Yano 3 697 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 (edytowane) cudo a to jak n blokuje filmy z ich grami to jakas paranoja Edytowane 9 marca 2017 przez Yano Cytuj
funditto 657 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Z najbliższych premier najbardziej zależy mi na Mario Kart 8 Deluxe i w związku z tym pojawiło mi się bardzo istotne pytanie : z tego co rozumiem to mozna grać we dwóch na pojedynczych joyconach - czy dotyczy to tylko trybu handheldowego czy konsola może być w doku a joycony moga być używane osobno do local multi ? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 mogą być, nie ma znaczenia czy bedziesz chcial grac na multi w trybie tabletop czy tv ;) podobnie jak w Fast RMX, mozesz grac we dwoje zawsze i wszedzie, czy to w tramwaju, pociagu, autobusie, korytarzu na uczelni czy na mieszkaniu na TV to jest piekne w switchu 1 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Na filmach widziałem, że można. Wiem z kolei, że ekran jest malutki, ale mnie ciekawi czy w trybie tableta, postawionym na stole, można grać na 4 osoby (MK8) ;-) To najlepsza gra pod słońcem do kanapowego multi po prostu. I pisze to osoba, która nie lubi i nie gra w wyścigi. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 w fast rmxa we dwoje gra sie bdb na tablecie, ale w czworke to juz podejrzewam ze lekki dyskomfort moze sie pojawic :P Cytuj
GenzoChan 304 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Dragon Quest Heroes na switcha to jawna kpina z gracza, jak mogli wydać coś takiego? Nie podłączałem do tv bo w (pipi)e mam ten tryb a w hh to istny pokaz slajdów. Nawet jak przeciwników nie ma. Brak słów, mam nadzieję że to tylko premierowy potworek i następne gry od 3rd będą działały zdecydowanie lepiej. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Jak jest z głośnością na wyjściu słuchawkowym ? Tragiczny poziom podobny do Wiiu czy jest może głośniej ? Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Dragon Quest Heroes na switcha to jawna kpina z gracza, jak mogli wydać coś takiego? Nie podłączałem do tv bo w (pipi)e mam ten tryb a w hh to istny pokaz slajdów. Nawet jak przeciwników nie ma. Brak słów, mam nadzieję że to tylko premierowy potworek i następne gry od 3rd będą działały zdecydowanie lepiej. Zwłaszcza, że takie studia Indie działając na Unrealu 4 chociażby tworzą lepsze graficznie cuda na Switchu, gdzie nie mamy pokazu slajdów. Square odwaliło kawał chuyni i tyle. Widać, że śpieszyli się aby grę wydać na premierę zamiast dać sobie jeszcze te 2/3 miechy. Miejmy nadzieje, że jeżeli ta kompilacja wyjdzie na zachód to poprawią frame-rate bo tutaj moc konsoli nie ma nic do rzeczy (zwłaszcza, że w Japonii wyszło to również na Vite/PS3). Cytuj
Arm9_Team 22 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 (edytowane) Reggie Fils-Aime o sejwach w "chmurze" : “wouldn’t that be wonderful ? Stay tuned.” Edytowane 9 marca 2017 przez Arm9_Team 1 Cytuj
Emtebe 2 544 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Pewnie chmura się pojawi wraz z płatnym online, w jednym abonamencie ;) Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Ależ ta konsolka robi pozytywne wrażenie :) zwłaszcza waga jak najbardziej na plus. Joy cony są niesamowite, gram i z nałożonymi jak i z wypiętymi, wygoda na 100%. Ekran i samo wykonanie switcha to esencja Nintendo, delikatne ciche kliki, bez zgrzytów i trzasków. Jestem mega zadowolony z zakupu :) Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Naczytalem sie o nowej Zeldzie, nie wytrzymalem cisnienia i rowniez zamowilem Switcha Ale przychodze do was z ciekawostka. Zamowilem Pro Controller na X-komie w ladnje cenie. Na drugie dzien dostalem info, ze dostawa przewidziana na polowe kwietnia. Oczywiscie zamowienie anulowalem. Dzis cos mnie tknelo i polecialem do Media Markt. Pokazalem cene na stronie X-komu i podpytalem, czy daloby rade cos zejsc w kwoty. Sprzedali po tej samej co u konkurencji, ktora fizycznie nie ma towaru 5 Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 (edytowane) Normalne w Media Markt, zawsze tak robimy z cenami. Sam kupilem Zelde i Switcha w cenie innych sklepow bo MM na stronie ma drozej o 50zl jedno i drugie. Edytowane 10 marca 2017 przez mastafaker Cytuj
DumaDyma 54 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 Jak jest z głośnością na wyjściu słuchawkowym ? Tragiczny poziom podobny do Wiiu czy jest może głośniej ? Sprawdzałem już kilka słuchawek i wszystkie , jak dla mnie zdecydowanie za cicho grają. Z testów zauważyłem,ze no name z mikrofonem takie do gadania przez fona grają najgłośniej. 1 Cytuj
kakus 13 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 Szkoda ze nie ma bt bo można by było połączyć bezprzewodowo dobre słuchawki. Pewnie chodziło o baterie i jej pojemność. Podpiąłem beatsy swoje i grają całkiem fajnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk XBL : PolskiMurzyn PSN : Murzyn_PL N : SW-1143-4343-2249 Cytuj
second 3 695 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 Jak jest z głośnością na wyjściu słuchawkowym ? Tragiczny poziom podobny do Wiiu czy jest może głośniej ?Sprawdzałem już kilka słuchawek i wszystkie , jak dla mnie zdecydowanie za cicho grają. Z testów zauważyłem,ze no name z mikrofonem takie do gadania przez fona grają najgłośniej. Wszystko zależy od słuchawek, od ich budowy i od impedancji- im mniejsza tym będą głośniej grały. Nintendo widocznie poszło na zrozumiały tutaj kompromis (cena/bateria/miejsce) i nie wzmocniło mocy na wyjściu, ale ja jakoś problemu z głośnością nie zauważyłem. Testowałem z: Dokanałówki (UE TripleFi 10)- głośność Switcha mi wystarczała na około 60% i wraz z dobrą izolacją pozwoliło mi to nie słyszeć dość głośno grającego telewizora. Na nausznych otwartych o dość niskiej impedancji (Grado SR60) ze względu na budowę słuchawek (nie izolują) już wszystko dookoła słyszałem, ale nie miałem potrzeby podgłaśniać na więcej niż 80%. Natomiast na zamkniętych Shure SRH840, o największej impedancji z tych wspomnianych wcześniej i dobrej izolacji również miałem jeszcze sporo mocy do wykorzystania, prawie 50%. Reasumując- imo nie jest źle, Switch napędził wszystkie słuchawki jakich słucham na codzień, testowo również stereo headset do Xbone, nie czułem żeby któreś z nich miały jakiś problem. Spróbuję jeszcze na tygodniu podłączyć 150-omowe Beyerdynamic, bo nie mam ich teraz w domu. Sama jakość dźwięku ze Switchowego gniazdka zaś nie jest zła jeśli chodzi o gry, porównywalna z konsolami konkurencji. Na minus zaś- słyszałem trochę więcej szumów, nie na tyle żeby wqurwiały i były cały czas, ale wyraźnie wyłapywałem np w cichych momentach w Zeldzie. 1 Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 Można w jakimś polskim sklepie kupić dobrej jakości szkło na ekran switcha (orzly np.), czy trzeba brać z Amazona? Cytuj
Emtebe 2 544 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 Ciekawostka http://www.nintendolife.com/news/2017/03/nintendo_switch_wi-fi_issue_could_be_why_your_games_keep_dropping_frames Cytuj
Di 839 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 To ja jako ciekawostkę podam, że przeglądarka, której używa Switch, jest wykrywana przez Twittera jako... Safari. Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 13 marca 2017 Opublikowano 13 marca 2017 To ja jako ciekawostkę podam, że przeglądarka, której używa Switch, jest wykrywana przez Twittera jako... Safari. nic dziwnego, w końcu to też webkit 1 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 14 marca 2017 Opublikowano 14 marca 2017 W końcu pierwotnie to produkt Apple (webkit). Cytuj
funditto 657 Opublikowano 14 marca 2017 Opublikowano 14 marca 2017 Japończycy dostali już możliwość pobierania Splatoon 2 Global Testfire. Jeśli dobrze zrozumiałem to zajmuje on 410 MB. Pewnie niedługo pojawi się plik w europejskim eshopie skoro już 24 będziemy brać udział w testach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi