Daffy 10 547 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Nie da sie nic z save zrobic? Zgrac, dac do chmury, skopiowac na pc? Cokolwiek by w razie awarii nie stracic calego progresu z wszystkich gier? Cytuj
Sebas 1 570 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Faktycznie, nie ma możliwości backupu danych i przeniesienia do innego sprzętu http://www.polygon.com/2017/3/3/14803924/nintendo-switch-microsd-card-transfer Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Te konsole chyba naprawdę łatwo złamać skoro są takie ograniczenia w osie... Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Tak ograniczony os, jedna gra na premiere, jakies wady fabryczne...nie kumam czemu nie przesuneli premiery tudziez sami sobie narzucili taka bedac tak nieprzygotowanymi Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Jakie szczescie Ficus ze jednak nie kupiles Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 No pewnie odetchnąłeś z ulgą, co nie Ficek? :p Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Co do OS to watpie zeby cos sie poprawilo w miare szybko, nawet na premiere Mariana. Niny ogarnelo jak przypisywac gry do konta, a nie do sprzetu, teraz nastepna bitwa z sejvami. Cytuj
Gość Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Sprzet kosztuje 1/2 ceny topowych modeli telefonow a tutaj dyskusja jak przy zakupie merca. Ja odpukac mam egzemplarz bez wad. Wszystko smiga za(pipi)iscie majac do czynienia z poprzednimi konsolami N az za dobrze nawet. Z grami faktycznie jest biednie bo juz sie zastanawialem co kupie w eshopie do czasu az mario wyjdzie i potem disgaea ale licze jednak ze jakies sztosy zapowiedza i szybko wydadza. Pamietajcie ze sprzet nintendo traci wolno na wartosci wiec zawsze mozna zbulic szybko Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 (edytowane) No bez kitu, ja to bym chciał, żeby każdy sprzęt jaki kupuję działał mi tak jak Switch Może to brzmieć jak koloryzowanie fanboja, ale od wczoraj mam w domu a e s t e t y c z n i e działającą konsolę, która przy okazji jest handheldem, która działa, nie wybucha, nie gubi zasięgu i która odpala grę roku. jednakże rozumiem frustrację pechowców oczywiście Edytowane 4 marca 2017 przez ragus Cytuj
DumaDyma 54 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Dobre słuchawki do Swietcha?,dwie pary już sprawdzałem i każda jakoś cicho gra. Na innych sprzętach zdecydowanie głośniej dudnią. Co do laga lewego joycona , przy pierwszym odpaleniu miałem problem. Teraz gdy są naładowane,wszystko śmiga. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 (edytowane) Hmmm w sumie własnie do mnie dotarło ze nigdy nie kopiowałem zadnych save'ów z konsol/memorek nigdzie. Nawet nie myślałem ze ta opcja moze miec jakies znaczenie. Z tego co wiem to np. w DQ VII jest jakis problem i czasem save moze nawalic i to chyba jedyna gra która zmusiła mnie z ostrożności uzywać backupu. Switch na tę chwilę albo jest wadliwy i widać to od razu albo wcale. Jak to się nie zmieni to taka opcja transferowania zapisu gry nie będzie do niczego potrzebna. Edytowane 4 marca 2017 przez pawelgr5 Cytuj
Reno 4 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Ależ by się przydała emulacja N64 na Switchu Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Kolega który dorwał Bombermana - jak wrażenia? 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 (edytowane) jestem zaskoczony paczkomatem, nie sadzilem ze w soboty tez dostarczaja, juz dzis moglem odebrac zamowiony w czwartek wieczorem etui z folia ochronna etui bardzo fajnie wykonane, duzo miejsca na carty i mozna wykorzystac jako podtawke pod konsole folie nalozylem, wczesniej skrupulatnie czyszczac przez 10 min caly ekran, ale oczywiscie jak juz nalozylem pol folii kot przebiegl obok i malutki fragment siersci spadl pod folie.... musialem zdjac, czyscic od nowa i nakladac, ale wiadomo jaki to moze miec efekt... skonczylem z jednym mikropaprochem mniej wiecej na srodku ekranu ktory widac na bialym tle i z rogiem folii ktory juz nie chce przylegac do ekranu bo chyba za bardza ja odgialem jak odklejalem :/ NO ALE LEPIEJ TAKA FOLIA NIŻ ZADNA... prawda? aha, wylaczylem jednak te kontrole rodzicielska, no badzmy powazni, nie bede sam siebie kotnrolowal xD Edytowane 4 marca 2017 przez Rayos Cytuj
second 3 693 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 (edytowane) Ktoś chętny na takie akcesorium? :) HORI /ゲーム周辺機器のホリ @HORI__OFFICIAL Obserwuj Więcej 【情報初公開!】「リアルアーケードPro.V HAYABUSA for Nintendo Switch」の 発売が決定しました!詳細情報は随時公開予定ですので、お楽しみにお待ちくださいませ! Edytowane 4 marca 2017 przez second Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Parowales je na nowo? Wszystko robiłem i nic nie pomaga. Prawy ideał, lewy raz OK raz masakra. Niemożliwe są te czynniki o których piszą na necie to jakaś bzdura. Poniżej foto z kanapy. Dosłownie 2m. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Powtórzę pytanie: Czy ktoś mógłby napisać coś o pro controlerze - czy warto wydać te 260 zł? Jak leży w dłoniach etc. Cytuj
Di 839 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Jeśli jutro odbiorę swój egzemplarz w x-komie, wypróbuję go i napiszę co nieco. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 Glowna zalwta pro kontrolera...połowa ani nawet cały pad nie desynchronizuje sie w odległości 2m. A tak serio to obejrzyjcie sobie oficjalna pokazowke joyconow. One maja inne funkcje. Jeden np ma hakas kanerke/czujnik, który oblicza odległośc i mierzy kształt obiektu przed joyem a drugi pad ma co innego. To nie sa lustrzane kawałki pada. Stąd np jeden moze działać gorzej od drugiego. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 To akurat nie jest żadne wytłumaczenie Kriss :p Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 (edytowane) Kolega który dorwał Bombermana - jak wrażenia? Nie miałem czasu w ogóle odpalić. Zagrałem tylko 1 plansze. Jutro będę mocniej testował wieczorkiem to napisze w temacie o gierce. Edytowane 4 marca 2017 przez sprite 1 Cytuj
iluck85 2 871 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 (edytowane) Pro petarda, prawie poziom elitowego od MS. Pro do Wiiu był dobry, a ten podobno jeszcze lepszy + czas pracy. Pytanie czy warto wydać 250+- na jedną grę aktualnie. Ciesze się że na tym gripie da się normalnie grać i nie muszę brać Pro. dwie i pół stówki w kieszeni. Jest jeszcze jeden plus. Odejdzie odpinanie joyconów, bo będą cały czas w konsoli. Konsola w docku i gramy na Pro. Nie wiem jak przełączenie. W przypadku wiiu odpalał się tablet mimo że odpaliłem konsole na Pro padzie. Potem jak chciałem grać na padlecie, to pro był aktywny i wszędzie miałem do wyboru dwie postacie. Działał padlet i pad, a jak chciałem wyłączyć Pro, to się wszystko wyłączyło- nintendo Edytowane 4 marca 2017 przez iluck85 Cytuj
NemoKOF 673 Opublikowano 4 marca 2017 Opublikowano 4 marca 2017 It's not a bug, it's a feature! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi