Gość Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Mnie 3d w ogole nie robi a wersja 2d xl wtglada najlepiej z calej linii dsowatych Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 kwietnia 2017 Opublikowano 28 kwietnia 2017 (edytowane) Tak jak nigdy nie kolekcjonowałem konsol, a miałem prawie wszystkie, zawsze komuś ze znajomych odsprzedałem po tanioszce, albo dałem dzieciom z rodziny, tak Switcha zatrzymam ze względu na jego multi-atrakcyjność. Będę kolekcjonował też gry, te lepsze na premierę, a resztę się kupi w promocjach. Przy okazji, wydaje mi się, że home powinien być na lewym joyconie, a robienie zdjęć na prawym, bo pierwszy player powinien mieć dostęp do menu, na logikę, no nie wiem... Edytowane 28 kwietnia 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Zamierzam kupic Switcha, ale to dopiero pod koniec roku jak wypuszcza na niego wiecej gier, bo w tym momencie jest bieda jesli chodzi o gry. Do tego momentu naprawia te wszystkie awarie zwiazane z tym sprzetem, wiec warto poczekac. 1 Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 U mnie podobnie , po obejrzeniu na youtube mario kart 8 i zeldy już miałem ochote lecieć do sklepu po switch-a ale jednak liczę że kolejne egzemplarze będą miały mniej problemów. Obecnie planuje kupno w pakiecie z Arms , dobrze jakby zapowiedzieli już jakieś pokemony/ssb lub monster hunter-a bo w sumie nawet nie wiem jakich gier oczekiwać. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 (edytowane) Uwielbiam Switcha. Od premiery PS4 praktycznie leży zakurzone i nie chce mi się go odpalać. A Switch? Zelda na telewizorze, Zelda w wannie, Zelda na wydziale, Zelda w tramwaju, PuyoPuyo na 2 joycony podczas czekania na jedzenie w lokalu, PuyoPuyo w łóżku, Mario Kart i Snipperclips z kolegą podczas wódeczki na 2 joycony, Mario Kart z ekipą forumową na 9 graczy, indyki na telewizorze, indyki na małym ekranie. A sama konsola ładna, wygodna, działa należycie w każdym formacie i nawet sprzedaje się jak sam szatan. A to tylko 2 pierwsze miesiące. Switch? Zawsze szanowałem. Kto wie, może za X lat będzie to moja ulubiona konsola Nintendo. Edytowane 1 maja 2017 przez ragus Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 U mnie podobnie , po obejrzeniu na youtube mario kart 8 i zeldy już miałem ochote lecieć do sklepu po switch-a ale jednak liczę że kolejne egzemplarze będą miały mniej problemów. Obecnie planuje kupno w pakiecie z Arms , dobrze jakby zapowiedzieli już jakieś pokemony/ssb lub monster hunter-a bo w sumie nawet nie wiem jakich gier oczekiwać. Albo kolejna rewizja zamiast naprawić problemy, będzie miała gorsze wyświetlacze etc. tak jak to było z nn3ds a Nintendo nawet o tym nie wspomni. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 (edytowane) Moje PS4 dawno leży nieruszane, pchnąłbym to komuś, ale TLOU2, heh. Natomiast Switch ma świetne gry, i ogólnie nie mam z nim problemów, tylko te nieszczęsne joycony, dobrze że odczepiane i można kiedyś wymienić. Edytowane 1 maja 2017 przez zdrowywariat Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 U mnie podobnie , po obejrzeniu na youtube mario kart 8 i zeldy już miałem ochote lecieć do sklepu po switch-a ale jednak liczę że kolejne egzemplarze będą miały mniej problemów. Obecnie planuje kupno w pakiecie z Arms , dobrze jakby zapowiedzieli już jakieś pokemony/ssb lub monster hunter-a bo w sumie nawet nie wiem jakich gier oczekiwać. Albo kolejna kupa zamiast naprawić problemy, będzie miała gorsze wyświetlacze etc. tak jak to było z nn3ds a Nintendo nawet o tym nie wspomni. No i jeszcze dochodzi fakt że naprawdę ciężko tutaj dostać Switch-a. Wszędzie zamówienia są robione na maj więc w sklepach typu Media Markt zapewne dopiero w okolicach czerwca będzie do wyrwania. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Też tak mam z Ps4, odpalam tylko do Netflixa i to jak mam komp zajęty. Nawet nie chodzi o gry, ale o ten feeling grania na przenośniaku, mnie to zawsze bardziej jarało, a teraz doszło do tego poczucie, że to kawał mocnego i ciekawego sprzętu, który ma w sobie ogromny potencjał. No i to, że gram sobie w kibelku w zeldunie czy marianka. Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 To jest zbiorowa hipnoza czy mocarz wjechal? XD Co tu sie odpyerdala xD 4 Cytuj
Badus 272 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Podepnę się pod ten wątek, bo nowego zbytnio sensu nie ma zakładać. Czy Nintendo lub któryś z ich korpo-żołnierzy oficjalnie wspomnieli coś nt. poprzednich części Zeldy (z naciskiem na Wind Waker HD i Twillight Princess) w wersji na Switcha? Mam naprawdę dużą ochotę sięgnąć po te tytuły, ale kupno poprzednich konsol odpada. Ktoś coś? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 MK8D najszybciej sprzedającą się odsłoną serii w USA. 459 tysięcy egzemplarzy na milion konsol. Wcześniejszy rekord należał do MKWii, z 433 tysiącami, przy czym Wii było wtedy na rynku już przez 1,5 roku. Jeszcze się okaże, że przebije 37 milionów egzemplarzy które poszło na Wii. Jakaś alternatywna rzeczywistość, same ochy i achy. Ciekawe jak wpłynie to na przyszłość MK. Nowa część? A może traktowanie gry jako serwisu i wydawanie kolejnych DLC? Czy Nintendo lub któryś z ich korpo-żołnierzy oficjalnie wspomnieli coś nt. poprzednich części Zeldy (z naciskiem na Wind Waker HD i Twillight Princess) w wersji na Switcha? Mam naprawdę dużą ochotę sięgnąć po te tytuły, ale kupno poprzednich konsol odpada. Ktoś coś? Nie. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 (edytowane) A dzisiaj jeszcze zobaczylem artykul forbsa chyba z lutego gdzie analitycy rynku wieszcza porazke Switcha i sprzedaz na poziomie 5mln do konca roku XD. Ale czego mozna bylo sie spodziewac jak niektorzy forumkowi guru przewidywali sukces VR bo imersja. Edytowane 1 maja 2017 przez hav7n Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 (edytowane) To jest zbiorowa hipnoza czy mocarz wjechal? XD Co tu sie odpyerdala xD Poniekąd mocarz, dwa w jednym, kanapowe multi, które do tej pory chyba najlepsze było na N64. Poza tym konsola ma w sobie kontrolery ruchu, czyli wbudowane Wii z dużo lepszą grafą, bez potrzeby dokupywania Kinecta, czy innego Move. Switch jak na to co oferuje to kosztuje grosze, do tego Zelda, chwalona nawet w PCtowskich magazynach, najlepsze w historii MK. Szczerze mam już dość tej pogoni za grafiką, nawet developerzy nie nadążają, coraz więcej czasu jest potrzebnego na stworzenie ładnej gry, którego nie starcza na inne aspekty, i który niechętnie dają panowie w garniturach. Switch to strzał w dychę, ja preordera złożyłem w pierwszy dzień, to może być takie drugie PlayStation, a już na pewno przyciągnie multum graczy, którzy mieli do tej pory Nintendo gdzieś, co widać nawet tutaj na forum. Edytowane 1 maja 2017 przez zdrowywariat Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 https://twitter.com/Stonepa11/status/859084056302161921 A dzisiaj jeszcze zobaczylem artykul forbsa chyba z lutego gdzie analitycy rynku wieszcza porazke Switcha i sprzedaz na poziomie 5mln do konca roku XD. Ale czego mozna bylo sie spodziewac jak niektorzy forumkowi guru przewidywali sukces VR bo imersja. Z VR będzie podobnie jak z Virtual Boyem :). Cytuj
Gość Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 To jest zbiorowa hipnoza czy mocarz wjechal? XD Co tu sie odpyerdala xD Nintendo i wiesz co chcesz. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 To jest zbiorowa hipnoza czy mocarz wjechal? XD Co tu sie odpyerdala xD mam nadzieję że mówią serio bo juz podpisalem kredyt w providencie :/ Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 To jest zbiorowa hipnoza czy mocarz wjechal? XD Co tu sie odpyerdala xD this is nintendo to nie jest zbiorowa hipnoza, to zbiorowy zjazd zdrowych wariatów Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Figaro przecież Ty nie masz switcha Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Nie wiem w jaki sposób zmienia to stan rzeczy. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Figaro przecież Ty nie masz switcha Pewnie walczy sam ze sobą, całe życie Sony... :). 3 Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Figaro przecież Ty nie masz switcha Pewnie walczy sam ze sobą, całe życie Sony... :). Co? Ja całe życie z Segą i Nintendo. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 najbardziej mnie bawia ci co dalej twierdza, ze switch skonczy jak wiiu bo nie ma coda i innych duzych aaa na ten sprzet i tak super rzekomo wiiu tez zaczynalo Cytuj
Gość Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Moje odczucia co do samej konsoli (kupiona w dzien premiery): - Wykonanie ogolnie konsoli jest bardzo solidne! - Guziki na joyconach sa dla mnie osobiscie za male. - Ten pad ktorego mozna zrobic z joyconow jest dow(nene)em. Mega slabe. Musialem kupic pro controllera bo np. granie na tym w zelde bylo dla mnie mega ciezkie. - L2/R2 bardzo srednie na joyconach. Np. skakanie w mario kart duzo latwiej robic r1 niz r2 jesli sie nie gra na kontrolerze. - Ekran bomba - Software - ehh... po prostu nintendo czyli niewiele. Na plus ze shop dziala w miare szybko - Social-aspect: mega slaby. - Gry (Mario, Zelda, Isaac i pare innych z eshopu): tak jak ma byc. Fun, fun, fun! Ogolnie ma potencjal konsola. Czy bedzie hit czy flop okaze sie pewnie w ciagu nastepnych miesiecy. Mam nadzieje iz za rok-dwa bedzie switch v.2 z lepszymi joyconami (aby byl wiekszy fun uzywajac konsoli jako przenosna) i lepszym softwarem. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 niestety sa ludzie ktorzy byli pewni ze vr odniesie sukces bo to game changer i wierzyli ze switch bedzie klapa jak wiiu i byli to ci sami ludzie z duza iloscia plusow xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi