Gość Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 A te pudełeczko na baterie AA ciekawe ile będzie kosztowało :D Kurde 40h ( czy ile tam te dżinksy wytrzymują) na jednym ładowaniu to widać za mało, na tych bateriach pewnie z pół roku pograsz. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Daty ARMS i Splatoona podane, wypstrykanie się z gierek na 3DSa, e3 ma potencjał być wspaniałe. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Z tego co mnie interesuje: + Walki 2 vs 2 w Arms + Horda w Splatoon 2 + Premiera Splatoona jednak w lipcu, a nie pod koniec wakacji - brak dema Arms w dniu dzisiejszym + Czołgi w Namco Museum + Payday 2 - wiem, że staroć, ale daje nadzieję na więcej tytułów do multi na Switcha Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 arms zaciekawilo, szkoda, ze nie wiadomo czy bedzie jakiekolwiek demo czy testy online splatoon2 day one, nawet horde dostanie i premiera juz w lipcu ten nowy sonic nawet fajnie sie prezentuje jakis indyk fajny z turowymi walkami - Battle Chasers Nightwar szkoda ciszy w temacie virtual console i aktualizacji softu co da mozliwosc kopiowania tych przekletych save'ow Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Ciekawe czy Arms będzie na tyle dobre żeby zmienić osobistą datę premiery Switcha z grudnia na czerwiec. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Nie wiem jak Arms, ale Splatoona nie mogę się doczekać Cytuj
XM. 10 861 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Podobają mi się te żółte joye. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 To ja poproszę na jesień Super Smash Bros Melee HD + fioletowe joycony w kolorze gamecube'a Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Dostaniesz zwykłego za 60zł bez jakichkolwiek poprawek graficznych bez joy'ów bo jak widać Nintendo na razie ma wygrzane na VC i pewnie na GaCka do końca roku wyjdzie Super Smash, Super Mario Sunshine i Luigi's Mansion a w następnym Mario Kart Double Dash i inne Mario g.ówna. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Jak zapowiedzą zielone to biorę combo żółty + zielony. Direct bez szału, w zasadzie nic poza drugim Splatoonem mnie nie interesuje. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 na razie potwierdza sie plan (pajgi tez go trollowal) jednej duzej premiery w miesiacu, wczorajszym directem zapelnili go juz do lipca, co dalej? pewnie dopiero na e3 poznamy odpowiedz Cytuj
Gość Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Te informacje pochodzą z tych samych źródeł z których szły przecieki o tym czym będzie Switch i nie wiem czemu były wzięte za żart. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 nigdzie nie padlo mi sie wydaje, ze moze beda celowac w jakas hybryde, urzedzenie do grania poza domem ale i tez w domu po podpieciu do tv, takie rozwiniecie idei wiiu z padletem i remote play z konsol playstation, choc to tylko moje wrozenie z fusow w kazdym badz razie cos konkretnego musza wymyslec, handheldy wg starych zasad zostana juz zjedzone przez urzadzenia mobline co chyba nawet dzis nintendo posrednio potwierdzilo, a standardowa stacjonarka nintendo w starym stylu czyli zamknieta na te pare tytulow od samego nintendo znowu nie zrobi roznicy. w opcje super mocnej konsoli o bebechach lepszych niz ps4xone tez ciezko mi uwierzyc maja ciezki orzech do zgryzienia w nintendo ja pierwszy w swiecie plotkowalem o switchu ale nie przypominam sobie bym plotkowal o duzej premierze co miesiac Cytuj
funditto 657 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 a co mamy z dużych premier w maju ? Minecraft ? Disgaea ? Cytuj
Gość Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 nigdzie nie padlo mi sie wydaje, ze moze beda celowac w jakas hybryde, urzedzenie do grania poza domem ale i tez w domu po podpieciu do tv, takie rozwiniecie idei wiiu z padletem i remote play z konsol playstation, choc to tylko moje wrozenie z fusow w kazdym badz razie cos konkretnego musza wymyslec, handheldy wg starych zasad zostana juz zjedzone przez urzadzenia mobline co chyba nawet dzis nintendo posrednio potwierdzilo, a standardowa stacjonarka nintendo w starym stylu czyli zamknieta na te pare tytulow od samego nintendo znowu nie zrobi roznicy. w opcje super mocnej konsoli o bebechach lepszych niz ps4xone tez ciezko mi uwierzyc maja ciezki orzech do zgryzienia w nintendo ja pierwszy w swiecie plotkowalem o switchu ale nie przypominam sobie bym plotkowal o duzej premierze co miesiac Ale ja nie pisałem o marzeniach fanów tylko o przeciekach, które informowały dosyć szczegółowo (jak się okazało) czym będzie switch. Cytuj
Di 839 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 https://www.gamespot.com/articles/mario-kart-8-nintendo-switch-bundle-confirmed-is-e/1100-6449330/ Ten bundle z MK8 wyjdzie podobno tylko w Rosji. Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Widze że w ofercie eurortv i mediaexpert znów pojawiły sie switche z szarymi joyconami ciekawe czy nowa partia czy jakies zwroty,może bym sobie po świętach kupił w końcu,bo tak odkładam zakup odkładam aż nie skończy sie jak z 3dsem którego kupuje do dzisiaj :/ Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 (edytowane) Switch najszybciej sprzedającą się konsolą Nintendo w USA Nintendo Switch, the new home gaming system that people can also take on the go, has sold faster in its launch month than any other video game system in Nintendo history. The Nintendo Switch system sold more than 906,000 units in March, according to the NPD Group, which tracks video game sales in the United States. That makes Nintendo Switch one of the fastest-selling video game systems of all time. Notably, this sales surge was accomplished in a nontraditional month for a console launch.The Nintendo Switch system sold more than 906,000 units in March, according to the NPD Group, which tracks video game sales in the United States.The Legend of Zelda: Breath of the Wild game sold over 1.3 million units*. That total includes more than 925,000 units sold for Nintendo Switch and nearly 460,000 units sold for the Wii U console. http://www.polygon.com/2017/4/13/12887838/nintendo-switch-sales-figures-npd Tak, zeszło więcej kopii BOTW na Switcha niż samych Switchów. W marcu w USA sprzedano 906 tysięcy konsol, dla porównania, przez 2 pierwsze miesiące (okres świąteczny, a nie jakiś tam marzec) WiiU sprzedało się w USA w ilości 890 tysięcy sztuk. Święta 2017 będą niesamowite. I jeszcze porównanie: PS4 Launch: 1138K Xbox One Launch: 909K Switch Launch: 906K Oraz rodzinne porównanie: Switch March Debut: 906K Wii U November Debut: 425K Wii U Holiday Total: 885K 3DS March Debut: 398K 3DS March + April: 592K 3DS First 5 Months: 922K Wii November Debut: 476K Wii Holiday Total: 1080K DS November Debut: 479K DS Holiday Total: 1225K Edytowane 14 kwietnia 2017 przez ragus Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 cudownie, za chwile remaster najlepiej sie sprzedajacej gry w historii wiiu zrobi swoje, w lipcu splatoon2, gdzie na jedynke np w kkw byl szal, w miedzy czasie minecraft, ktorego mozna wysmiewac ale kazdy jego port schodzi jak szalony (np vitowy minecraft to najlepiej sprzedajaca sie gra na vite ever), na druga polowe roku czeka jak xeno2 i marian, a pewnie jeszcze jakies asy w rekawie ma nintendo stala super sprzedaz konsoli bedzie rownac sie stalym zaintresowaniem devow i wieloma grami, nice Cytuj
Gość Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Aż się prosi o finale stare na switcha od Square (Już chyba na każdą platformę są więc to by raczej nie był problem). Ciekawe na kiedy trzymają Pokemony skoro koniec roku jest już tak obsadzony (prawdopodobne Xeno, nowy Mario pewniak). Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 cudownie, za chwile remaster najlepiej sie sprzedajacej gry w historii wiiu zrobi swoje, w lipcu splatoon2, gdzie na jedynke np w kkw byl szal, w miedzy czasie minecraft, ktorego mozna wysmiewac ale kazdy jego port schodzi jak szalony (np vitowy minecraft to najlepiej sprzedajaca sie gra na vite ever), na druga polowe roku czeka jak xeno2 i marian, a pewnie jeszcze jakies asy w rekawie ma nintendo stala super sprzedaz konsoli bedzie rownac sie stalym zaintresowaniem devow i wieloma grami, nice Dokładnie na to liczę. Minecraft to jak Fifa, musi być. A Mine na Vitę to swego czasu był jedyny przenośny Mine, stąd myślę, że taka sprzedaż :-) Cytuj
Ryuk 1 470 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Switch najszybciej sprzedającą się konsolą Nintendo w USA Wszystko fajnie ale Wii U tez mialo swietny start a w 3 miesiacu wszystko (pipi) strzelil. Kibicuje Nintendo ale ze swietowaniem bym poczekal do 3-4 miesiaca Nov '12: 425K Dec '12: 463K Jan '13: 57K <- sharp sales collapse Feb '13: 66K Mar '13: 68K Apr '13: 37K May '13: 33K Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 To chyba oczywiste. Szczególnie, że nie ma nic ciekawego oprócz Zeldy (bądźmy wszyscy ze sobą szczerzy). Teraz nadzieja w ludziach, którzy nie ograli Kartów. Jeszcze duża szansa, że na to się rzucą. Szczególnie jeśli będzie przyzwoity online (ja na to bardzo zwracam uwagę, nie mam tyle czasu żeby zapraszać ludzi). Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 (edytowane) WiiU miało premierę na święta. Switch w marcu. Będzie dobrze. Taki wynik niebyłby godny pisania o nim gdyby Switch miał premierę w listopadzie. Mario Kart Splatoon2 Mario Odyssey Minecraft Już nawet pomijając ARMS które albo wypali, albo nie, tę konsolę czekają dobre święta. Edytowane 14 kwietnia 2017 przez ragus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi