Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

O kurde, gry to się w sumie spodziewałem, ale że w interfejsie nie ma języka polskiego to bym nie pomyślał. Dzięki za odpowiedź.

Edytowane przez rafanus2
Opublikowano
1 godzinę temu, rafanus2 napisał(a):

O kurde, gry to się w sumie spodziewałem, ale że w interfejsie nie ma języka polskiego to bym nie pomyślał. Dzięki za odpowiedź.

Nie ma za co :)

• Minusik 2
Opublikowano

Brakuje Metal Suits:CA na liście teraz przeze mnie ogrywane, jeśli Pizza Tower i Antonblast to duchowi spadkobiercy Wario  to MC:CA to ukłon w stronę fanów Mega Mana. Gra miała jedną bolączkę, trzeci leveli w każdym świecie trzeba było przejść wraz z bossem, ale już to naprawili i boss jest osobno jako 4/4, przez co jest przyjemniej, bo wcześniej było dosyć trudno i niektórzy mogliby się odbić, polecam!

Opublikowano (edytowane)

Zapewne wiecie, że jest taka możliwość, ale jak ktoś gra np. na monitorze z bliska, to w opcjach wyświetlania (Tv settings) jest opcja Adjust Screen Size, gdzie można procentowo zmniejszyć rozmiar ekranu. I tak np. jak wcześniej (100%)  niekoniecznie wygodnie grało się w Doom Eternal lub Downwell na 24 calowym monitorze 1080p, to teraz jest elegancko (80%).

Taka sama opcja jest na PS5 i nazywa się Adjust Display Area (Settings -> Screen and Video -> Screen). Zmniejszenie może pomóc przy rozmazanych gierkach np. Monster Hunter Wilds w trybie performance, Final Fantasy Rebirth lub grach FPS.

Edytowane przez beardo0
Opublikowano

Hehe, ostatnio zwróciłem uwagę koledze na to, że ma ucięty obraz na swoim TV. Ma Switcha od 2017, nie wiedział, że tak grał przez lata. :D Warto sobie to dostosować do każdego ekranu. U mnie inna wartość jest optymalna na TV, a inna na projektorze.

Opublikowano

Pany, jakiś dobry zamiennik lewego joy cona, albo oryginał. Można w ogóle kupić samego lewego joya? Po 7 latach i wymianie 3 analogów plastiki już popękały od zbyt mocnego dokręcania śrubek.

Opublikowano
21 minut temu, Pupcio napisał(a):

W tym roku nie jest przypadkiem jakaś okrągła rocznica?

Tak, 40 dokladnie. W US dostali powiekosznego Triala na NSO XDD W EU na razie nic. Kto wie moze shadowdrop jakiegos roma z chujowym emu na max 6 miesiecy?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dokladnie tak:

https://www.nintendolife.com/news/2025/03/nintendo-direct-confirmed-for-tomorrow-27th-march-2025

Jak by ktos chcial troche detali:

Here's what time you'll need to tune in...

North America: 7am PDT / 8am MDT / 9am CDT / 10am EDT

UK/Ire: 2pm GMT

Europe: 3pm CET / 4pm EET

Asia/Oceania: 11pm JST / 10pm AWST / 1am (Fri) AEDT

Your Local Time: 3pm, Thu 27th Mar 2025 czas środkowoeuropejski standardowy

• Plusik 1
  • Dzięki 2