Opublikowano 7 kwietnia7 kwi 3 godziny temu, Shago napisał(a):Przy okazji: "HORI Kontroler Split Pad Pro" sprawdza się w praktyce? Wczoraj pierwszy raz w końcu miałem okazję pograć jako handheld i szukam czegoś, co się wygodniej będzie trzymać.Polecam, dużo wygodniejsze niz Joycony, do tego lekkie (przy pierwszym zetknięciu to aż dziwne uczucie), to w zasadzie puste bryły bez silniczków, baterii i całej elektroniki która jest w Joyconach i Pro Controllerze. Wygląda to co prawda obrzydliwie, ale w gry typu Monster Hunter, Dark Souls czy Astral Chain gra się nieporównywalnie wygodniej (choć sam wszystkie trzy przeszedłem na Joyconach xD). No i mają normalny krzyżak wiec i w platformowki gra się lepiej.
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi 2 godziny temu, Homelander napisał(a):I pół roku lizać lody przez szybkę? Co za nonsensNo ja bym wolał grać w gry z S1 w lepszej jakości i mieć ewentualny dostęp do gier z S2 jak najdzie ochota.
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi 23 minutes ago, Bzduras said:No ja bym wolał grać w gry z S1 w lepszej jakości i mieć ewentualny dostęp do gier z S2 jak najdzie ochota.A co jedno przeszkadza drugiemu? 6 miesięcy to 26 tygodni. 26 weekendów w które można pograć. Po co czekać 26 tygodni? Nonsens. Zresztą, tak jak powiedział: można sprzedać i kupić Switcha 2
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi 21 minut temu, Homelander napisał(a):A co jedno przeszkadza drugiemu? 6 miesięcy to 26 tygodni. 26 weekendów w które można pograć. Po co czekać 26 tygodni? Nonsens. Zresztą, tak jak powiedział: można sprzedać i kupić Switcha 2Nonsensem dla mnie jest zmiana konsol, zwłaszcza w takim ujęciu czasowym i mając inną platformę, na której zapewne też jest jakiś backlog. Ale co kto lubi, ja bym kupował od razu S2 na miejscu Shago, jak jest zadowolony no to fajnie.
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi 23 godziny temu, Shago napisał(a):Czekać to można w nieskończoność. Od momentu kupna miałem już niejeden udany wieczór z Mario Party. Sprzedać i kupić nowego to nie problem. Ludzie tu po roku zmieniają karty graficzne kosztujące po 6-10k, a ja mam się przejmować konsolą za 1500zł :)Dobre podejście, ja też, gdy coś chcę to nie czekam, bawię się od razu. Teraz niektórzy będą czekać na S2 OLEDa :)
Opublikowano środa o 12:145 dni Pół godziny filmiku z bardzo wczesnego buildu gry Retro na Switcha przez skasowanie której najprawdopodobniej tak długo była cisza odnośnie tej firmy
Opublikowano środa o 18:415 dni Witam jak grać na podzielonym ekranie telewizora na konsoli i dedykowanym padzie w grę np. Minecraft , Proszę o pomoc
Opublikowano czwartek o 08:374 dni 20 godzin temu, Daffy napisał(a):Pół godziny filmiku z bardzo wczesnego buildu gry Retro na Switcha przez skasowanie której najprawdopodobniej tak długo była cisza odnośnie tej firmyJeszcze był ten robocik na fotce od Retro na pożegnanie Reggiego. I ploty o RPG itd. Nie wiem, co tam się zadziało, czy Nintendo nie dało zielonego światła, czy po prostu Retro najlepiej czuje się w powrotach znanych serii?edit: przed powstaniem MP również skasowali bodajże 4 gry na podobnym etapie developingu, co powyższy projekt, historia zatacza koło. Edytowane czwartek o 08:474 dni przez zdrowywariat