drozdu7 2 731 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Trochę jaja z tym Nintendo że kurwiaki dalej nie zapowiadają nowej konsoli. Jeszcze się okaże że w przyszłym roku guwno będzie a nie S2 1 Cytuj
Ukukuki 6 929 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października No i prawidłowo , nie po to się konsole kupuje żeby co 3 lata zmieniać sprzęt 1 Cytuj
drozdu7 2 731 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Ja sprzedałem Śmiecia bo na wiosnę miał byc nowy już 1 2 Cytuj
GearsUp 152 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Wiesz, że to już ten czas kiedy nawet xboty nie mogą się doczekać nowego sprzętu od potężnego Nintendo. 1 1 Cytuj
jimmy 1 226 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października No cwaniaczki z Kioto trzymają zagrajmerów na głodzie Cytuj
jimmy 1 226 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Nintendo zabiera się za social hub MMO Spoiler A friendcody dalej są Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października strand type game, ale dobre Cytuj
Paolo de Vesir 9 092 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Dobrze, że nie będzie już rysowania. Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października A niech se robią, bo ktoś musi czasem rzucić jakimś pomysłem który nie jest po prostu upgradem podzespołów jak konkurencja. Kąsolomaniaki zweryfikują czy siądzie czy nie. Switch 2 jesli to bedzie w ogole podobna konsola tez pewnie bedzie miala jakis cudaczny gimmick jak kazdy ich sprzet praktycznie od czasow n64 poza moze gamecubem i gba, ktore byly dosyc prostackie jak na nintendo. Jeśli jednak ma to być taka hybryda to niech do chuja pana ekran oled bedzie tam standardem, bo mam teraz oleda i roznica jest kolosalna w stosunku do ujowego lcd w switchu basic i steam decku lcd. Cytuj
Bzduras 12 448 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października 14 minut temu, Soban napisał(a): Jeśli jednak ma to być taka hybryda to niech do chuja pana ekran oled bedzie tam standardem, bo mam teraz oleda i roznica jest kolosalna w stosunku do ujowego lcd w switchu basic i steam decku lcd. Zapomnij Przecież to doskonała okazja do ogolenia graczy drugi raz. 1 Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października 2 minuty temu, Bzduras napisał(a): Zapomnij Przecież to doskonała okazja do ogolenia graczy drugi raz. Bądź łagodnieszy dla Gabensa Bzdur Cytuj
Bzduras 12 448 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Dla obu nie ma litości Dałem się ogolić chinolom, ale u Gabena już wbiłem w ten ekran. I przy następnych sprzętach też wbiję jeśli nie będzie wiązać się to z jakimiś poważniejszym upgrejdami poza "no elko, fajne kolorki mamy i czarny jest czarny, daj znowu dwa kafle". Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Kurde ja już nie pamiętam kiedy dotykałem coś przenośnego z ekranem lcd więc troche sie jednak boje tego znicza 2 dobrze że do nowej 3d zeldy jeszcze daleka droga to może wytrwam do oleda (wątpliwe) Cytuj
Bzduras 12 448 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Mam te trzy sprzęty w domu i między Switchem LCD a OLED to jednak jest przepaść, natomiast Deck LCD po podkręceniu kolorków w systemie trochę kłuje w oczy na początku, ale idzie się przyzwyczaić szybko. Jeśli Nintendo przytnie sobie na ekranie i znów wpakuje taką mizerię jak w V1 to Będzie to pierwszy w historii upgrejdowngrejd. Cytuj
GearsUp 152 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października 26 minut temu, philipo napisał(a): PH Brazil notes that games that are planned for being remastered on the Switch include Splinter Cell Blacklist and Driver 1 and 2. Rayman 3 is also mentioned Oj grałbym w bożego Driverka na S2 2 Cytuj
Ken Adams 273 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Tak sie to robi. Po co wrzucac na spotify jak mozna miec wlasne spotify DKC i Yoshi’s Island… na telefonie Soundtrack do ACNH w calosci na telefonie pozdrowienia do wiezienia dla kazdego kto zna zrodlo piosenki 1:00 AM Clear, Rainy, Snowy swoja droga na tym soundtracku jest wiele coverow z tego co sie kiedys dowiadywalem Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Plus mogą dodawać kolejne tracki co miecha i się kręci. Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Troche lipa tylko, ze nie ma apki desktopowej na winde 1 Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada Chciałem kupić jakieś Pokemony na switcha, nie grałem wcześniej. Co polecacie z klasycznym widokiem i współczesną grafiką? Ten diament albo let’s go? Cytuj
BRY@N 1 443 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada Ten let's go kupiłem dzieciakowi i tam masz walki tylko z innymi trenerami przy łapaniu pokemonów nie masz żadnej walki. 1 Cytuj
Mari4n 401 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada Jak chcesz z klasycznym widokiem to Brilliant Diamond/Shining Pearl. To odświeżone gry z NDS-a, więc wszystko jest po staremu, poza kilkoma zmianami. 1 Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada W sumie zależy, na czym ci... zależy. Let's Go to bardziej unowocześniona/zmieniona gra pod względem rozgrywki. Pewien eksperyment ze zmianą podstaw rozgrywki serii. Jednocześnie nadal bardzo wciągająca gra, z okropnym sterowaniem jeśli nie grasz handheld. O dziwo była to dla mnie prawdziwa gratka, wiele rzeczy RPG-owych zawsze było najlepszych w pierwszej generacji. A gra jest zamkniętą przygodą RPG, nie ma w ogóle multi, co było nawet przyjemnym oddechem, używałem dosłownie wszystkich pokemonów jakie są w grze na zmianę i trudność była wtedy w sam raz. Diamond itd. to bardziej dosłowne remake'i, trudno wiele dodać. Nie jest jednak źle. Pewne zmiany uwzględniono, takie jak Exp. Share, czy też możliwość wymieniania pokemonów z boxów w każdym momencie. Ale "widok" na pewno bardzo tradycyjny, bardzo wygląda jak oryginał. Sword/Shield to bardziej nowoczesne gry z nowymi pokemonami, kampania single to dość liniowa ścieżka, gra wygląda bardziej jak anime, walki wyglądają nadal dość klasycznie. Rozwijanie składu, uczenie technik, zarządzanie statsami i tego typu rzeczy są znacznie unowocześnione. 1 Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada To chyba wezmę diamond, bo chcę doświadczyć klasycznych Pokemonów w strawnej w 2024 oprawie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi