GearsUp 195 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca I właśnie to jest piękne w Nintendo, że wszystko 2024 oprócz ostatniego Metroida Albo jak ten tower defense Metal Sluga jeszcze dziś. To na więcej platform wyjdzie? 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Już mogliby dać se siana z tym mp na S1. Myślałem, że to kolejny remaster jak pokazali. Cytuj
jimmy 1 273 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Nawet nie dygnął na tego Metroida, na Switchu 2 może lepiej siądzie Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Ten Metroid wyglądał autentycznie biednie, mega zrushowany trailer. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Ktoś się tym jara co pokazali nieironicznie? Przecież bieda jak jasny huj i tylko metroid wyglądający jak zbugowany doom ratuje pokaz a tak to szkoda strzępić ryja. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Zelda i Metroid skradły dla mnie show i są to must have, reszta przy okazji Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Ten Metroid wyglądał autentycznie biednie, mega zrushowany trailer. IMO graficzka bardzo ładna, ale po tylu latach prezentacja nie urwała, taki ot zwyczajny Metroid Prime 4 Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Ten Metroid to będzie crossgen pewnie, więc wygląda jak wygląda. Zelda miła i reszta remastery. Cytuj
GearsUp 195 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Teraz, Nyu napisał(a): IMO graficzka bardzo ładna, ale po tylu latach prezentacja nie urwała, taki ot zwyczajny Metroid Prime 4 Przynajmniej skończą się heheszki, że gierka dalej w produkcji 1 Cytuj
Pupcio 18 424 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Niewymagający klienci raczej powinni być zadowoleni że taka stara konsola dostaje tyle "gierek" gracze czekają na nintendo 2 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Jeszcze nie mów hop bo będzie przenoszone pewnie dalej. Cytuj
roivas 41 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Chyba chcą PS2 prześcignąć w sprzedaży, myślę, że to wymęczą z tymi wszystkimi zapowiedzianymi grami. 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Dobry Direct. Nowa Zelda z Zeldą w roli głównej wygląda ciekawie, Danganronpa połączona ze strategią też, do tego masa gierek dla fanów jRPGów i parę gier dla fanów Nintendo. Jedynie te ledwo co działające multiplatformy kuły w oczy no i Metroid to już mógł by być robiony tylko na Switcha 2 ale może dzięki temu że to crossgen to będzie śmigał w 60 FPSach i wysokiej rozdzielczości na S2? Najlepsze jest to że do wszystkiego był pokazany gameplay (a nie CGI czy in-engine cinematic) więc wiadomo czego się spodziewać. 2 Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Przecież ten Metroid, jak na Switcha, wygląda rewelacyjnie. Zapowiada się rewelacyjnie, mam nadzieję, że to wyjdzie jakoś w marcu 2025 najdalej, bo chciałbym już w to zagrać. Cytuj
GearsUp 195 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Jak na Switcha 1 ten trailer Metroida bardzo ładny ale tak jak mówiłem wolałem żeby powstał na Switchu 2. Najlepsza zdecydowanie ta nowa Zelda i remake'i Dragon Questa Donkey Kong nigdy mnie nie jarał ale jako platformówka ma swoich fanów 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Dla fanów marki to bardzo dobry pokaz, ale ja jestem fagiem raczej z doskoku i tutaj jedynie co mi zrobiło to wrzutka do VC - pozostałe gry kompletnie nie mój target. Cytuj
Pupcio 18 424 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Nie spodziwałem się niczego ale imo jak na konsole która w przyszłym roku będzie grzebana to nie jest źle. Najbardziej jestem ciekawy zeldy chociaż dupy nie urwało bo wzieli pomysł z gorszego botw i skupieniu się na ustawianiu śmieci w świecie gry Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Jak na Switcha 1 ten trailer Metroida bardzo ładny ale tak jak mówiłem wolałem żeby powstał na Switchu 2. Najlepsza zdecydowanie ta nowa Zelda i remake'i Dragon Questa Donkey Kong nigdy mnie nie jarał ale jako platformówka ma swoich fanów Ten DQ wygląda super, może nie każdy wie III to prequel, I i II będą w późniejszym terminie. Coraz częściej widać chronologiczne podejście do remaków w ostatnim czasie. Cytuj
roivas 41 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca No moim zdaniem, zupełnie obiektywnie, to jest sporo mocnych gier. Może nawet za dużo, bo zaczynają z siebie taśmowo wypluwać niektóre serie. Sam nie wiem, czy bym nie wolał mniej, ale lepiej. Chyba, że dostaniemy to i to, poza technikaliami oczywiście, których się nie przeskoczy. Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Świetny direct jak na moment w którym jest switch, powtórzę tylko po raz setny, że szkoda nowych gier które na nim zaprezentowali bo wg mnie powinny one wykorzystywać moc switcha2 i zapełniać lineup pierwszego roku nowej konsoli, a tak mamy nową Zelde na silniku remake'u links awakening wyglądającą jak dlc do niego i MP4 na silniku remastera MP1 wyglądający jak dlc do niego. Szkoda straconej szansy bo pokazać power w tych tytułach na nowym systemie Cytuj
GearsUp 195 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 1 minutę temu, XM. napisał(a): JAK TAM SILKSONG? Paolo i Krychu nadal czekają. Która konfa następna w kolejności ma pokazać Silksonga? 1 Cytuj
roivas 41 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca 2 minuty temu, XM. napisał(a): JAK TAM SILKSONG? 2026 Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Z drugiej nie wiesz czy ten Metroid 4 byłby takim system seller aby ludzie tłumnie pobiegli po Switcha 2. Reszta z pokazanych gier akurat w punkt w możliwości Switcha i na S2 po prostu będzie 900p/60. Nie ma co rozpaczać. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 18 czerwca Opublikowano 18 czerwca Nintendo ma jeszcze asy na switcha 2 spokojnie, widać to dobitnie po dzisiejszym direct, wszystko na spokojnie i bezpiecznie korzystając z silników już istniejących. Szału nie ma ale jest poprawnie jak na odejście konsoli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi