Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Od chwili kliknięcia w eShop, po 20 sekundach już zdołałem wpisać w wyszukiwarkę snipperclips i zacząc pobierać demo. Bardzo sprawnie działająca usługa sklepu. Bije na głowę te koszmarki z 3ds/WiiU, a także z PS4 i XO.

Aha, samo snipperclips zapowiada się na uroczą grę do Co-opa. Polecam obadać demo.

I to jest właśnie zaje,biste, od razu można grać na 2 osoby, bez brania kolejnego pada.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Mam problemy z laczeniem sie po wifi, po wybudzeniu konsoli. Musze.mieszac w ustawienich dopiero laczy, a tak sypie bledami, u was ok? Raczej stawiam na.router choc gdzie indziej wszystko ok. Tu konsola stoi przy routerze a sygnal niepelny.

Gość ragus
Opublikowano

U mnie bez problemu łączę się z routerem 2 pokoje dalej, na antenie 5,0GHz.

Opublikowano

ja miałem problem żeby się połączyć z firmową siecią wifi z ukrytym SSID, ale udostępniłem sobie LTE z telefonu i zasuwa wszystko ekspresikiem.

Opublikowano

Komuś udało się dorwać Bombermana? Podobno N głosi, że premiera opóźniona i gry nigdzie nie ma. Takie dostałem informacje jak dzisiaj szukałem gry po sklepach.

Mi się udało dorwać Bombermana na Ultimie. Wieczorem będę testował z dziewczyną w co-opie.

Opublikowano

Komuś udało się dorwać Bombermana? Podobno N głosi, że premiera opóźniona i gry nigdzie nie ma. Takie dostałem informacje jak dzisiaj szukałem gry po sklepach.

Mi się udało dorwać Bombermana na Ultimie. Wieczorem będę testował z dziewczyną w co-opie.

Ja też w Ultimie byłem. Nie dotarł do nich Bombi. A teraz sie okazuje, że nigdzie nie ma.

Opublikowano

No jak nie dotarł jak mam gierkę xD

To jaki mieli by cel okłamywać klientów? Wrzuć paragon, bo pisać to można :)

A jak to prawda to ich o(pipi)e kolejnym razem. Pierwszy raz od 18 lat dali dupy z moim zamówieniem.

Opublikowano

No jak nie dotarł jak mam gierkę xD

To jaki mieli by cel okłamywać klientów? Wrzuć paragon, bo pisać to można :)

Kurwa co a typ. Pal gumę cieciu

ZgFScM7.jpg

Grzeczniej gówniarzu.

Zwracam honor. A teraz o(pipi)e ich jak trzeba za kłamstwa.

Opublikowano

Ok, daliśmy sobie po razie a teraz zgoda. Nie miałem na celu nikogo obrażać. Po prostu sie dziwię, że mówią, że gra nie dotarła a jednak ludziom powysyłali.

No nic, pewnie mają na to logiczne wytłumaczenie. Zobaczymy.

• Plusik 1
Opublikowano

No i zgoda. Nie będziemy przecież sobie skakać do gardła w taki piękny dzień  :czezky:

Ja myślę, że mieli z 2-3 sztuki i jako że od razu zamówiłem jak się pojawiło na stronce to może po prostu dlatego dostałem.

Opublikowano

A może nie mieli dostawy do sklepu stacjonarnego i wszystko poszło bezpośrednio z magazynu? Cholera wie, ale mogli wprost powiedzieć jak jest i tyle. Aczkolwiek w innym sklepie powiedzieli, że gry w ogóle nie ma i Nintendo nawet nie wie kiedy będzie. Wtf?

Ja w ogóle się nieco dziwię, że moje zamówienie zrealizowali (sama konsola), bo zamówiłem na ostatnią chwilę.

Zgrzyt jest bo Bombi miał być moim tytułem startowym a zostałem na razie z samą konsolą :D

Opublikowano

@Emtebe

W ogóle śmieszna historia bo koleś z Ultimy w środe do mnie dzwonił, że bombermana dopiero będą mieć w okolicy 20 a tu wczoraj dostałem powiadomienie że gierke wysłali. Też lekkie wtf dostałem :D