Gość ragus Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 @jaczes Ty no właśnie zwątpiłem przed chwilą jak zdejmowałem xD. Myślałem, że coś źle założyłem, taki opór był. W sumie jak je zdjąłem to nawet lepszy uchwyt jest, więc chyba pójdą do szafy i tyle je widzieli. Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 No ja testowałem z dziewczyną to demko snipperclipsa i nawet bez stripow było wygodnie. A sama gra śmieszna, demo krótkie ale jest potencjał, śmiechu było co nie miara bo trochę bekowa gra Pograjcie w dojenie krowy, może nauczy się czegoś co w przyszłości Cię mile zaskoczy 1 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 @Hela Z USB? Idzie to w miare? Za godzinę będę testował demo w coopie, powinno być dobrze. Ej, to macie te cyrki z lewym joyconem czy nie? Robiłem już wszystko poza insercją analną i żadnych problemów. Gdyby nie materiały w necie to nawet do głowy by mi to nie przyszło. Nie mam problemow zadnych. W zeldunie gralem na rozlaczonych, fajnie sie gra. Cytuj
Gość Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Ja gram na zlaczonych i mi leza idealnie w dloniach na razie i o pro controlerze nawet nie mysle. Ekranik chodzi miodzio zelda wyglada na nim genialnie jeszcze nie gralem co orawda za dlugo tak bo skupiam sie na razie na tv Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Jak całkowicie wyłączyć konsolę? Bo w menu jest tylko SLEEP. Jak to kliknę, to konsola będzie uśpiona... więc lepiej nie odłączać wtyczki od docka. Jak zatem całkowicie ją wyłączyć? :) Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Jak całkowicie wyłączyć konsolę? Bo w menu jest tylko SLEEP. Jak to kliknę, to konsola będzie uśpiona... więc lepiej nie odłączać wtyczki od docka. Jak zatem całkowicie ją wyłączyć? :) Trzymasz Power -> Power Options -> Turn Off Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Przytrzymuj guzik power, wejdż w power options i potem power off. Cytuj
GenzoChan 304 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 U mnie prawy strap cholernie ciężko wychodzi, z drugim wszystko ok jest. 1 Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Czyli tym pseudo padem z wpiętymi Jaoyami nie wyłączę konsoli? Trzeba ruszyć dupę i na konsoli w docku wcisnąć? (mówimy o trybie TV). Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 konsola jest zaprojektowana pod sleep mode, jak ps4 czy Vita, czy nawet 3DS. razcej nie powinienes sie niczym martwic "tylko" usypiajac sprzet ;) Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Czyli tym pseudo padem z wpiętymi Jaoyami nie wyłączę konsoli? Trzeba ruszyć dupę i na konsoli w docku wcisnąć? (mówimy o trybie TV). nie gdzieś u projareda w komentarzu widziałem, że da się joyconem wyłączyć konsole bez wstawania. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Jezeli pobieranie mocy przy sleep jest takie jak na Vicie to nie ma znaczenia. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 konsola jest zaprojektowana pod sleep mode, jak ps4 czy Vita, czy nawet 3DS. razcej nie powinienes sie niczym martwic "tylko" usypiajac sprzet ;) No tak, ale mam wszystkie konsole na jedną listwę wpięte. Więc jak kończę grać, to wyłączam konsolę i gaszę listwę. A jak będzie sleep mode, to tak jakbym wyłączył - włączoną konsolę :) Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 konsola jest zaprojektowana pod sleep mode, jak ps4 czy Vita, czy nawet 3DS. razcej nie powinienes sie niczym martwic "tylko" usypiajac sprzet ;) No tak, ale mam wszystkie konsole na jedną listwę wpięte. Więc jak kończę grać, to wyłączam konsolę i gaszę listwę. A jak będzie sleep mode, to tak jakbym wyłączył - włączoną konsolę :) w sleep mode bateria powinna trzymac grube tygodnie, wiec nic sie nie stanie, chillout ;) Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 A, czyli jak odłączę listwę, to konsola automatycznie będzie zasilana z baterii. Ok, rozwiałeś moje wątpliwości. Wam też "lata" konsola w docku? W sensie myślałem, że będzie siedziała sztywno a tu gibie się przód/tył. Oczywiście jak ją dotykamy tylko, ale przez to trzeba delikatnie wypinać Joye, aby z konsolą nie wyszły. A może się mylę i mimo luzu konsola sztywno i mocno siedzi w docku? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 giba sie, ale siedzi mocno i niczego nie popsujesz jesli sie o to martwisz ;) luzu musi troche byc, zebys ekranu sobie calkiem nie zrysowal. Keep calm :D tak naprawde, to konsola caly czas jest zasilana z baterii, nawet jak grasz - reporterzy donosili, ze jak grali w zelde w trybie stacjonarnym to bateria nigdy im sie do setki nie uzupelniala, bo tak zelda zarla im baterie Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 (edytowane) Uwaga. Jak komuś brakuje loga aktywności... to wystarczy zainstalować tą rodzicielską aplikację od Nintendo na komórkę. Tam są statystyki i czas gry. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nintendo.znma&hl=pl giba sie, ale siedzi mocno i niczego nie popsujesz jesli sie o to martwisz ;) luzu musi troche byc, zebys ekranu sobie calkiem nie zrysowal. Keep calm :D tak naprawde, to konsola caly czas jest zasilana z baterii, nawet jak grasz - reporterzy donosili, ze jak grali w zelde w trybie stacjonarnym to bateria nigdy im sie do setki nie uzupelniala, bo tak zelda zarla im baterie No tak, ale problematyczne jest odpinanie joyów. Ja nie umiem zrobić tego dwoma rękami, każdy joy osobną ręką. Muszę jedną przytrzymać konsolę, wypiąć jednego joya. A potem odwrotnie, drugą ręką trzymam i wypinam drugiego. Bo tak mi konsola idzie do góry, jak wypinam ona na raz. Może kwestia wyrobienia tych szyn do wpinania? Edytowane 3 marca 2017 przez Emtebe 1 Cytuj
NemoKOF 673 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Co do ładowania to konsola ma podane 15v, więc nie jest to standard. Lewy joycon w graniu w wycinankę jakby gorzej łapał przycisk, konkretnie ten od reforma. Jeszcze jutro się pobawię. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 mysle, ze bez przytrzymania konsoli sie nie obejdzie, ew wyjac wczesniej i wkladac do docka juz samego switcha thx o cynku z ta apka :) Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Ktoś napisze jakaś mini recke pro padziora? Warto wydać te 220zł? Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 ale kusicie, pro nie ma nigdzie, cholernie ciezko kupic nigdy nie mialem innej konsoli nintendo poza nes, moja kobieta lubi po(pipi)ki typu flashowe gierki logiczne na dwoch graczy jak wyglada zabawa tymi joy con we dwoje? ta mobilnosc: banderas Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Ja właśnie z powodu braku ps pro kupilrm switcha i nie żałuję. Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Pewnie pożałujesz jak ograsz te jedna grę warta uwagi 1 Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 U nas na sklepie leza z 2-3 pro controllery, 4 switche, kilka zeld i inne (pipi)y. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Pograłem kilka godzin w Zeldę + demko Snipperclips. Ogólnie wrażenia pozytywne, ALE: Oczywiście u mnie są problemy z lewym joyconem. Nie jest to nachalne, ale zdarzyło mi się ze dwa razy - Link przestawał reagować na ruch gałki i sam biegł w ostatnio zarejestrowanym kierunku. Sprawdzałem na kalibracji i jest dokładnie to co pokazywano gdzieś na filmiku: jak zasłonię dłonią kontroler to zaczyna się lag party. Ten przycisk do zdejmowania joyconów ma kijowe umiejscowienie. Nie idzie tego sensownie złapać. Zdejmowanie gripów to potrafi być masakra, mało sobie dzisiaj paznokcia nie zerwałem. Jak dla mnie gałka w prawym joyconie jest za nisko. Ogólnie mam dużą tolerancję na ergonomię, a tutaj jednak pomyślałem, że mogłoby być wygodniej.. Ragus, jak zasłonisz całego lewego joycona to nie ma problemów z łącznością? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi