zdrowywariat 373 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 (edytowane) 70-100? I taki hit jak Metroid Prime? A to, że nie pokazują swoich gier za wcześnie to bardzo dobrze! Gra powinna być pokazana maks do pół roku przed premierą. Po co kusić ludzi trailerami i latami czekania? Wolę niespodzianki, na przykład na E3: hej, mamy dla Was Metroida, premiera jeszcze w tym roku! To by było coś :). Edytowane 6 kwietnia 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 70-100? I taki hit jak Metroid Prime? A to, że nie pokazują swoich gier za wcześnie to bardzo dobrze! Gra powinna być pokazana maks do pół roku przed premierą. Po co kusić ludzi trailerami i latami czekania? Wolę niespodzianki, na przykład na E3: hej, mamy dla Was Metroida, premiera jeszcze w tym roku! To by było coś :). Kiedys tak bylo dosc czesto... :( I bylo naprawde fajnie, a nie 'za 3 lata wam damy zagrac'. Bo ja wiem czy 70-100 osobowy zespol to malo? Problemem obecnych gier i dlaczego tak dlugo sa w produkcji bywaja rowniez zmiany pomyslu juz prawie na ukonczeniu. To samo tyczy sie filmow animowanych. Cytuj
Lamkers 20 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Nie widzę tematu zakupowego, ani dedykowanego Mario Kart 8D, więc wklejam tutaj - pre-order w media markt za 189 - taniej chyba nikt nie ma https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/gra-nintendo-switch-mario-kart-8-deluxe Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Nie widzę tematu zakupowego, ani dedykowanego Mario Kart 8D, więc wklejam tutaj - pre-order w media markt za 189 - taniej chyba nikt nie ma https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/gra-nintendo-switch-mario-kart-8-deluxe http://www.psxextreme.info/topic/25568-promocje-i-okazje-tylko-info-o-promocjach/page-290 1 Cytuj
Lamkers 20 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 http://www.psxextreme.info/topic/25568-promocje-i-okazje-tylko-info-o-promocjach/page-290 Ok, obrałem złą logikę i skupiłem się na podforum Switcha Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 (edytowane) Super, dzięki za informacje. W Saturnie też taka cena, zamówione. Mm/Saturn mają na premierę czy lipa u nich z tym? PS. Przy grze info, że produkt z gazetki. Otwieram gazetkę a tam cena 279 zł... Czy aby 189 zł nie jest pomyłką? :) Edytowane 6 kwietnia 2017 przez Emtebe Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Retro to taki mały zespół? A zrobili Metroida Prime i powrót Donkey Konga? Przecież to znakomite gry, nie grałem we wszystko, ale MP1 i 2 mnie pochłonęły, a Donkey jedynka to jeden z najlepszych platformetów 2D ever. Co jak co, ale Ci goście nadają się jak nikt inny do "powrotów", choć ciekaw jestem co by zmajstrowali nowego? :) Wiele firm popełnia błąd bo idą w ilość. Próbują tworzyć kilka projektów jednocześnie zamiast skupić się na max. dwóch. Platinum Games się na tym przejechało i to srogo i sami przyznali, że wracają do opcji "mniej a lepiej". Nintendo w przeciwieństwie do Sony nie ciśnie niesamowicie na to aby grę pokazać znacząco wcześniej a potem czekamy średnio 3 lata (już nawet niektóre strony porównywały zapowiedzi każdego z trzech gigantów i średnio każda duża gra Sony jest pokazywana podczas 2/3 targów E, gdzie średnio u Nintendo jest to 1 a rzadko 2). Co do Retro to jednak jest to jeden z najlepszych zespołów. Gdy Nintendo na E3 zapowiedziało DKC w 2010r. to ekipa miała przygotowane zaledwie podstawowe levele a w kolejce czekało ich jeszcze 70 a zdążyli w zaledwie 6 miechów i choć gra śmiga na silniku MP3 to jednak przerobili go tak, że DKC ma blisko 5-krotnie więcej wyświetlanych tekstur na ekranie. No i wiadomo trylogia Metroida również pokazała na co ich stać. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 (edytowane) serio dkc r hula na silniku mp3? o.O Edytowane 6 kwietnia 2017 przez Rayos Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Donkey na Wii U też napędza ten silnik. Gra na Switcha też pewnie będzie na tym silniku. Cytuj
Kavka 20 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Super, dzięki za informacje. W Saturnie też taka cena, zamówione. Mm/Saturn mają na premierę czy lipa u nich z tym? PS. Przy grze info, że produkt z gazetki. Otwieram gazetkę a tam cena 279 zł... Czy aby 189 zł nie jest pomyłką? :) A kto ich tam wie...przyznaj że cena atrakcyjna nawet. Sam nie wiem czy nie anulować zamówienia na X-kom ale to dopiero gdy wyjaśni się sytuacja bo to wygląda podejrzanie tanio. Cytuj
second 3 695 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Co do tego MK z MM, to nie miało być 15% rabatu na gierki za punkty? Bo zamówiłem i policzyło 170 zł. Co i tak jest zresztą bardzo dobrą ceną :) Cytuj
second 3 695 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Jak masz konto na ich stronie i zamawiasz coś online lub później rejestrujesz paragon, to jakiś tam procent z każdego zakupu odkłada Ci się w postaci rabatu na następne zamówienia. Możesz sobie później urywać 10-15% z ceny na następnych zakupach. Cytuj
Gość Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Już pisałem swego czasu, że Switch jest dobrze wyceniony, teraz się to potwierdziło. Według Fomalhaut koszt wytworzenia jednej sztuki to 257 dolców. https://mynintendonews.com/2017/04/04/japanese-teardown-firm-estimates-the-manufacturing-cost-of-the-nintendo-switch-to-be-257/ Koszt produkcji JEDNEGO joy-cona (co też od początku wydawało mi się drogą sprawą), to ok. 45 dolarki. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 (edytowane) Graceful Explosion Machine, polecam. Równie dobre i wciągające jak PixelJunk Shooter :) I jeszcze ta minimalistyczna muzyka Edytowane 6 kwietnia 2017 przez Emtebe Cytuj
Lamkers 20 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Super, dzięki za informacje. W Saturnie też taka cena, zamówione. Mm/Saturn mają na premierę czy lipa u nich z tym? PS. Przy grze info, że produkt z gazetki. Otwieram gazetkę a tam cena 279 zł... Czy aby 189 zł nie jest pomyłką? :) A kto ich tam wie...przyznaj że cena atrakcyjna nawet. Sam nie wiem czy nie anulować zamówienia na X-kom ale to dopiero gdy wyjaśni się sytuacja bo to wygląda podejrzanie tanio. Nie jest, 279 jest przy zeldzie, MK8 nie ma ceny w gazetce - potwierdzałem w sklepie, zamówienie niezagrożone...mam nadzieję ;) Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 A sprawdź jeszcze gazetkę Saturna, tam nie ma Zeldy a jest MK za 279 :) Z drugiej strony cena na stronie nadal 189. Gdyby to był błąd to już by naprawili. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 ja zamowilem juz z KiG za 199zl i oplacilem wiec czekam cierpliwie, mam nadzieje, ze ogarna chat glosowy i zapraszanie friendsow do premiery, juz za 3 tyg widzimy sie na serwerach Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Zróbcie sobie test łosia. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Co do tego newsa o kolejnej grze Squareenix na Switcha: Skoro nazywają to tajną misją to raczej nie chodzi o żaden port ani remake. Jakie opcje wydają się najrealniejsze lub najciekawsze? - nowe IP - takie zaskoczenie jak TWEWY na DS - nowa część Seiken Densetsu - stąd wydanie kolekcji poprzednich części - nowe Final Fantasy Crystal Chronicles Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Moim zdaniem ten nadmierny plastik z przodu to jakieś nieporozumienie. Mogliby normalnie mały stojaczek na Switcha, gdzie od boku lub z tyłu idą kable i tyle. Ale za coś trzeba płacić. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Final CC to okropnie nudne przeciętniaki. Mogliby zrobić jakieś nowe IP ale to też bardzo wątpliwe. Nie zdziwiłbym się jakby bardzo tajny projekt to jakiś z d.upy port, aczkolwiek Remakiem nie pogardzę. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 UWAGA: Nawiążemy współpracę z aktorem dubbingowym! Osoby posiadające doświadczenie w tej pracy prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej. Z facebooka Dystrybutora Nintendo Polska :o Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi