Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tym razem biorę od razu pro pada, bo do Switcha dopiero od niedawna mam, dostałem w prezencie, jak ja ukończyłem Celeste i to z b i c-sideami na joyconach i to na analogach to nie wiem xD

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano
15 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Ej a na tv 55 albo 65 cali normalnie da radę grac we wszystko? Czy guwno rozmazane. 

Zależy raczej od tego, jak daleko od TV siedzisz. Jeśli chodzi o Zeldę, to u mnie przy 2,5 m od TV 55 cali wyglądało w miarę znośnie. Zdecydowanie lepiej miały się Mariany, Karty i inne Animal Crossingi. 

• Plusik 1
Opublikowano
16 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Ej a na tv 55 albo 65 cali normalnie da radę grac we wszystko? Czy guwno rozmazane

głównie gram przenośnie, ale zdarza mi sie odpalić cos na 65'' i jest ok, pewnie zależy od gry, sporo grałem tak w Xenoblade 3, Monster Huntera czy Nier Automate. Wiadomo, ostrości brakuje, ale nie jest tak że dostajesz rozmazany bełt.

• Plusik 1
Opublikowano

Dla mnie na 65'' wygląda jak kupa (siedzę blisko, 1,5m-2m). Dlatego nie lubię grać na zadokowanym Switchu. Albo ogromne zęby aliasingu, albo wszystko rozsmarowane. No nie zadowala mnie to co Switch produkuje.

Opublikowano

Ja mam 75" i wyjebana jajca w graficzkę, więc gram 90% czasu na tv. Bardziej mi zależy na 60fps w multiplatformach i indykach. 1080p/60fps mi w zupełności wystarczy (a jak będzie jakiś upscaling, to tylko bonus).

Opublikowano
4 godziny temu, pawelgr5 napisał(a):

Ja nadal trzymam Switcha pod starym TV FHD 42

U mnie to samo, LCD ledowy 42 cale, i nie narzekam. Tylko NMH3 wyglądało słabo, ale to już wina samej gry

A może 43 cale :philosoraptor:

No nieważne

Opublikowano

U mnie 77 cali OLED i wygląda super. Ba, nawet odpaliłem Wind Wakera z WiiU jakość obrazu zwala z nóg. Ale jestem w stanie założyć, że to zależy od gry. Multiplatform bym na TV nie odpalał