Gość Orzeszek Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 w profilu i parental controls. Po sparowaniu konsoli z aplikacją na telefonie ponoć też się pojawia czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Zerzygałem się biłbym po ryju takich ulungów Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Ale konsoli nie kupi kilka osób dzięki niemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Kilku randomów wrzuca takie bzdury do sieci a sprzedaż Switcha jak na razie calkiem niezle wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Za to kupią PSP jak ekspert poleca (pipi)a, typ się zatrzymał na epoce średniowiecza :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Kavka 20 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Wyjątkowa tandeta to ten artykuł na DobreProgramy. Już lecę do komisu po PSP, zgodnie z radą eksperta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Artykuł jak i jego autor są (pipi) warte. Gdzie jakieś procentowe porównanie awaryjności innych konsol? Gdzie tu jakakolwiek rzetelność? Gość obejrzał kilka filmów na YT i już jest ekspertem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 123 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 No ale kolega pecetowiec miał satysfakcję podsyłając mi ten link. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Kliknęli? Kliknęli. Pieniążki za wejścia są? Są. No i pan redaktor zadowolony :). Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 No ale klikniecia nabijacie pacanowi i fejm sie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Wygląda mi to na artykuł autorstwa Mendrka. On też zawsze polecał PSP, bo nie miał DSa Pierwsza godzina z konsolą już za mną. Dawno nie byłem pod takim wrażeniem wywołanym przez kawałek plastiku. Sprzęt wygląda solidnie i ze wszystkich konsolek Nintendo najmniej zabawkowo. Wpływa na to również naprawdę solidna waga urządzenia. Oczywiście na ekran puki co staram się nawet nie patrzeć, żeby się nie odkleił. Menusy są takie jak być powinny w konsoli służącej do grania, szybkie i nieskomplikowane. Czuć od nich trochę seksem. Kultura pracy urządzenia jest fantastyczna, dopiero po przyłożeniu ucha do konsoli usłyszałem szum wiatraczka. Proteza pada po podłączeniu tych dwóch sprytnych dżinksów staje się całkiem spoko kontrolerem. Tego się nie spodziewałem, myślałem, że będzie ledwo akceptowalnie. Odważyłem się wsunąć konsolę do stacji dokującej bez obklejania jej taśmą, wieczorem zobaczę, co przez to straciłem. Jest dobrze, nawet bardzo, a 5 minut grania w zeldę trybie przenośnym i 5 w trybie stacjonarnym pozwoliły mi tylko wychwycić jak za(pipi)ista jest w niej fizyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 330 tysięcy sprzedanych egzemplarzy Switcha w Japonii, dodając do tego Amerykę i Europę wychodzi ponad milion na całym świecie w pierwszym tygodniu. Bardzo ładnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Ja w sumie do stacji juz kilkanascie razy dokowalem konsole i zadnej rysy ani nic. Trzeba miec na prawde solidnie wykrzywiona stacje zeby rysowala czy to przod czy to tyl konsoli. Pokrowiec pewnie kupie a folii nigdy nie naklejalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 No ja codziennie po kilka razy wkładam i wyjmuje i najmniejszej ryski nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Proponuję pisać w każdym dostępnym temacie w dziale, o problemach ze switchem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 No ja codziennie po kilka razy wkładam i wyjmuje i najmniejszej ryski nie ma Jedno zdanie wyrwane z kontekstu a ile beki dostarczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Planuje kupić Switcha za tydzień - mógłby mi ktoś napisać czy są w eshopie jakieś dema oprócz Snipperclips ? Pytam, bo Zeldę ogrywam na WiiU, więc na NS potestowałbym chętnie inne pozycje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Nie ma innych dem, przynajmniej dzisiaj o 13.20 jeszcze nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Jeśli założysz japońskie konto, będziesz mógł jeszcze ściągnąć wersje demonstracyjne Dragon Quest Heroes oraz Puyo Puyo Tetris. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 The Switch seems to have a built-in activity log, unlocks after a week Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Jeśli założysz japońskie konto, będziesz mógł jeszcze ściągnąć wersje demonstracyjne Dragon Quest Heroes oraz Puyo Puyo Tetris. Ciekawe czy jest szansa na pojawienie się tych dem u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Ciekawe czy ten ukryty acitivity log zliczy godziny przez zainstalowaniem aplikacji do kontroli rodzicielskiej. Bo jak nie, to w sumie będzie to to samo co na telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Słyszałem, że PPT ma mieć demo w okolicach premiery (koniec kwietnia). Nie wiem, jak z Dragon Questem. Niemniej w przypadku PPT to żaden problem, bo tam jest tekstu jak na lekarstwo, więc nawet w krzaczkach idzie pograć ;). Cytuj Odnośnik do komentarza
GenzoChan 304 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Ile zajmuje demo DQ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 1 GB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi