Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś zweryfikowany insajder zarzeka się, że NX wyjdzie w tym roku. Zelda wyjdzie na Wii U i NX, jeśli nie tego samego dnia, to wersja na NX chwilkę się opóźni.

Ma dać dzisiaj więcej info.

Opublikowano

Ta plotka bardzo mi się podoba. Typ zarzeka się że to 100% prawda :) Niech wydadzą choćby w grudniu, ale żeby w końcu wydali. Święta z nowym systemem Nintendo i świeżutką Zeldą... :ohboy:

Opublikowano

Ta plotka bardzo mi się podoba. Typ zarzeka się że to 100% prawda :) Niech wydadzą choćby w grudniu, ale żeby w końcu wydali. Święta z nowym systemem Nintendo i świeżutką Zeldą... :ohboy:

Ojej. Święta, choinka, karpik i świeża konsola Ninny ze świeżą Zeldą... Czy jest coś piękniejszego?

• Plusik 7
Gość suteq
Opublikowano

Rasowo czysta europa. :fsg:

Sorry, nie mogłem się powstrzymać. XD

Opublikowano

Ojej. Święta, choinka, karpik i świeża konsola Ninny ze świeżą Zeldą... Czy jest coś piękniejszego?

To byłyby piękne święta i z checią taki zestaw na święta bym sobie sprawił, czekam...... ;)
Opublikowano

Tym razem Geno postanowił podzielić się zdobytymi informacjami na temat Nintendo NX. Tak prezentują się szczegóły:

• Urządzenie posiada bezprzewodowy adapter HDMI, który pozwala na podłączenie się do każdego telewizora/monitora ze standardowym wejściem.
  • Sprzęt korzysta z udoskonalanej technologii streamingu znanej z Wii U i dzięki temu wyświetla na ekranie TV obraz o wysokiej rozdzielczości.
  • Inżynierowie zdecydowali się na synchronizację Bluetooth, dzięki której podłączymy sprzęt do wielu smartfonów i tabletów.
  • Nowoczesne analogi, które pozwolą doświadczyć zupełnie nowych wrażeń – po dobiciu przez bohatera do ściany analogi mogą wrócić na drugą stronę.
  • Możliwość odbieranie połączeń telefonicznych i wiadomości tekstowych na ekranie NX.
  • Specyfikacja zbliżona pod względem mocy do Xboksa One.
  • Bardzo proste przenoszenie gier z PlayStation 4 i Xboksa One. Podobno nie wymaga wielkie pracy i jeden z deweloperów third-party wspomniał, że jest to „najprostsze urządzenie jakie kiedykolwiek zostało opracowane. Wystarczy wziąć swój kod, przetworzyć go i działa.”
  • Pokemon GO ma zaprezentować przykład funkcji społecznościowych, które pojawią się w NX.
  • Rozgrywka sieciowa, AR oraz StreetPass na zupełnie nowym poziomie.
  • Mocą sprzętu jest łatwość korzystania i użyteczność.
    Pod względem wyglądu sprzęt ma wyglądać jakby „Samsung i Nintendo 2DS urodziły dziecko”.
  • System operacyjny Nintendos jest bardzo mocny i posiada wiele nowoczesnych funkcji.
  • Ponadto pojawiły się kolejne plotki dotyczące nowej Zeldy. Gra ma pojawić się na dwóch urządzeniach – Nintendo Wii U i Nintendo NX.

najbardziej mnie dziwi to podobieństwo do 2DSa/samsunga bo to sugeruje jednak coś przenośnego, zarazem z funkcją niczym PSV TV

tylko jeśli to ma miec moc XO to pewnie bateria będzie trzymać 6minut. o ile w ogole to bedzie miało opcje przenośnej konsoli i użytku bez prądu. może poprostu będzie małe

Opublikowano

Czyli plotki z nowego źródła nadal potwierdzają hybrydę. Jeśli tak to by to miało wyglądać, to może być goty sprzęt. Ale też osobiście nie wyobrażam sobie przenośnego urzadzenia o mocy X1. Chyba, że wielkości padleta Wii U z akumulatorem w plecaku do noszenia 

Opublikowano

Przeczytałem to pare razy Gifaro. I wiem, że cześć z nich wydaje się nieprawdopodobna. Dlatego podchodzę do tego z dystansem, ale również z lekką dozą zaufania, bo koleś od tego info już wielokrotnie udowadniał, że wie co mówi. 

Opublikowano (edytowane)

No pewnie mało, dlatego to jest najmniej prawdopodobne :P

jeśli nie praktycznie niemożliwe, żeby działało choćby parę minut 

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Przeczytałem to pare razy Gifaro. I wiem, że cześć z nich wydaje się nieprawdopodobna. Dlatego podchodzę do tego z dystansem, ale również z lekką dozą zaufania, bo koleś od tego info już wielokrotnie udowadniał, że wie co mówi.

Koleś czyli kto...?

Opublikowano

czyli taki jeden, co przewidział specyfikację PS4, czy nowe Pokemony.

Ogólnie jestem sprzętem zainteresowany, wreszcie jakaś nowość w tej erze remasterowych kotletów.

• Plusik 1
Opublikowano

To jest fake niestety.

Poza tym urządzenie przenośne o mocy x1 ile wytrzymałoby na baterii? xD

no mocniejsze ultrabooki od xb1 wytrzymuja po 14h.

Dadza wylana baterie i bedzie git.

To ze twoj dual trzyma 3h to jest zupelnie inna sprawa i MAKSYMALNE ciecie kosztow.

A tak serio to na dobra baterie i wiecej niz 3h nie ma co liczyc, nintendo i tak stracilo mase kasy na wiiu :/

Opublikowano

tylko że ultrabooki jesą zwykle spore, a napewno większe niż połączenie 2dsa z samsungiem (tele? tablet?)

mogliby zrobić coś wielkości padleta i też byłoby spoko IMO