Gość ragus Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 (edytowane) Od chwili kliknięcia w eShop, po 20 sekundach już zdołałem wpisać w wyszukiwarkę snipperclips i zacząc pobierać demo. Bardzo sprawnie działająca usługa sklepu. Bije na głowę te koszmarki z 3ds/WiiU, a także z PS4 i XO. Aha, samo snipperclips zapowiada się na uroczą grę do Co-opa. Polecam obadać demo. I to jest właśnie zaje,biste, od razu można grać na 2 osoby, bez brania kolejnego pada. Edytowane 3 marca 2017 przez ragus Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 A mi cały czas wyskakuje error 2811-5001 jak próbuję wejść do eShopu :( Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Mam problemy z laczeniem sie po wifi, po wybudzeniu konsoli. Musze.mieszac w ustawienich dopiero laczy, a tak sypie bledami, u was ok? Raczej stawiam na.router choc gdzie indziej wszystko ok. Tu konsola stoi przy routerze a sygnal niepelny. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 U mnie bez problemu łączę się z routerem 2 pokoje dalej, na antenie 5,0GHz. Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 U mnie po wybudzeniu z 10s zajmuje żeby załapało wi-fi. W pokoju gdzie jest router mam full zasięg, a w reszcie pokoi w domu 1 pałkę mniej. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 nie mam zadnych problemow ani z wifi ani z eshopem. Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 ja miałem problem żeby się połączyć z firmową siecią wifi z ukrytym SSID, ale udostępniłem sobie LTE z telefonu i zasuwa wszystko ekspresikiem. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Komuś udało się dorwać Bombermana? Podobno N głosi, że premiera opóźniona i gry nigdzie nie ma. Takie dostałem informacje jak dzisiaj szukałem gry po sklepach. Cytuj
iluck85 2 875 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Ponoć jest problem z lewym dydkiem jak poziom naładowania spada- ktoś stwierdził? Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Komuś udało się dorwać Bombermana? Podobno N głosi, że premiera opóźniona i gry nigdzie nie ma. Takie dostałem informacje jak dzisiaj szukałem gry po sklepach. Mi się udało dorwać Bombermana na Ultimie. Wieczorem będę testował z dziewczyną w co-opie. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Mi poweidzieli ze nie maja bombermanów jak zapytalem? Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Komuś udało się dorwać Bombermana? Podobno N głosi, że premiera opóźniona i gry nigdzie nie ma. Takie dostałem informacje jak dzisiaj szukałem gry po sklepach.Mi się udało dorwać Bombermana na Ultimie. Wieczorem będę testował z dziewczyną w co-opie. Ja też w Ultimie byłem. Nie dotarł do nich Bombi. A teraz sie okazuje, że nigdzie nie ma. Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 No jak nie dotarł jak mam gierkę xD Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 No jak nie dotarł jak mam gierkę xD To jaki mieli by cel okłamywać klientów? Wrzuć paragon, bo pisać to można :) A jak to prawda to ich o(pipi)e kolejnym razem. Pierwszy raz od 18 lat dali dupy z moim zamówieniem. Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 No jak nie dotarł jak mam gierkę xD To jaki mieli by cel okłamywać klientów? Wrzuć paragon, bo pisać to można :) Kurwa co a typ. Pal gumę cieciu 2 Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 No jak nie dotarł jak mam gierkę xDTo jaki mieli by cel okłamywać klientów? Wrzuć paragon, bo pisać to można :) Kurwa co a typ. Pal gumę cieciu Grzeczniej gówniarzu. Zwracam honor. A teraz o(pipi)e ich jak trzeba za kłamstwa. Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Podświadomie nazwałeś mnie oszustem. Reakcja nie mogła być inna. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Ok, daliśmy sobie po razie a teraz zgoda. Nie miałem na celu nikogo obrażać. Po prostu sie dziwię, że mówią, że gra nie dotarła a jednak ludziom powysyłali. No nic, pewnie mają na to logiczne wytłumaczenie. Zobaczymy. 1 Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 No i zgoda. Nie będziemy przecież sobie skakać do gardła w taki piękny dzień Ja myślę, że mieli z 2-3 sztuki i jako że od razu zamówiłem jak się pojawiło na stronce to może po prostu dlatego dostałem. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 A może nie mieli dostawy do sklepu stacjonarnego i wszystko poszło bezpośrednio z magazynu? Cholera wie, ale mogli wprost powiedzieć jak jest i tyle. Aczkolwiek w innym sklepie powiedzieli, że gry w ogóle nie ma i Nintendo nawet nie wie kiedy będzie. Wtf? Ja w ogóle się nieco dziwię, że moje zamówienie zrealizowali (sama konsola), bo zamówiłem na ostatnią chwilę. Zgrzyt jest bo Bombi miał być moim tytułem startowym a zostałem na razie z samą konsolą :D Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Można już zamawiać komplet joyconów z grą Snipperclips :) reflink do KiG: http://konsoleigry.pl/r?k=2a783b06&idp=8575 Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 @Emtebe W ogóle śmieszna historia bo koleś z Ultimy w środe do mnie dzwonił, że bombermana dopiero będą mieć w okolicy 20 a tu wczoraj dostałem powiadomienie że gierke wysłali. Też lekkie wtf dostałem :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi