Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

lepiej sie zaloguj bo mi anulowali to zamowienie za 120zl za rime :P

Bo trzeba do nich napisać jak Ci anuluja. Automat anuluje jak wybrałeś payu i przez tyg nie zapłacisz. Zmienia Ci n zwykły przelew i sobie może leżeć.
  • Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Nie chce ani nowego DK ani nowego MP. Niech robią nowe IP.

Opublikowano

A ja chcę nowego Donkey Konga, ale od Monster Games, Metroida w 2D od Yacht Club Games, a Next Level i Retro niech robią coś innego. Ci pierwsi najlepiej nowe Mario Football, a ci drudzy jakiś FPP

Opublikowano

Ja nie potrzebuję żadnego odświeżania. Jakby Nintendo zapowiedziało nowego Metroida w 2D na Switcha to nie pozbyłbym się erekcji co najmniej przez tydzień.

No ale nie zapowiedzą.

Opublikowano

Dzisiaj trwa dzień wyższości Switcha nad resztą "stacjonarnych" konsol. 

Sobota. 6 rano. Nie ma prądu. Nie ma jak go włączyć (nie pytajcie dlaczego). Ogólnie nie można nic, włączyć światła, tv, zaparzyć kawę itp. Co zrobić? Włączyć Switcha i dalej grać w Zeldę :D 

Sobota. 12.00. Kobieta domaga się "zakupów" Co zrobić? Zawieźć żonę na zakupy, zostać w samochodzie na parkingu, włączyć Switcha... i dalej grać w Zeldę... :P Godzinki mijają, kobieta wraca zadowolona a ty se chłopie pograłeś hehe

Wiem, handheldy istnieją już od lat... Ale grać w gierkę "stacjonarną" gdziekolwiek chcę jest jednak mega... K**wa, wszystkie konsole powinny takie być, je*ać 4k i hdr... :)

Opublikowano

Ale grać w gierkę stacjonarną gdziekolwiek chcę jest jednak mega

To może rzeczywiście Nintendo Switch to konsola hybrydowa, a nie handheld z możliwością podpięcia do TV... :scratch_one-s_head:

Opublikowano

Wiem, że to prowo, ale notabene w rzeczy samej... :P

Otóż, Zeldę swoim ogromem i złożonością ciężko porównać do jakiejkolwiek gry na handheldy... prawda? W dodatku nie potrzebujemy drugiego urządzenia (ps4-psv) na jakiś syfski stream, którego zasięg kończy się akurat parę metrów od kibla... Wiem, że się kurde podniecam, ale to jest naprawdę REWOLUCJA. W dodatku te błyskawiczne przejścia z trybu do trybu... Handheld się rozładował? To ładuj go... i graj na tv! Wszystko trwa tyle co dźwięk podłączania joyconów :) Ostro kibicuję tej formie konsoli - nic nie krępuje, tv, hdry, 4k, dts, 7.1... Sam sprzęt wymusza gameplay ponad technikalia.  

Opublikowano

Czy ktoś już rozwiązał tajemnicę guzika HOME na prawym joy-conie? Guzik wygląda, jakby miał wokół obwódkę, która świeci. W internecie wyczytałem, że działa to jak guzik HOME w WiiU. Gdy otrzymamy powiadomienie na uśpionej konsoli, to guzik powinien świecić.

Świeci Wam?

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Jak dostanę kiedyś jakieś powiadomienie, to mam nadzieję, że zaświeci.

Opublikowano

Albo Ultima sciaga z US albo premiera w EU będzie wtedy co US. Co jest dobrą wiadomością, niemniej, już dawno preorder na VGP złożony :). 

Opublikowano

Polizałem właśnie game carda od Isaaca. Wrażenia? Chcę się zabić.

Opublikowano

Myślicie, że Switch doczeka się virtual console z grami z gamecube'a? 

Opublikowano

z n64 niech sie doczeka ;/

Opublikowano

Czy może jest znana data wprowadzenia Netflixa do Switcha? :)

Opublikowano

Nie czekałem jednak do E3, kupiłem Switcha. Mam pytanie czy kupowane gierki w eshop są przypisywane do konta czy dalej średniowiecze i do konsoli?

Opublikowano

Do konta są przypisywane.

To super :) Mam nadzieje ,że gry z VC będą również przypisywane do konta do tego międzyplatformowo, czyli na następcy switcha również będą działać bez ponownego kupna. Chociaż te od NESa do N64. 

Opublikowano

Myślicie że dadzą vc wiiu/wii czy raczej starszych konsol gc itd.? Ja wolałbym ta pierwsza opcje z vc na zasadzie bc z XO gdzie regularnie w sklepiku lądują kolejne wrzutki z grami, siła rzeczy bez wsparcia dla fizycznych kopii gier.