Rayos 3 170 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 O kierwa, biere cave story w boxie jak po(pipi)any Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 No to niech temat newsowy zostanie czysto tematem informacyjnym bez komentarzy, wszelakie uwagi, dyskusje itd. itp. odnośnie najnowszych wieści z obozu Nintendo w tym temacie ;) Pragnę tego pudełkowego Cave Story+, ale bardziej pragnę Isaaca Afterbirth+ Launch Edition, codziennie mam koszmary z powodu przespania preorderów... Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 To Twoja wina kermit, miej tego świadomość. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 To o czym w takim razie bedzie pisane w temacie glownym? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 (edytowane) To o czym w takim razie bedzie pisane w temacie glownym? no wlasnie bez sensu ten temat moze jeszcze temat z filmikami naszych reakcji na newsy? Edytowane 4 kwietnia 2017 przez kermit Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 To o czym w takim razie bedzie pisane w temacie glownym? moze jeszcze temat z filmikami naszych reakcji na newsy? koniecznie juz zakladam temacik Cytuj
Gość Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Jedyne co mi sie podoba w tych indykach to design pudel. Same gry srednio. Isaac dawno ograny na pc a reszta to imo przeplacanie za sredniaki. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Zostawic temat glowny, newsy, a ten wyyebac Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Pragnę tego pudełkowego Cave Story+, ale bardziej pragnę Isaaca Afterbirth+ Launch Edition, codziennie mam koszmary z powodu przespania preorderów... No to lepiej zamów od razu. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Ci, którzy będą chcieli uzbierać pełny set na Switcha nie będą mieli łatwo..te wszystkie indyki będą pewnie w małych nakładach. Dobrze, że mnie te wszystkie indyki totalnie nie interesują. Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 juz zamowione Też zamówione i też przespałem Isaaca, ale mogę cie pocieszyć na tej stronie jest pre-order niby wysyłka 14.04 https://www.videogamesplus.ca/the-binding-isaac-afterbirth-standard-version-switch-p-24672.html Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 oh, ależ ja wiem, że jest preorder na kolejne partie STANDARD EDITION. mam ogromne cisnienie na launch edition ;) standarda kupie bez problemu i pewnie raczej juz poczekam do eu premiery (cos Tyron przebakiwal ze bedzie w pudle w eu), o ile nie znajde wczesniej jeszcze gdzies w normalnej cenie launcha Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Będzie ciężko bo też szukałem ale ceny kosmos, a przepłacać tyle nie warto. Podobno ma być EU ale nie wiadomo kiedy. Cytuj
Di 839 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Czy na VGP przy zrzutce w kilka osób wysyłka wyjdzie taniej? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 raczej nie bo a) większą paczkę ciężej będzie przepchnąć przez celny b) co z tego, jak przesyłka wyjdzie taniej jak i tak trzeba ogarnąć logistykę i wysyłkę do pozostałych kolesi już na terenie kraju? szkoda zachodu, czasu i pieniędzy ;) wysylka z vgp nie kosztuje fortuny, a ostatnio ciagle wysylka jest calkiem darmowa (teraz przedluzyli do konca maja, z tym ze kwietniowe preordery lapia sie na darmowa wysylke dopiero od 1 maja) 1 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Czemu taka cisza z puyo puyo tetris w EU? Cytuj
Di 839 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 raczej nie bo a) większą paczkę ciężej będzie przepchnąć przez celny b) co z tego, jak przesyłka wyjdzie taniej jak i tak trzeba ogarnąć logistykę i wysyłkę do pozostałych kolesi już na terenie kraju? szkoda zachodu, czasu i pieniędzy ;) wysylka z vgp nie kosztuje fortuny, a ostatnio ciagle wysylka jest calkiem darmowa (teraz przedluzyli do konca maja, z tym ze kwietniowe preordery lapia sie na darmowa wysylke dopiero od 1 maja) Aj, nie wiedziałem, że znowu jest darmowa wysyłka. Dzięki za info :). Do tej pory wrzucali obrazek reklamujący tę promocję, teraz widzę że jest tylko napis-grafika na górze. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 raczej nie bo a) większą paczkę ciężej będzie przepchnąć przez celny b) co z tego, jak przesyłka wyjdzie taniej jak i tak trzeba ogarnąć logistykę i wysyłkę do pozostałych kolesi już na terenie kraju? szkoda zachodu, czasu i pieniędzy ;) wysylka z vgp nie kosztuje fortuny, a ostatnio ciagle wysylka jest calkiem darmowa (teraz przedluzyli do konca maja, z tym ze kwietniowe preordery lapia sie na darmowa wysylke dopiero od 1 maja) Większe zamówienia są i tak dzielone na kilka mniejszych. Dodatkowo przy większej ilości gier wzrastają koszty wysyłki. Cytuj
Gość Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 A to nie jest tak ze vgp bierze clo itp na siebie i wysylaja do magazynu w niemczech i potem dalej juz stamtad wiec clo jakby nie tyczy sie tych co zamawiaja? Kiedys cos tak czytalem ale niech ktos poprawi jak tak nie jest. Cytuj
Di 839 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 (edytowane) Ja zamawiałem bodaj 2 razy powyżej 50 CAD (darmowa wysyłka ) i nigdy nie miałem problemu z cłem. @MichAelis Nie wiem dlaczego tak cicho, ale gra ma być wydana u nas w pudełku. Edytowane 4 kwietnia 2017 przez Di Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Czemu taka cisza z puyo puyo tetris w EU? bo to raczej malo popularny tytul, a tego samego dnia wychodzi MK8DX ;) niemniej, czekam na oba tytuły, demko mi się bardzo spodobało. Cytuj
Gość Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Ja bym chetnie przyjal lumines albo cos w tym stylu na switcha, na vicie meczylem niemilosiernie i na psp tez swego czasu Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 no to puyo puyo Ci sie powinno spodobać, chyba, żę pragniesz coś bardziej ukierunkowane na wizualia i muzykę, to póki co czegoś takiego nie ma. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Wtedy nie zagrasz w Puyo-Puyo. No i Tetris się zmienił od czasu gameboya. A cisza w temacie puyotetris może dlatego, że gra ma już 3 lata i kto miał ograć to ograł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi