XM. 10 856 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 No jak nie dotarł jak mam gierkę xD To jaki mieli by cel okłamywać klientów? Wrzuć paragon, bo pisać to można :) xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Gierki poważna sprawa. 1 Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Dokladnie, sprite napisz sobie na klacie "TOMMO" i wrzuc fakturke jeszcze raz, wtedy bedziemy miec pewność. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 (edytowane) Dajcie znac jak tam z ladowaniem, czy bez kitu mozna tylko przez docka i zadna ladowarka nie dziala? Nainternetach znalazlem tylko taka ladowarke: http://www.365games.co.uk/nintendo-switch-accessories/nintendo-switch-ac-adapter?utm_source=google&utm_medium=shopping&utm_campaign=google+shopping+data+feed+(03/03/2017-15:57+-+GB)&gclid=Cj0KEQiAxeTFBRCGmIq_7rGt_r8BEiQANdPqUhXpbT5CF_3zZ73FsKCtirbscIJvboHPg2WnjRJ7pokaAgJv8P8HAQ No i czy jakis powerbank dziala. Z gory dzieki Edytowane 3 marca 2017 przez hav7n Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 w weekend postaram się ogarnąć kabel usb c i podłączyć do power banka Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Velius nie da rady, bo mam obiad. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Dobry bajer z tym wybudzaniem telewizora. Na początku trochę się zamotałem z tym, ale już doszedłem do tego, że: a)jak uśpimy tablet w rękach i włożymy do do docka, to TV się nie włączy b)jak włożymy zapalony tablet to TV sam się włączy c)jak włożymy uśpiony tablet do docka i dopiero wtedy klikniemy Power, to TV się włączy Tylko jeszcze mógłby się telewizor sam gasić, jak wyciągamy z docka. No chyba, że u kogoś tak jest? Bo to chyba trochę też od telewizora zależy. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Chyba nie da się wyłaczyć TV po HDMI, tylko włączyć. Raz mi się zdarzyło, że włożyłem WYŁACZONY, nieuśpiony tablet do docka, ten zaczal sie ladowac i tv sie wlaczyl. Dziwne, na uspionym sie nie przelacza, to glupie by bylo. Co do wifi, to cos mam routerem, gryzie sie ze switchem, ustawienie na sztywno IP pomoglo, ale zasieg nadal dwie kreski, jak klade switcha 5cm obok routera dopiero lapie trzecia. Moze na 5ghz sprobowac? da cos? Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Z jakiej właściwie dystrybucji macie swoje konsole? Na niektórych pudełkach konsoli widnieje logo Conquest oraz adres nintendo.pl, czyli pudło pewnie z polskim opisem na odwrocie. Chyba, że to jakieś atrapy były :D Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 (edytowane) Jaką folię polecacie, bo na gafie już widzę: Ta z tego etui jest dobra, ktoś nakładał/testował? Druga sprawa: Czy wam też lewy joy szybciej się rozładowuje niż prawy? Edytowane 3 marca 2017 przez Starh Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Mój jeden strap jest jakiś zabugowany :) Zakładam go i mogę go zdjąć bez wciskania guzika, po prostu schodzi bez oporu. Jak u Was? Myślałem, że to coś z joyem, ale jak wkładam go w imitacje uchywtu pada to siedzi dobrze, więc coś ze strapem. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Jak oni to rysuja? przeciez ekran jest ze 2 cm od plastiku w docku Nie nakleiłem tej folii jeszcze i chyba tego nie zrobie. Taka refleksja mnie naszła, po co jest ekran dotykowy? Zeby gry mialy inna funkcjonalnosc w trybie handhelda? Bezsęsó troche. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Jak wchodzicie w swoj profil gdzie mozna zmienic avatar i pod nickiem co macie wpisane. Bo ja mam offline i komentarz ze tak bede wyswietlany. WTF? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Nie wiem zwłaszcza, że na dole docka są gąbeczki. No i takie zarysowanie szkła plastikiem? Oj. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Przeciez nintendo pozwolilo wydawac gry handheld mode only, nawet jedna premierowa rytmiczna na tv sie nie odpali bo cale sterowanie jest dotykowe (port z komorek) Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Jak wchodzicie w swoj profil gdzie mozna zmienic avatar i pod nickiem co macie wpisane. Bo ja mam offline i komentarz ze tak bede wyswietlany. WTF?Będzie pokazywać że jesteś offline jak nie masz oddalonej żadnej gry ;) 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 (edytowane) No jak nie dotarł jak mam gierkę xDTo jaki mieli by cel okłamywać klientów? Wrzuć paragon, bo pisać to można :) Kurwa co a typ. Pal gumę cieciu http://i.imgur.com Kurde Michał po co te dane? Usuń fotę. Edytowane 3 marca 2017 przez grzybiarz Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 W sumie zapomniałem, że można też grać rozdzielonymi joyconami. Podpiąłem te pizdryki z plusami i minusami i nie powiem, jest wygodnie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 No ja testowałem z dziewczyną to demko snipperclipsa i nawet bez stripow było wygodnie. A sama gra śmieszna, demo krótkie ale jest potencjał, śmiechu było co nie miara bo trochę bekowa gra Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Za godzinę będę testował demo w coopie, powinno być dobrze. Ej, to macie te cyrki z lewym joyconem czy nie? Robiłem już wszystko poza insercją analną i żadnych problemów. Gdyby nie materiały w necie to nawet do głowy by mi to nie przyszło. Cytuj
yaczes 14 477 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 W sumie zapomniałem, że można też grać rozdzielonymi joyconami. Podpiąłem te pizdryki z plusami i minusami i nie powiem, jest wygodnie. ta, ale zdejmowanie ich to katastrofa, mozna polamac joycona. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Fajnie, że ten same kabel od pro controllera może ładować konsole. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi