Mari4n 401 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Polecam pobranie do tego Pokemon Home, to taki międzygrowy box na poksy. Nie pamiętam w tej chwili co dokładnie zrobiłem, ale dostałem stamtąd wszystkie trzy startery. Można sobie też transferować poksy z Pokemon GO jeśli grasz. Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Nintendo to nawet jak na odwal zrobi port z 3dsa to wiadomo, ze bedzie ponad bańka sprzedana. Ten sam kejs co jakby na podkarpaciu psa dac na plakat wyborczy z logiem pis to i tak dostanie ze 40% xd 1 Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Jedyna firma, która rozumie czego chcą gracze. Cytuj
philipo 148 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada (edytowane) Edytowane 6 listopada przez philipo 1 Cytuj
jimmy 1 226 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Further information about the successor to Nintendo Switch, including its compatibility with Nintendo Switch, will be announced at a later date. Z tym że więcej informacji o kompatybilności będzie później to trochę podejrzane. Oby nie wypięli się na kartridże Switcha1, bo nie mam chyba ani jednej gry cyfrowo No chyba że to ten jednorazowy haracz od sztuki o którym plotkowano 3 Cytuj
drozdu7 2 731 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada (edytowane) Kompatybilność wsteczna dodatkowo płatna xd W sumie chyba w tych czasach to nikt nie będzie specjalnie zdziwiony Edytowane 6 listopada przez drozdu7 Cytuj
XM. 10 861 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Godzinę temu, jimmy napisał(a): Further information about the successor to Nintendo Switch, including its compatibility with Nintendo Switch, will be announced at a later date. Z tym że więcej informacji o kompatybilności będzie później to trochę podejrzane. Oby nie wypięli się na kartridże Switcha1, bo nie mam chyba ani jednej gry cyfrowo No chyba że to ten jednorazowy haracz od sztuki o którym plotkowano Alez pięknie odjebia - jak nic albo cyfra albo za hajs Cytuj
Sebas 1 570 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Jak będzie jakakolwiek kombinatoryka z kompatybilnością to wracam do emulacji/piractwa. Cytuj
drozdu7 2 731 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Do tego bazarowe wykonanie, ekranik LCD, problemy z joyconami i lecimy kurwa tutaj ! Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada A później wlatuje nowy marianek 3d i się o tym wszystkim zapomina 2 1 1 Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada day zero. nintendo zawsze trochę gwałci, ale warto. Cytuj
messer88 6 455 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Godzinę temu, drozdu7 napisał(a): Do tego bazarowe wykonanie, ekranik LCD, problemy z joyconami i lecimy kurwa tutaj ! Dlatego się poczeka te parę lat i kupi rewizję plus bedą już z 3 gry warte zagrania. 1 1 Cytuj
Ukukuki 6 929 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Się śmiejecie ale jak oni to wprowadzą to reszta skopiuje. Przypominam ,że i tak się płaci za online u wszystkich producentów a serwery gry i tak utrzymuje wydawca więc nic głupszego nie wymyślą. Cytuj
GearsUp 152 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Wiedziałem jakie komenty tu przeczytam bez wchodzenia do tematu. Switchem 2 najbardziej zainteresowane osoby, które go nie potrzebują. Ależ będzie grańsko we wstecznej Cyfrówek mam przynajmniej 2x więcej niż cartów więc to już jest dobra wiadomość 4 3 Cytuj
Paolo de Vesir 9 092 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Wiedziałem, że coś takiego przeczytam. Nie no, ale szacun gira, że brniesz w ten trolling. 1 Cytuj
Pupcio 18 381 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Kurde teraz Paolo będzie przez rok starał się zniszczyć największe święto graczy dekady chłopaku nie uda Ci się, dobro zwycięży Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 6 minut temu, GearsUp napisał(a): Wiedziałem jakie komenty tu przeczytam bez wchodzenia do tematu. Switchem 2 najbardziej zainteresowane osoby, które go nie potrzebują. Ależ będzie grańsko we wstecznej Cyfrówek mam przynajmniej 2x więcej niż cartów więc to już jest dobra wiadomość No ja z 8 razy, głównie przez indory z 20 zł xd Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Ej ekoledzy, a moze nintendo jest dobre i ten news o szerszym info o wstecznej to jakies FSR i boosty dla starych gier...<clown.jpg> Cytuj
GearsUp 152 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 1 minutę temu, Soban napisał(a): Ej ekoledzy, a moze nintendo jest dobre i ten news o szerszym info o wstecznej to jakies FSR i boosty dla starych gier...<clown.jpg> FSR już jest zaimplementowane w kilku grach na bazowym Switchu między innymi w Tears of the Kingdom. Cytuj
KrYcHu_89 2 274 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Ja mam jedno wymaganie, na premierę Xeno X, które nie chodzi i nie wygląda jak gówno (może być za pieniądze). Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Wszystkie konsole Nintendo miały kompatybilność wsteczną, o ile w miarę to było możliwe technicznie (i czasem dość spore kompromisy budowy sprzętu robiono, by się jednak dało). Nie było jak na razie żadnego newsa który by cokolwiek dawał do założenia, żeby było inaczej. Co robi forumek, od lat napierdala tysiące postów płaczu o tym, jakie to Nintendo okropne że nie będzie kompatybilności wstecznej. Niektórzy naprawdę są uzależnieni od płakania, no muszą, jak nie ma na co to tak na zapas żeby nie przegapić. 1 1 Cytuj
Słupek 2 128 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada a będzie oled ekranik czy dopiero z 20 rewizją? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi