Opublikowano 24 lutego 20178 l Vita trzyma dluzej niz 3h Rayos, zwlaszcza jak sie gra na sluchawkach. Sam sobie sprawdze ile tak naprawde trzyma switch, bo moze jak sie dostosuje jasnosc ekranu + sluchawki to do 4h by dociagnal a wtedy rewelka. mowilem o bardziej wymagajacych grach, na killzonie chyba mi nigdy nie trzymal dluzej niz 3h. wiadomo ze w lekkich grach zre duzo mnie jbateri, ale skoro znamy obecnie czas pracy z zelda, to porownuje z vitowym mocarzem ;) jestem pewien, ze switch przy slabszym swietle + mniej wymagajacej grze bedzie trzymal spokojnie dluzej, nintendo chyba celowalo w te 6h max pracy, luz.
Opublikowano 24 lutego 20178 l 55 cali na stanie, a będziemy grać na tablecie w Zelde- co tu się odyebało
Opublikowano 24 lutego 20178 l Koledzy, kolega jest zawodowym kierowcą i pytał się mnie czy bedzie mozna ładowac konsolkę przez zapalniczkowe wejście, dobre pytanie, nie? ;)
Opublikowano 24 lutego 20178 l Ale dlaczego według Ciebie Switch nie jest konsolą przenośną? :).Bo samo nintendo nawet go nie traktuje jako przenośnego sprzętu tylko jako stacjonarny z opcją odłączenia i użytkowania jako przenośny.Jakby wypuścili 3dsa-2 z ekranami hd i dobrymi bebechami to imo myślę, że i tak by sprzedażowo przebili takiego switcha. Hybryda = konsola przenośna i stacjonarna, nic tego nie zmieni. Edytowane 24 lutego 20178 l przez zdrowywariat
Opublikowano 24 lutego 20178 l Bo mamy wybór. Jakis problem to jest rozumiem? Przecież wyraźnie napisałem BĘDZIEMY grać, a nie będziecie
Opublikowano 24 lutego 20178 l Bo mamy wybór. Jakis problem to jest rozumiem? Przecież wyraźnie napisałem BĘDZIEMY grać, a nie będziecie Wyrok już zapadł, miałeś swoją szansę
Opublikowano 24 lutego 20178 l czyli to ni wina samej zeldy ale joycona. Wystarczy zaslonic reka nadajnik i dzieje sie komedia, wystarczy miec wieksza reke, mocniej objac joycona i pograne xD ciekawi mnie jak sprawa wyglada z nalozonym tym malutkim gripem co sie naklada na "szynowa" czesc joycona... czyli co? wystarczy że przysłoni się nadajnik i już joycon sie gubi? XD to jak ktoś przejdzie obok stacji dokującej albo zasłoni stacje dokującą to sie nie pogra? XD przecież wiilotem można było z innego pomieszczenia sterować na konsoli co oni odwalili? A obejrzałeś ten filmik z GameXplain? Przecież pokazuje na filmiku, że trzeba całą ręką lub całym ciałem zasłonić samego Joy-Cona a z tyłu ma oparcie od kanapy. Obstawiam, że takie przejście przed Joy-Conem nic nie wywołuje bo nie zasłaniasz jego całej powierzchni. Z drugiej strony kto normalny gra w ten sposób jak pokazywał Andre na filmiku aby zasłonić całego Joy-Cona? Chociaż tu leży pytanie czy jak zakryje kocem joy-cony to też będą się gubić, czy jednak koc przez to, że jest cieńszy niż ludzka ręka to też zakłóci sygnał. Trzeba będzie zbadać tą sprawę no obejrzałem i nie wiem jak testerzy nie ogarneli takiego fuckupa. ciekawe co będzie z tymi gripami i kondomami na te padziki, czy nie będą wariować. Jeśli to nie wyolbrzymiony problem, to wtopa konstrukcyjna godna pogratulowania.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Starh- trzeba uważniej czytać, a to już nie mój problem. Z innej beczki. Znani Youtuberzy dostają swoje pudła- konsola, amiibo. Ijustine już zrobiła unboxing. W tym USA to jednak jest wszystko jak powinno być. Jak była premiera Mario, chyba Maker'a, to w samolocie rozdawali każdemu pasażerowi 3DS. A my się dopiero doczekaliśmy instrukcji wydrukowanej, bo wcześniej wrzucali ksera kartek lol
Opublikowano 24 lutego 20178 l Koledzy, kolega jest zawodowym kierowcą i pytał się mnie czy bedzie mozna ładowac konsolkę przez zapalniczkowe wejście, dobre pytanie, nie? ;) Ultima droga, pewnie gdzies później bedzie troche taniej: http://www.ultima.pl/ct/nintendo-switch/sprzet/akcesoria/car-charger-for-nintendo-switch
Opublikowano 24 lutego 20178 l Jeszcze tak technicznie dorzucę info, które JUŻ TU WRZUCAŁEM - jeśli w tym USB-C jest zaszyta dobra technologia, jak np. Thunderbolt, która ma dużą, wystarczającą przepustowość, to można podpiąć lepszą kartę graficzną. Można to zrobić z PSVR gdzie jest osobny moduł do obliczeń, można to zrobić w Macbooku i podpiąć zewnętrznie kartę graficzną i pograć w jakąś bardzo wymagającą grę. Technicznie jest to możliwe pod warunkiem, że założyli to na starcie i że port jest odpowiednie skonstruowany. Duża cześć z osób w tym temacie pewnie nie siedzi w rynku PC ale takie rzeczy są od jakiegoś czasu możliwe, więc opcja, gdzie mamy jakiś 4K dock w przyszłości jest jak najbardziej realna technicznie, czy tak będzie - zobaczymy.To, że w tej chwili dock nic nie robi, nie znaczy, że tak zostanie cały czas. Poniżej w spoilerze taki wynalazek w praktyce.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Velius, nawet w Zelde? Taka gra, fizyka, gra dekady, kolejne 40/40 od Famitsu. ja bede gral podobnie jak velius w 99% w formie handhelda na wii U we wszystko praktycznie grałem na padlecie tylko Jak jeszcze TV się nie dorobiłeś to nic dziwnego
Opublikowano 24 lutego 20178 l Velius, nawet w Zelde? Taka gra, fizyka, gra dekady, kolejne 40/40 od Famitsu. ja bede gral podobnie jak velius w 99% w formie handhelda na wii U we wszystko praktycznie grałem na padlecie tylko Jak jeszcze TV się nie dorobiłeś to nic dziwnego
Opublikowano 24 lutego 20178 l czyli to ni wina samej zeldy ale joycona. Wystarczy zaslonic reka nadajnik i dzieje sie komedia, wystarczy miec wieksza reke, mocniej objac joycona i pograne xD ciekawi mnie jak sprawa wyglada z nalozonym tym malutkim gripem co sie naklada na "szynowa" czesc joycona... czyli co? wystarczy że przysłoni się nadajnik i już joycon sie gubi? XD to jak ktoś przejdzie obok stacji dokującej albo zasłoni stacje dokującą to sie nie pogra? XD przecież wiilotem można było z innego pomieszczenia sterować na konsoli co oni odwalili? A obejrzałeś ten filmik z GameXplain? Przecież pokazuje na filmiku, że trzeba całą ręką lub całym ciałem zasłonić samego Joy-Cona a z tyłu ma oparcie od kanapy. Obstawiam, że takie przejście przed Joy-Conem nic nie wywołuje bo nie zasłaniasz jego całej powierzchni. Z drugiej strony kto normalny gra w ten sposób jak pokazywał Andre na filmiku aby zasłonić całego Joy-Cona? Chociaż tu leży pytanie czy jak zakryje kocem joy-cony to też będą się gubić, czy jednak koc przez to, że jest cieńszy niż ludzka ręka to też zakłóci sygnał. Trzeba będzie zbadać tą sprawę jeśli koc będzie z aluminium to bedzie sie gubic (zrobisz badziewny reflektor). przez materialowy przeleci jak przez powietrze, grubosc koca nie ma nic do tego. nie wiem jaki w srodku siedzi modul bt, ale mozliwe ze da sie regulowac moc transmisji. moze update zalatwi sprawe :D Edytowane 24 lutego 20178 l przez frankfuter
Opublikowano 24 lutego 20178 l Widzę, że niektórzy mają problem jak grać, dla mnie sprawa jest banalna, w duże gry na TV, a typowo handheldowe i indyki na małym ekranie. Mimo iż Zelda wygląda pięknie na 6 calowym ekranie to jeszcze piękniej będzie się prezentować na 43 calowym TV, gry od Nintendo nie mają się czego wstydzić. Pamiętam jak ogrywałem SMG1 i 2 na słabym Wii, gdy obok stało PS3 HD, i było bardzo dobrze. Edytowane 24 lutego 20178 l przez zdrowywariat
Opublikowano 24 lutego 20178 l Kumpel w pradze na fb wrzucił filmik z eventu switcha. Zelda koszmarnie zoptymalizowana gubi klatki, powiedziano mu, że to finalny build... ogólnie zelda inna niz wszystkie i mu sie podoba, fajne patenty jak to, że jak jest burza i mamy zbroję metalową, to trzeba ją ściągnąć bo ściąga pioruny i insta kill jak sie tego nie zrobi XD Edytowane 24 lutego 20178 l przez Orzeszek
Opublikowano 24 lutego 20178 l Zelda koszmarnie zoptymalizowana gubi klatki, powiedziano mu, że to finalny build... Na pewno nie, przecież mi tyle tu tłumaczyli w temacie, że nie gubi. Edytowane 24 lutego 20178 l przez ogqozo
Opublikowano 24 lutego 20178 l Przypominają się czasy N64 i NAJLEPSIEJSZA ZELDA EVER z jej 17fpsami w wersji PAL.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Przypominają się czasy N64 i NAJLEPSIEJSZA ZELDA EVER z jej 17fpsami w wersji PAL. Widać była tak dobra, że wyleciało mi z pamięci, bo nie kojarzę, ale z nową Zeldą to nie straszcie?
Opublikowano 24 lutego 20178 l Akurat do grudnia spaczuja i wjedzie paczuszka Mario+Zelda pod choinkę.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Może koledze tak się podobała gra, że sam się zawieszał co chwilę? :D kim jesteś i kto cie tu wpuścił?