Pupcio 18 386 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 1 minutę temu, Słupek napisał(a): własnie pytam xd A to musisz poczekać z 4 lata na taki model ale post będzie wyglądał w tym stylu jbc "Wszystkie konsole Nintendo miały ekran oled, o ile w miarę to było możliwe technicznie (i czasem dość spore kompromisy budowy sprzętu robiono, by się jednak dało). Nie było jak na razie żadnego newsa który by cokolwiek dawał do założenia, żeby było inaczej. Co robi forumek, od lat napierdala tysiące postów płaczu o tym, jakie to Nintendo okropne że nie będzie oleda. Niektórzy naprawdę są uzależnieni od płakania, no muszą, jak nie ma na co to tak na zapas żeby nie przegapić." 2 4 Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Naprawdę nie ma takiego suchego faktu, żeby ekstemiarze nie dostawali jakiejś histerii jak się go napisze lol. Po prostu nic nie napisano na ten temat - prosty fakt. I wy płaczecie non stop że nie będzie kompatybilności wstecznej (nawet na news że będzie) i że nie będzie ekranu OLED - prosty fakt. Tyle, to naprawdę nie jest skomplikowane nawet dla czytelnika forum ekstrima. Są proste fakty i wy sobie nie radzicie emocjonalnie z tym że są jakie są. A są takie że nic nie wiadomo co będzie, a płacz od lat jest w ilościach masowych non stop, że Nintendo takie złe bo nie będzie. Dość zabawne, dla normalnej osoby patrzącej z boku. Cały czas eksperci prorokują, już 15 000 wizji tego nowego Switcha tu było z taką samą ekspercką analizą, a potem jeszcze się zgrywają że niby ogur gupi robi to co dokładnie robicie lol. Prosty fakt. Dość zabawny dla normalnej osoby. Nic więcej nie mam w tym wątku. 2 Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada same proste fakty, a niegracze zaraz ze śliną wyskoczą. Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada No właśnie pierwszy frustrat wyskoczył, tuż pod postem ogóra. Cytuj
Sebas 1 570 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Jak pokażą nowe mario 3d to trzeba będzie zwalić przed kliknięciem kupuj, żeby myśleć na trzeźwo. 1 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Która to ta normalna osoba z postu ogora? Cytuj
Rash 234 Opublikowano środa o 05:10 Opublikowano środa o 05:10 Poleci ktoś jakieś wytrzymałe joycony? Dzieciakom zaczynają dryfowac ostro i potrzeba wymiany puka do drzwi. Cytuj
Assassins_78 942 Opublikowano środa o 05:20 Opublikowano środa o 05:20 Tani dobry zamiennik, ja te stosuje https://allegro.pl/oferta/2x-joy-con-analog-v3-bogaty-zestaw-naprawczy-nintendo-switch-joystick-13339552074?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_elktrk_komputery_pla_pmax_ps&ev_campaign_id=20308835172&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAlsy5BhDeARIsABRc6ZsIqGX9cKEFN9gCNGEBp4xk4FYPPm0uSVvffPBbSL6zbaeiIdqU6VkaAqErEALw_wcB 1 1 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano środa o 09:10 Opublikowano środa o 09:10 Chyba bym już dołożył do zamienników z efektem halla, 70 pln za komplet. Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano środa o 09:19 Opublikowano środa o 09:19 Pany jaki pro padzik do switcha? Oficjalny najlepszy czy cos od 8bitDo? Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano środa o 09:30 Opublikowano środa o 09:30 Ja polecam 8bitdo pro 2. Mam 3 sztuki 1 1 Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano środa o 10:11 Opublikowano środa o 10:11 Dziena, wziąłem pro 2 w kolorze gameboyowym Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano środa o 11:10 Opublikowano środa o 11:10 Też używam od lat Pro 2. Zarówno do konsoli jak i PC. Chociaż Ultimate też na pewno jest bardzo dobry, wykorzystuje efekt halla. Kiedyś sobie pewnie kupię, jeśli Pro 2 nie będzie domagał. Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) No a ja kupilem ultimate. Czyli teraz musze kupic pro 2 a uzytkownikom ktorzy kupili pro 2 polecam dokupic ultimate bo to ”klasyczny” design i najlepszy pad Edytowane 13 godzin temu przez Sven Froost Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu W dniu 13.11.2024 o 12:10, Butt napisał(a): Też używam od lat Pro 2. Zarówno do konsoli jak i PC. Chociaż Ultimate też na pewno jest bardzo dobry, wykorzystuje efekt halla. Kiedyś sobie pewnie kupię, jeśli Pro 2 nie będzie domagał. Są nowsze Pro 2 z efektem Halla: https://www.x-kom.pl/p/1262423-pad-8bitdo-pro-2-gamepad-hall-ed-g-classic.html https://perfectblue.pl/produkt/8bitdo-pad-pro2-gray-edition-80gl-bezprzewodowy-gamepad-do-switch-pc-android-pro-2-efekt-hall-a/ 2 Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Dzięki, nie wiedziałem o tym. W sumie jak miałbym wymieniać swoje wysłużone Pro 2, to wolałbym zostać przy tym modelu. Wolę taki kształt pada. Cytuj
Pupcio 18 386 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu A ten nie ma tego Halla? https://perfectblue.pl/produkt/8bitdo-pad-2-4-g-ultimate-bluetooth-controller-bezprzewodowy-pc-nintendo-switch-bialy-podstawka/ Bo ten pro niezbyt mi się podoba Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu te chyba nigdy nie były bez 1 Cytuj
GearsUp 161 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Ja jak nie gram na Switchu to jednak padzik od XSX bo ma nieco mniejsze opóźnienia od 8biciaków. Na samym Switchu do większych gierek używam oficjalnego a do platformerów i innych indyków tego chociaż kusi ta edycja Wukonga https://perfectblue.pl/produkt/8bitdo-pad-ultimate-2c-2-4g-wireless-controller-bezprzewodowy-pc-efekt-halla-black-myth-wukong/ Edytowane 11 godzin temu przez GearsUp 1 1 Cytuj
GearsUp 161 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 20 minut temu, NemoKOF napisał(a): Jak go podłączasz? Tego snesowego? Normalnie przez BT się łączy Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Źle przeczytałem. Jak NIE GRASZ na Switchu to XSX. No nic, ja nie mam innych padów bo inne konsole dawno sprzedane a do PC nie będę kolejnych kupować jak 8Bitdo działa. Cytuj
GearsUp 161 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu tej edycji Wukonga nie kupujcie, dopiero doczytałem że to nie bangla ze Switchem xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi