Gość Orzeszek Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 (edytowane) Nintendo podało oficjalnie, że największe problemy techniczne z switchem mają osoby, które go nie kupiły. Edytowane 7 marca 2017 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Kavka 20 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 Z czego jest ta folia O_O? http://allegro.pl/hori-folia-ochronna-premium-do-nintendo-switch-i6740261721.html Hahaha a to mi dziś humor poprawiłeś. Niezłe jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 Cofam to, co napisałem wcześniej o graniu w Zeldę na Pro Controllerze - jednak jest dużo wygodniej niż na Joy-Conach. Na tyle, że nie bardzo chcę już do nich wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 Czytam ten temat od paru stron i piękne są cyrki z tą konsolą. Klienci zostali beta testerami sprzętu odklejające się ekrany Z tym odklejającym się częściowo ekranem to chyba jako jedyny wyskoczył Zetta (podobno masowy problem w Japonii), a nawet nie wiem jak bez użycia kleju taki motyw miałby być możliwy. Jedyne co mi przychodzi do głowy, to to, że ludzi hmmm... podważają szybkę zamiast folii albo te japońskie folie jednak mają klej albo to zwykła, zupełnie niesprawdzona plotka. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 (edytowane) Jedyny problem jaki jest to rozłączanie się lewego joycona, ale przy większej odległości, do 3m jest ok, dopiero gdy odszedłem dalej, to zauważyłem, że prawy joycon ma dłuższy zasięg. Jest to do przeżycia, w większości przypadków, no chyba, że ktoś ma duży salon i duże łapy. Problem oczywiście nie musi dotyczyć wszystkich konsol, nie wiadomo, czy do sklepów nie trafiło kilka wersji, a przynajmniej dwie, bo kto wie, czy Ninny nie znalazło problemu w trakcie produkcji i nie wprowadziło zmian. Rysowanie konsoli to raczej, jeśli ktoś nie dba, pamiętacie jeszcze zdjęcie PS3, całej w kurzu, którą jakiś niechluj zaniósł do gwarancji i mu nie przyjęli? Jak dbasz tak masz, ale faktem jest, że Switch ma jedną małą wadę konstrukcyjną, a w zasadzie joycon, być może eliminowaną już przy pierwszym rzucie Switcha na rynek. Edytowane 7 marca 2017 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 Czy gałki w joy-conach są hmm... lepsze od tych w PS VITA ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 Nie ma nawet porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 (edytowane) Chyba nie da sie zrobić mniej wygodnych galek niż te ktore sa w vicie Jak sprawdza sie ta nakładka na joy-cony bo wyglada to bardzo wygodnie i chyba nie ma sensu póki brać pro controllera ? Edytowane 7 marca 2017 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 Ciężko stwierdzić jednoznacznie, bo to jednak osobiste preferencje. Dla mnie jest wygodny, pierwsze wrażenie było trochę dziwne, bo jest mniejszy niż myślałem, po weekendzie czuje się jakbym się z nim zrósł i pro controllera nie biorę. Dobre gałki, dobrze wyważony, fajna, matowa powierzchnia. Tylko jest lipa, bo tam normalnego dpada nie ma, więc w przyszłości jak wyjdzie jakiś 2d mario będzie trzeba: a)wziąc pro b)kupić joycona z dpadem (jeżeli wyjdzie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 O matko, nie mogę na to patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 123 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 https://www.dobreprogramy.pl/Nintendo-Switch-wyjatkowa-tandeta-jedna-z-najgorzej-wykonanych-konsol,News,79655.html Aż się krew gotuje, jak coś takiego się czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 (edytowane) Haha, mi sie jedynie woda w czajniku zagotowała więc zalałem herbatę i przeczytałem te bzdury. Co za debil umysłowy to pisał? Widać, że ekspert w branży. Mnóstwo wad? Mnóstwo złych opinii? Beka z wieprza. Ile tego będzie? 1%? Mniej? Nic nie pobije Klocka i 30% konsol z RROD :D Edytowane 8 marca 2017 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 Jak ja lubię oglądać takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 859 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 Konsola ma potencjał, ale to N i czuję że zbombi jak Wiiu. Nikt na to nie wyda CODa czy innej Fify, bo nie będzie się opłacało siedzieć nad konwersją, bo sprzęt odstaję od konsol Sony i MS. Będzie dokładnie tak jak zawsze. Jedna gra na rok i masa indyków. Jak nie dodadzą w miarę szybko GC, Wii czy gier z DS, to skończy jak Wiiu. Szkoda, bo N nie myśli i zyebią potencjał który jest. Masa świetnych gier z DS, Mario Sunshine z Wii.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 (edytowane) Ty, ale daj im powydawać jakieś nowe gierki, a nie już byś w gry z DSa grał. Natomiast jeżeli tak bardzo tęsknisz za gierkami z DSa, to mam dla ciebie świetne rozwiazanie problemu: https://allegro.pl/nintendo-ds-konsole-122258 Edytowane 7 marca 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 859 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 Nie tęsknie i nie muszą być na wczoraj. Takie ogólne przemyślenia po prawie 5 dniach od premiery. Szkoda potencjału tego sprzętu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 No jak dla ciebie potencjałem switcha jest odpalanie romów gierek, które wszyscy już ograli, to ok. Warto jednak poczekać na rozwój sytuacji, gierek (nowych!) będzie dużo, pokemony wyjdą, jakieś jRPGi i wszyscy będą zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Nikt na to nie wyda CODa czy innej Fify Jak kupiłeś Switcha z myślą o Call of Duty i FIFIE to się zawiedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Z punktu widzenia EA czy Acti to wydanie chociaż dla testu po jednej odsłonie ma sens. To jedyny przenośniak na rynku, na którym będzie można w to zagrać. Vita umiera a 3DS jest za słaby. Może się skuszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Konsola ma potencjał, ale to N i czuję że zbombi jak Wiiu. Nikt na to nie wyda CODa czy innej Fify, bo nie będzie się opłacało siedzieć nad konwersją, bo sprzęt odstaję od konsol Sony i MS. Będzie dokładnie tak jak zawsze. Jedna gra na rok i masa indyków. Jak nie dodadzą w miarę szybko GC, Wii czy gier z DS, to skończy jak Wiiu. Szkoda, bo N nie myśli i zyebią potencjał który jest. Masa świetnych gier z DS, Mario Sunshine z Wii.... Fifa będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Fifa będzie no to zmienia postać rzeczy. Jadę zaraz kupić konsole. Po co komu zelda, xenoblade czy mario jak można zagrać w fife. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Syberia na switcha kiedy wychodzi? rowno z innymi? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Rowniej nawet. <switch master race> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 co do liczniku czasu spędzonego z danym tytułem, ponoć jest i aktualizuję się co tydzień, dlatego można było uznać, ze tego nie ma XD sprawdźcie swoje konsole Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Ale gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi