chrno-x 901 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 Dopóki nie ma jawnie obraźliwej treści w nazwie to nie powinni, bo naprawdę trzeba dwuznacznie patrzeć na pchanie, żeby P-chanowi zawiesili konto ;-] Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 Takie rzeczy oddaje się na gwarancję :] 5-6 urządzeń jabłka i ekrany zawsze miałem świetne. Powiedziali, że mieści się w ramach normy. Inny Air na wystawie miał podobnie. Wg mnie schodzą z jakością a cena zostaje. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 Ktoś sprawdził temperaturę Switcha podczas eventów, gdy grano na nim w trybie handheldowym (http://imgur.com/gallery/egT5E): Mario Kart 8Nintendo Switch CAT S60 Flir photo. Avg. 25.2°C Max. 37.6°C Min. 18.6°C. It did not feel that warm to the touch and the game was running really really smooth, you were to engaged in the game to think about the unit or how it felt in you hands. You can clearly see the CPU/GPU on the right side of the unit behind the screen. Working hard under 40°C. SnipperclipsNintendo Switch CAT S60 Flir photo. Avg. 24.3°C Max. 35.7°C Min. 19.6°C. Standing on its own while being connected to a charger. You can really see how the right side (no joycon connected) is transferring the heat generated from the CPU/GPU to the right side where the Joycon holder is. Heat transfer to the front of the device achieved more easily than to the right side where the joycon gets attached. Splatoon 2Nintendo Switch CAT S60 Flir photo. Avg. 21.2°C Max. 35.0°C Min. 21.2°C. Undocked while being connected to a charger. A more detailed look (sorry for the poor resolution) with some points of interest. Splatoon 2Nintendo Switch CAT S60 Flir photo. Avg. 22.7°C Max. 30.3°C Min. 15.7°C. Undocked while being connected to a charger. A more detailed look (sorry for the poor resolution) with some points of interest. Splatoon 2Nintendo Switch CAT S60 Flir photo. Avg. 21.2°C Max. 30.3°C Min. 15.7°C. Undocked while being connected to a charger. Backside is covered by this metal plate in order to prevent any theft of the unit. The warmest spot is the kickback stand and micro-sd holder. SnipperclipsNintendo Switch CAT S60 Flir photo. Avg. 25.5°C Max. 34.0°C Min. 20.4°C. Undocked while being connected to a charger. Here is something that I first didn't know, the unit has a vent on top. And either it was due to all the people and noise around me or it sounded like the unit has a fan inside. Making the cooling active. SnipperclippsNintendo Switch CAT S60 Flir photo. Avg. 22.5°C Max. 30.2°C Min. 9.8°C. Standing on its own while being connected to a charger. You can really see how the right side (no joycon connected) is transferring the heat generated from the CPU/GPU to the right Joycon holder. Konsolka w trybie handheldowym nie osiąga nawet 40 stopni co chyba jest dobrym wynikiem, więc ja tam śpię spokojnie i jestem pewien, że konsola nie będzie się przegrzewać. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 (edytowane) Bardzo dobry wynik. Zresztą i tak nie będziemy czuć ciepła trzymając joycony. Edytowane 22 lutego 2017 przez ragus Cytuj
S_600 252 Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 Obejrzalem ten oficjalny unboxing i tak sie zastanawiam czy ten dock nie bedzie rysowal ekranu przy wkładaniu do niego konsoli. Ekranik na bank nie ma gorilla glass chocby pierwszej generacji Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 ale to plastikiem rozumiem chcesz szkło zarysować, tak? Cytuj
iluck85 2 905 Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 Nie bedzie, bo musi byc szpara. Chyba ze będziesz wkładał jadąc po docku. Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 Ja tam wziąłem etui z fofią. Folia na ekran i zero zmartwień. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 (edytowane) ale to plastikiem rozumiem chcesz szkło zarysować, tak? Tak plastikiem, nie da się ? ;) Mówisz, że ekranik to szkło ?? Wow, hartowane ? ;) Edytowane 23 lutego 2017 przez S_600 Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Ten dock ma podobno jakąś gąbkę czy piankę na ściankach, tak aby ekran właśnie nie rysował o plastik. Podobno nawet cały dock jest tak wykonany, że wkładając Switcha idzie on jak po szynie i nie można go jakąś wygiąć czy krzywo wsadzić. Sam jednak będę dmuchał na zimne i dorwę folię na niego (zero zmartwień). Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 te grzbiety wyglądają strasznie dobrze, szkoda, że nie postanowili całych boxów robić czerwonych Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 to logo konsoli na górze grzbietu jest bardzo estetyczne Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 (edytowane) Mi jedynie szkoda właśnie, że pudełka nie są czerwone (ciekawe czy w ogóle jakieś ulotki będą w środku czy pocałuj się w d.upe. Choć obecna kolorystyka okładek w tym i grzbiet mi odpowiada, wyróżnia się, jest schludnie i estetycznie. Edit: Dobra, przyjrzałem się i widać, że już Ubisoft tnie koszta na pudełkach bo niby jest jakaś tam ulotka (lub coś przyklejonego do pudełka) a tak poza tym nie ma żadnej grafiki w środku, bieda w chuy. Znając życie tylko Nintendo i Japońce wykażą się inicjatywą pod tym względem.... Edytowane 23 lutego 2017 przez chrno-x Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Już się doczekać nie mogę jak będę w tego Switcha wkładał Zeldę... Jeszcze tydzień i jeden dzień. Liczę jednak skrycie, że uda mi się dostać jeszcze w czwartek. Choć mocno w to wątpię. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Drażni mnie strasznie ilość zmarnowanego miejsca w tych pudłach. Mogli zrobić coś w stronę japońskich pudełeczek do GBA: Ale poza tym bardzo ESTETYCZNIE Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Wysuwane w tekturce czy powinny być mniejsze? Wiesz, jakby przestali pie.rdolić głupoty, że trzeba być ekologicznym to byśmy pewnie mieli zacnę instrukcję (jak wyciągam te od GBA czy od DeCka to aż mi się płakać chce jak kiedyś było to wszystko pieknie opisane w instrukcji....). Szczerze to nintendo mnie rozczarowało bo jako jedynie jeszcze na początku Wii U i 3DS'a wrzucali bardzo fajne rozkładane instrukcję z krótkim info na temat gry i sterowania. Wszystko bardzo ładnie przedstawione na kolorowym papierze. A teraz? Lepiej wrzucić trzy grube ulotki na temat bezpieczeństwa ale nawet takiej rozkładowki nie uświadczysz.....Pazerne gnidy.... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Za 4 godziny schodzi embargo z wrażeń na temat sprzętu/gierek. Cytuj
Gość Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Głupio z tym embargo na recenzje, specjalnie tak pewnie żeby ludzie nie zdążyli poodmawiać jakby się okazało, że gierka słaba . Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 (edytowane) No przecież jutro sobie poczytasz wrażenia na temat Zeldy tyle że bez cyferki na końcu. Będziesz miał tydzień na anulowanie zamówienia. Zelda jutro, reszta dzisiaj. Edytowane 23 lutego 2017 przez ragus Cytuj
Gość Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 A w ten sposób to źle zrozumiałem. Ja tam i tak biorę już decyzja zapadła tak czy siak. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Jutro o 15 rozumiem? A preview to prawie taka recenzja, już po tym będzie wiadomo, czy mamy do czynienia z grą przełomową, wybitną, bardzo dobrą, średnią, czy crapem, stawiam na pierwsze :). Cytuj
iluck85 2 905 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Ładne pudełka. Jak od PSP. Tak se myślę, że N mogło dać w ekran slot na carty od 3DS :D Jak ktoś nie mia 3DS, to miałby 2 konsole. Jak ktoś chce mobilniejszy sprzęt, to kupuje 3ds :D Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 (edytowane) zarowno recenzje jak i preview zeldy bedzie mozna o kant dupy rozbic. nie ma to jak pisac preview po obcowaniu dzien, dwa (niektore redakcje nawet dzis jeszcze dostja swoje switche) z gra na 100h+, podobniez pisanie recenzji tejze gry po kilku dniach :/ tzn preview to jeszcze ok, ale recenzje to bede bral z duza doza ostroznosci Edytowane 23 lutego 2017 przez Rayos Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 (edytowane) Niektórzy ponoć dostali już w tamten piątek, więc mieli tydzień na preview i dwa tygodnie na review, a reszta pewnie tak jak piszesz, ale wierzę, że będzie dobrze, musi być! Nie po to składałem preordera :). Edytowane 23 lutego 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi