zdrowywariat 432 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Tym razem biorę od razu pro pada, bo do Switcha dopiero od niedawna mam, dostałem w prezencie, jak ja ukończyłem Celeste i to z b i c-sideami na joyconach i to na analogach to nie wiem xD Edytowane 5 godzin temu przez zdrowywariat Cytuj
Goshkee 11 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 15 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ej a na tv 55 albo 65 cali normalnie da radę grac we wszystko? Czy guwno rozmazane. Zależy raczej od tego, jak daleko od TV siedzisz. Jeśli chodzi o Zeldę, to u mnie przy 2,5 m od TV 55 cali wyglądało w miarę znośnie. Zdecydowanie lepiej miały się Mariany, Karty i inne Animal Crossingi. 1 Cytuj
voi tekku 127 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 16 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ej a na tv 55 albo 65 cali normalnie da radę grac we wszystko? Czy guwno rozmazane głównie gram przenośnie, ale zdarza mi sie odpalić cos na 65'' i jest ok, pewnie zależy od gry, sporo grałem tak w Xenoblade 3, Monster Huntera czy Nier Automate. Wiadomo, ostrości brakuje, ale nie jest tak że dostajesz rozmazany bełt. 1 Cytuj
DarkStar 161 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Dla mnie na 65'' wygląda jak kupa (siedzę blisko, 1,5m-2m). Dlatego nie lubię grać na zadokowanym Switchu. Albo ogromne zęby aliasingu, albo wszystko rozsmarowane. No nie zadowala mnie to co Switch produkuje. Cytuj
pawelgr5 1 570 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ja nadal trzymam Switcha pod starym TV FHD 42. Jak S2 nie zaoferuje normalnej jakosci na 65 4k to zostawie nowa zabawke pod starym malym LEDem. Cytuj
Yoshu 135 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ja mam 75" i wyjebana jajca w graficzkę, więc gram 90% czasu na tv. Bardziej mi zależy na 60fps w multiplatformach i indykach. 1080p/60fps mi w zupełności wystarczy (a jak będzie jakiś upscaling, to tylko bonus). Cytuj
Mari4n 521 Opublikowano 28 minut temu Opublikowano 28 minut temu 4 godziny temu, pawelgr5 napisał(a): Ja nadal trzymam Switcha pod starym TV FHD 42 U mnie to samo, LCD ledowy 42 cale, i nie narzekam. Tylko NMH3 wyglądało słabo, ale to już wina samej gry A może 43 cale No nieważne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi