Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam pobranie do tego Pokemon Home, to taki międzygrowy box na poksy. Nie pamiętam w tej chwili co dokładnie zrobiłem, ale dostałem stamtąd wszystkie trzy startery. Można sobie też transferować poksy z Pokemon GO jeśli grasz.

Opublikowano

Further information about the successor to Nintendo Switch, including its compatibility with Nintendo Switch, will be announced at a later date.

Z tym że więcej informacji o kompatybilności będzie później to trochę podejrzane. Oby nie wypięli się na kartridże Switcha1, bo nie mam chyba ani jednej gry cyfrowo :reggie:

No chyba że to ten jednorazowy haracz od sztuki o którym plotkowano :leo:

• Plusik 3
Opublikowano
Godzinę temu, jimmy napisał(a):

Further information about the successor to Nintendo Switch, including its compatibility with Nintendo Switch, will be announced at a later date.

Z tym że więcej informacji o kompatybilności będzie później to trochę podejrzane. Oby nie wypięli się na kartridże Switcha1, bo nie mam chyba ani jednej gry cyfrowo :reggie:

No chyba że to ten jednorazowy haracz od sztuki o którym plotkowano :leo:

Alez pięknie odjebia - jak nic albo cyfra albo za hajs

Opublikowano

Wiedziałem jakie komenty tu przeczytam bez wchodzenia do tematu. Switchem 2 najbardziej zainteresowane osoby, które go nie potrzebują. Ależ będzie grańsko we wstecznej :banderas: Cyfrówek mam przynajmniej 2x więcej niż cartów więc to już jest dobra wiadomość

• beka z typa 4
  • Minusik 3
Opublikowano

Kurde teraz Paolo będzie przez rok starał się zniszczyć największe święto graczy dekady :pechowiec: chłopaku nie uda Ci się, dobro zwycięży

Opublikowano
6 minut temu, GearsUp napisał(a):

Wiedziałem jakie komenty tu przeczytam bez wchodzenia do tematu. Switchem 2 najbardziej zainteresowane osoby, które go nie potrzebują. Ależ będzie grańsko we wstecznej :banderas: Cyfrówek mam przynajmniej 2x więcej niż cartów więc to już jest dobra wiadomość

No ja z 8 razy, głównie przez indory z 20 zł xd

Opublikowano

1 minutę temu, Soban napisał(a):

Ej ekoledzy, a moze nintendo jest dobre i ten news o szerszym info o wstecznej to jakies FSR i boosty dla starych gier...<clown.jpg>

FSR już jest zaimplementowane w kilku grach na bazowym Switchu między innymi w Tears of the Kingdom.

Opublikowano

Wszystkie konsole Nintendo miały kompatybilność wsteczną, o ile w miarę to było możliwe technicznie (i czasem dość spore kompromisy budowy sprzętu robiono, by się jednak dało). Nie było jak na razie żadnego newsa który by cokolwiek dawał do założenia, żeby było inaczej. Co robi forumek, od lat napierdala tysiące postów płaczu o tym, jakie to Nintendo okropne że nie będzie kompatybilności wstecznej. Niektórzy naprawdę są uzależnieni od płakania, no muszą, jak nie ma na co to tak na zapas żeby nie przegapić.

• beka z typa 1
  • This 1