rafanus2 13 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca (edytowane) O kurde, gry to się w sumie spodziewałem, ale że w interfejsie nie ma języka polskiego to bym nie pomyślał. Dzięki za odpowiedź. Edytowane 3 marca przez rafanus2 Cytuj
GearsUp 487 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca 1 godzinę temu, rafanus2 napisał(a): O kurde, gry to się w sumie spodziewałem, ale że w interfejsie nie ma języka polskiego to bym nie pomyślał. Dzięki za odpowiedź. Nie ma za co 2 Cytuj
Postal 683 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1jw1UXn1dT8x8X2CDwd6-3h6ze29bphIB_CnpaQ3UcR4/htmlview# Gdyby ktoś potrzebował. Lista gier na switcha z polskim językiem. Nie wiem na ile aktualna. Cytuj
zdrowywariat 562 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca Brakuje Metal Suits:CA na liście teraz przeze mnie ogrywane, jeśli Pizza Tower i Antonblast to duchowi spadkobiercy Wario to MC:CA to ukłon w stronę fanów Mega Mana. Gra miała jedną bolączkę, trzeci leveli w każdym świecie trzeba było przejść wraz z bossem, ale już to naprawili i boss jest osobno jako 4/4, przez co jest przyjemniej, bo wcześniej było dosyć trudno i niektórzy mogliby się odbić, polecam! Cytuj
beardo0 128 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca (edytowane) Zapewne wiecie, że jest taka możliwość, ale jak ktoś gra np. na monitorze z bliska, to w opcjach wyświetlania (Tv settings) jest opcja Adjust Screen Size, gdzie można procentowo zmniejszyć rozmiar ekranu. I tak np. jak wcześniej (100%) niekoniecznie wygodnie grało się w Doom Eternal lub Downwell na 24 calowym monitorze 1080p, to teraz jest elegancko (80%). Taka sama opcja jest na PS5 i nazywa się Adjust Display Area (Settings -> Screen and Video -> Screen). Zmniejszenie może pomóc przy rozmazanych gierkach np. Monster Hunter Wilds w trybie performance, Final Fantasy Rebirth lub grach FPS. Edytowane 5 marca przez beardo0 Cytuj
DarkStar 204 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Hehe, ostatnio zwróciłem uwagę koledze na to, że ma ucięty obraz na swoim TV. Ma Switcha od 2017, nie wiedział, że tak grał przez lata. Warto sobie to dostosować do każdego ekranu. U mnie inna wartość jest optymalna na TV, a inna na projektorze. Cytuj
S_600 253 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Pany, jakiś dobry zamiennik lewego joy cona, albo oryginał. Można w ogóle kupić samego lewego joya? Po 7 latach i wymianie 3 analogów plastiki już popękały od zbyt mocnego dokręcania śrubek. Cytuj
Mari4n 678 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Dzisiaj Mar10 Day, pewnie wrzucą coś z Miyamoto na YouTube. Cytuj
Pupcio 19 440 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca W tym roku nie jest przypadkiem jakaś okrągła rocznica? Cytuj
pawelgr5 1 632 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca 21 minut temu, Pupcio napisał(a): W tym roku nie jest przypadkiem jakaś okrągła rocznica? Tak, 40 dokladnie. W US dostali powiekosznego Triala na NSO XDD W EU na razie nic. Kto wie moze shadowdrop jakiegos roma z chujowym emu na max 6 miesiecy? Cytuj
Pupcio 19 440 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Jak w przyszłym miesiącu zobacze tylko mario karta a nie marianka bożego 3d to umieram Cytuj
Mari4n 678 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Szanse na nowego Mariana w 3D całkiem spore, bo Odyssey jest z 2017 Cytuj
funditto 714 Opublikowano środa o 14:11 Opublikowano środa o 14:11 A więc jednak jutro odbędzie się jeszcze jeden Direct z grami dla pierwszego Switcha. Cytuj
pawelgr5 1 632 Opublikowano środa o 14:19 Opublikowano środa o 14:19 Dokladnie tak: https://www.nintendolife.com/news/2025/03/nintendo-direct-confirmed-for-tomorrow-27th-march-2025 Jak by ktos chcial troche detali: Here's what time you'll need to tune in... North America: 7am PDT / 8am MDT / 9am CDT / 10am EDT UK/Ire: 2pm GMT Europe: 3pm CET / 4pm EET Asia/Oceania: 11pm JST / 10pm AWST / 1am (Fri) AEDT Your Local Time: 3pm, Thu 27th Mar 2025 czas środkowoeuropejski standardowy 1 2 Cytuj
Daffy 10 869 Opublikowano środa o 14:54 Opublikowano środa o 14:54 MP4, Kirby z 3ds remaster i remake starego fe Cytuj
zdrowywariat 562 Opublikowano środa o 14:59 Opublikowano środa o 14:59 Czyli jednak WW HD jeszcze na Switcha Cytuj
kudlaty88 516 Opublikowano środa o 15:25 Opublikowano środa o 15:25 Wierzę w niespodziankę w postaci chrono triger w oprawie ala octopath. Zapisujcie posta. 1 Cytuj
pawelgr5 1 632 Opublikowano środa o 16:32 Opublikowano środa o 16:32 Z jednej strony chciałbym żeby 100% mocy przerobowych było pod S2 ale nie obraże się jak na koniec wpadnie jakaś poteżna niespodzianka. Cytuj
frankfuter 82 Opublikowano środa o 17:12 Opublikowano środa o 17:12 Niech dadzą datę premiery najnowszego Laytona i będzie spokój Cytuj
voi tekku 133 Opublikowano środa o 17:59 Opublikowano środa o 17:59 dla mnie nowe(/stare) Fire Emblem i na Switcha 2 nawet nie czekam (żartuje, chce już nową zabawkę!). Dwa Directy w tydzień, co za czasy <3 Cytuj
GearsUp 487 Opublikowano środa o 18:19 Opublikowano środa o 18:19 Tylko 30 min ale może to i lepiej bo skondensowane mięsko będzie. Cytuj
Ukukuki 7 596 Opublikowano środa o 18:21 Opublikowano środa o 18:21 remaster MP2, remaster Zeldy WW lub port z WiiU. To mi wystarczy. 1 1 Cytuj
zdrowywariat 562 Opublikowano środa o 18:22 Opublikowano środa o 18:22 Teraz, Ukukuki napisał(a): remaster MP2, remaster Zeldy WW lub port z WiiU. To mi wystarczy. Mnie też i SMG2 na koniec roku na 40 lecie Mario, a resztę niech już tworzą na S2. Cytuj
Ukukuki 7 596 Opublikowano środa o 18:36 Opublikowano środa o 18:36 No tak nie będzie, Switch będzie miał jeszcze wsparcie 2-3 lata co najmniej ze strony Nintendo. Tak jak to było z 3DS, DS czy GBA. Nie będzie to nic spektakularnego ale pewnie jakieś fajne porty jeszcze wpadną. 1 Cytuj
zdrowywariat 562 Opublikowano środa o 19:01 Opublikowano środa o 19:01 Wiem, że tak nie będzie, bo Switch to 150mln użytkowników, ale poza MP4 i niektórymi remasterami niczego wielkiego już nie oczekuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi