Figaro 8 218 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 łoo, advance wars w nowym wydaniu, konfa lepsza niz ta faktyczna xd Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 (edytowane) stardew valley Z MULTIPLAYEREM :OOO krotko, ale z przytupem. PODOBALO MI SIE PRAWIE WSZYSTKO Edytowane 28 lutego 2017 przez Rayos Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 (edytowane) Mi też jak najbardziej podobało się sporo, a ta gierka na modłę advance wars jak najbardziej zapowiada się ciekawie. Mam też nadzieje, że Nintendo ruszy dupsko i dostarczy nam nowe AW na Switch'a. Coś czuję, że ta karta pamięci to się jednak przyda... Edytowane 28 lutego 2017 przez P-chan Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 bardzo fajna mini konferencja, jestem bardziej niż zadowolony, spodziewałem się zalewu indyków z PC i innych konsol a dostaliśmy prawie same nowości, które dodatkowo są albo exami albo czasowymi exami z unikalną zawartością na Switchu Nintendo? Zawsze szanowałem. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Fajne gierki, switch naprawdę może to zrobić :D SV na takim ekraniuku - banderi! Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Flipping Death Shakedown Hawaii WarGroove Stardew Valley Trzeba szykowac karte microSD na tyle dobra Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Mi najbardziej ta gra podeszła: Shakedown Hawaii, będę śledził jej losy :D. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 (edytowane) sU and the Quest for MeaningRogue Trooper Redux The Fall Part 2 Unbound Trasurenauts RIME Zombie Vikings Flipping Death Cave Story Mr. Shifty Towerfall Ascension Oceanhorn Thumper RIVE Kingdom Two Crowns Enter the Gungeon Graceful Explosion Machine Steamworld Dig 2 Little Inferno World of Goo Human Resource Machine Pocket Rumble Ultimate Chicken Horse Stardew Valley Binding of Issac Afterbirth + The Escapists 2 Yooka-Laylee Wargroove Fast RMX Dandara WonderBoy: the Dragon's Trap Portal Knights State of Mind The Next Penelope Overcooked! The Jack Box Party Pack 3 It'll Dew 2 Hover Battle Chef Brigade Celeste Monster Boy Gonner Hollow Knight Has Been Heroes Toe Jam & Earl Back to the Groove Blaster Master Zero Shovel Knight Treasure Trove Shovel Knight Specter of Torment Terraria 1001 Spikes Runner 3 Redout Duck Game Space Dave! Mutant Mudds także tego dobrze, że karty SD to groszowe sprawy, a nie patologia jak na vicie Snake Pass mi się zaje,biście podoba. Wcześniej widziałem już inne materiały wideo, to jest chyba nowy zwiastun specjalnie pod switcha. Premiera 28 marca, mocno liczę na ten tytuł Edytowane 28 lutego 2017 przez ragus Cytuj
Gość Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Trochę mną pozamiatało. W ciągu miesiąca- dwóch wyjdzie co najmniej 5-6 indorów w które serio chciałbym zagrać na przenośniaku. Szkoda, że mówią o tym 3 dni przed premierą, ten PR to chyba tam charytatywnie (względem konkurencji) działa. Teraz zakup wydaje się być priorytetem w perspektywie 2-3 miesięcy. Żeby tylko nie robili jaj z cenami tych indyków, to było miło, no ale nie można mieć wszystkiego Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 (edytowane) -więcej niż solidne wsparcie 1st party, no bo Nintendo skupić się może tylko na jednym sprzęcie -wsparcie indie takie, jak widzimy wyżej, czyli swietne No cóż, jestem pod wrażeniem. Jeszcze widziałbym tutaj wsparcie ze strony Capcom, Square Enix i Atlusa, ale to mam nadzieje przyjdzie z czasem. Dla mnie handheld idealny, jestem spokojny o przyszłość Switcha. Kupując go w grudniu, patrzymy na konsolę z: -Zeldą -Mario Odyssey -Mario Kartem 8 -Splatoonem 2 -milionem indyków Bo w Xenoblade 2 nie wierzę. Edytowane 28 lutego 2017 przez ragus Cytuj
Gość Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 o moj boze, przeciez to wyglada jak duchowy nastepca advance wars To jest wręcz advance wars tyle, że w innej epoce, a nie żaden duchowy następca :D Ten 16 bitowy RCR wygląda obłędnie Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Żeby tylko nie robili jaj z cenami tych indyków, to było miło, no ale nie można mieć wszystkiego Dla przykładu Master Blaster, który wychodzi 9 marca, będzie kosztował 9,99 euro. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 (edytowane) Jeszcze mi brakuje tutaj Darkest Dungeon i będzie dla mnie 10/10 ale to może za kilka miesięcy sie doczekam. Jedyne ziarenko niepewności to ten filmik z wypadającymi joyconami,prędzej czy później ten mechanizm musi sie zyebać ale w sumie na 100% bedzie jakiś zgrabny pokrowiec zabezpieczający albo cos sie druknie w 3d za pare złociszy więc czym ja sie martwie :P Edytowane 28 lutego 2017 przez kudlaty88 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Jeżeli nie zrzucisz switcha na beton, a potem nie będziesz walił w ekran z ciosu karate, to konsola ci nie wypadnie. Przecież tam jest zatrzask. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 doyebali indorami czyli jest to co chcialem raj dla indykow + gierki od niny, od reszty mam ps4, no to tylko czekac na gwiazdke Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 (edytowane) Jeszcze konkretne VC by się przydało z grami z GameBoya, GB Advance, DSa, 3DSa, NESa, SNESa, N64, GameCuba, Wii i WiiU, wtedy byłoby pozamiatane. Edytowane 28 lutego 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 (edytowane) Marzy mi sie ze jednak zrobia porty niektórych sztosów z Wii U na Switcha i bede mogl sobie popykac w Bayonette np. Edytowane 28 lutego 2017 przez Velius Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Albo Metroid Prime w łóżku :D Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Najpierw wypadające joycpny a teraz ro http://www.pointandclickbait.com/2017/02/havent-finished-zelda-yet-but-christ-i-need-some-content/ :( Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Najpierw wypadające joycpny a teraz ro http://www.pointandclickbait.com/2017/02/havent-finished-zelda-yet-but-christ-i-need-some-content/ :( :) (pewnie w odezwie do idiotów) Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 (edytowane) Albo Metroid Prime w łóżku :D Wolałbym dostać Metroid Prime 4 od Retro niż tylko 1-kę na VC @zdrowywariat Ciebie drogi przyjacielu już ładnie fantazja ponosi, niech jeszcze wrzucą gry z Virtual Boya na VC? Edytowane 28 lutego 2017 przez chrno-x Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Albo Metroid Prime w łóżku :D Wolałbym dostać Metroid Prime 4 od Retro niż tylko 1-kę na VC @zdrowywariat Ciebie drogi przyjacielu już ładnie fantazja ponosi, niech jeszcze wrzucą gry z Virtual Boya na VC? Bo chciałbym nadrobić kilka pozycji i na każdą ich starą konsolę by się coś znalazło :). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi