kermit 6 998 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 mysle ze nie ma co sie napalac, max to gameplaye ze splatoona i arms z datami premier plus moze jakis teaser nowej zapowiedzi na ten rok reszta na e3 Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Też bym się u kolegów nie napalał. Obstawiam, że to określenie "głównie", gdzie Direct koncentruje się na Splatoon i Arms okażę się w zasadzie wyłącznie Directem o tych grach. jeżeli w Arms nie pokażą nowych dużych konkretów to nie widzę tutaj powodu, dla którego ludzie się na to rzucą ale obym się mylił. Splatoon z kolei obecnie za dużo zmian również nie ma ale mogliby pokazać trochę Singla i jakieś info nt. nowych map, nowych broni i ciuchów aby przyciągnąć nie tylko nowych ale starych wyjadaczy. Sam osobiście nie napalam się, nintendo niejednokrotnie pokazało, że mieli okazję do zrzucenia Megatony a wyszło wielkie rozczarowanie, tak więc jak nic nie będę oczekiwał to i może się czymkolwiek pozytywnie zaskoczę podczas ND i targów E3. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Myślałem podobnie aż zobaczyłem, o której jest direct.. nie chcę się mocno napalać, ale o 23 (czasu w UK) to były directy, w których było cos od 16/18 lat.. więc albo gameplay z nowego SMT od Atlusa albo..jutro kończy się odliczanie Segi związane z Bayonettą i pojawia się info o portach 1 i 2 na PC i konsole, a pojutrze Bayo 3 na Switcha.. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 sami sobie to robicie bayonetta 3 podczas małego pokazu skupionego na Arms i Splatoonie 2. Tak będzie. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Ragus dobrze prawi, widzę was koledzy nieźle fantazja ponosi. Może jeszcze pokażą gameplay z Xenoblade Chronicles 2 albo Pikmina 4? G.ówno będzie i pewnie na dokładną datę premiery oby dwóch tytułów poczekamy do E3 (ew. Arms wyjdzie przed targami). Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 arms lub splatoon 2 z premiera jeszcze przed e3, virtual console jeszcze przed e3, aplikacja do rozmow i wspolnego grania przy premierze mk8 delux, nowy soft z nowymi funcjami i opcja zgrania save na memorke jeszcze przed e3 i jakies z dwie/trzy nowe zapowiedzi tak tak, jeszcze talon na kur,wę i balon xd widzę kolega tutaj nowy, to uświadomię - virtual console będzie polegało na rzuceniu jak psom 3 gierek przez pierwszy miesiąc, a potem to już jak im się zamarzy wedle uznania - raz coś rzucą, a raz nie w mario kart 8 deluxe nie porozmawiasz z kolegami podczas wyścigu, przykro mi Czuję się wywołany do tablicy to coś skrobnę xD Ku rwa tak jak ragi pisze. Przegrałem 100h w MK8 i wogóle nie pomyślałem o jakimś gadaniu. Tam jest 100% czasu taka petarda, skupienie i adrenalina (oczywiście jak się gra z żywymi przeciwnikami), że jedyne słowa jakie się wypowiada to przekleństwa lub pojedyncze krzyki. No dobra czasami w lobby te kilkanaście sekund jak odliczało można byłoby coś pogadać ale w sumie wtedy się sika w kiblu bo takie emocje. 3 Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Ściągnij emulator GBA albo go kup albo zassaj z VC/eShopu albo kup na Vicie or somethin. Jakby jeszcze to był remake pełną gębą ale co badziewny port, który wyszedł w 15 edycjach Ci się marzy? Cytuj
funditto 657 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 (edytowane) Co do Bayo to trochę z przymrużeniem oka, ale naprawdę myślę, że coś z kategorią M pokażą.. z resztą to, że Nintendo często nie trzyma się obietnic i pokazuje coś jeszcze to standard. Edytowane 10 kwietnia 2017 przez funditto Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Jak ktoś chce folię ochronną na już, to w Media Markt leżą folie Horii do Switcha. Strasznie dziwnie się czuję mogąc kupić takie rzeczy w normalnym sklepie. Mario Kart też będzie z MM i znając życie, pewnie już każda większa premiera, bo na razie to i ceny mają konkurencyjne. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 xeno 2, bayo 3 i pikmin 4? ok koledzy no to bede ogladac skoro tak hajpujecie Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Zamówiłem LEGO w X-KOMie i niestety mają lekkie opóźnienie. Na początku maja ma być dostawa ale dostałem 30zł rabatu xD Cytuj
funditto 657 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Ciekawe czy faktycznie będą mieli w piątek pady Cytuj
Di 839 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Można już składać pre-ordery na Ultra Street Fightera II. Premiera 26 maja, cena to ok. 150-160 zł. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Ta cena... Kupilbym, ale za 100 zl max. Po co to kupic? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Nie kupujcie tego, błagam. Capcom ma bekę z każdego preordera na ten skok na kasę. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 O widzisz. Tak zrobie, kupię używkę. Co jest z Syberią? Premiera już zaraz, a kupić nie można wyjdzie to równo z resztą? Idealna gra na switcha przeciez. Cytuj
XM. 10 861 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Skad info o Bayo3? Gdzie Co Jak? Juz mam jechac po konsole czy za 2h po pracy styknie? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 a potem smutni panowie w garniturach zerkna na wyniki sprzedazy i powiedza "oooj, cos sie nasza gierka na switchu nie sprzedaje, mzoe to jednak kiepski system jest, nie warto robic na niego gierek" syberia wedlug nintendo.com ma date ustawiona na: TBD ... Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Orientuje się ktoś może, czy Switch jest gdzieś na ekspozycji do ogrania w którymkolwiek sklepie w okolicach śląska/zagłębia? Sprawdzałem parę razy w MM w Czeladzi i Saturnie w Silesii, ale ani widu, ani słychu. W Czeladzi półki pełne konsol, ale standu do grania brak, w Silesii chyba nawet nie zauważyli, że coś wyszło, bo w gazetce cena była, ale w samym sklepie nie widziałem nawet miejsca, gdzie te konsole miałyby być, za to pojawił się stand z... Wii U :D Także ktokolwiek widział, ktkolwiek wie ;) Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Co do Syberii to twórcy gry podawali, że na pewno zawita na tą platformę jeszcze w tym roku, obstawiam tutaj okres po wakacyjny czyli wczesna jesień. Cytuj
Gość Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Moje źródła podają, że będzie sporo dużych tytułów na Switcha w najbliższych dwóch latach, więc spoko luzik. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Moje źródła podają, że będzie sporo dużych tytułów na Switcha w najbliższych dwóch latach, więc spoko luzik. A te źródła to woda ognista? 1 Cytuj
Gość Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Moje źródła podają, że będzie sporo dużych tytułów na Switcha w najbliższych dwóch latach, więc spoko luzik. A te źródła to woda ognista? Ujawnię je w swoim czasie, ale wtedy ci nie będzie do śmiechu. Rzekłem. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 A możesz podać chociaż część "tych dobrych tytułów" czy za rok/dwa napiszesz, że mówiłeś nam o dobrych tytułach (wymyślonych w Twojej głowie) ale Ciebie nikt nie słuchał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi