakening z fajnymi mechanikami Na teraz dla mnie przekombinowane jak TOTK. Metroid wygląda jak 3 i nie było nic czego nie widziałem jeszcze więc nie tryknął. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi