Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Clickbait nie gorszy niż na PPE.

Cytat

Projekt M, mimo że budżetowo jest istotnie mniejszy od gier, nad którymi pracujemy w Bloober Team, jest niezwykle istotny ze względu na nasze długoterminowe plany. Do tego pracujemy nad nim we współpracy z najlepszymi na świecie twórcami gier na platformy Nintendo, więc nie możemy pozwolić sobie na stworzenie po prostu przyzwoitej gry" - powiedział PAP Biznes prezes Bloober Team Piotr Babieno.

Robią coś z ewentualną pomocą ludzi którzy umieją w Switcha, a nie żadne "Nintendo collaboration".

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Polskie Sadness nadchodzi.

Opublikowano

Ktoś mnie oswieci o co chodzi z cenami wybranych gierek w wydaniu fizycznym, np. na Allegro. Widze w zakupach gierkowych Ace Combat 7 na switch pomylalem, ze moze sobie to sprawdze i lekkie zdziwienie bo ceny gierki rozpoczynają się od 298zl. Gra jest z polskiej dystrybucji, wnioskuje po naklejce, wiec nic w stylu limitowanych edycji LRG. Cena detaliczna jest taka wysoka, czy moze naklad byl taki skapy, ze juz mozna ciac w h*ja?

Opublikowano
1 godzinę temu, Ken Adams napisał(a):

Ktoś mnie oswieci o co chodzi z cenami wybranych gierek w wydaniu fizycznym, np. na Allegro. Widze w zakupach gierkowych Ace Combat 7 na switch pomylalem, ze moze sobie to sprawdze i lekkie zdziwienie bo ceny gierki rozpoczynają się od 298zl. Gra jest z polskiej dystrybucji, wnioskuje po naklejce, wiec nic w stylu limitowanych edycji LRG. Cena detaliczna jest taka wysoka, czy moze naklad byl taki skapy, ze juz mozna ciac w h*ja?

Niektóre gierki Bandai Namco są tak wysoko wyceniane a to w dodatku jest jakaś edycja Deluxe. W Perfect Blue masz za 239

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Grał ktoś w Two Point Hospital albo Campus? Jak to działa na Switchu? I która część lepsza?

Edytowane przez Sedrak

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W sierpniu chyba jeszcze nie bylo... czyli co, brak normalnego directa we wrzesniu, czyli nici z FE4 remake jeszcze na switcha :( ale może w takim razie switch 2 direct na jesien

Opublikowano
Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Ciekawe, czy będzie Silksong. 

Bedzie tak jak xeno x. Prędzej śnieg przy 30* ciepła bedzie sypał.

Opublikowano

Właśnie leci yakuza kiwi 1

Opublikowano

Jeszcze kolekcja Castevanii z DSa. Plus Yakzua. Ogólnie szrot. Ale mam pizza tower. I date Suikodena.

Opublikowano

No fajnie, że dali Castlevanie ale przeszedłem je wszystkie na DSie. :reggie: