Opublikowano 6 maja 20177 l lepiej sie zaloguj bo mi anulowali to zamowienie za 120zl za rime :PBo trzeba do nich napisać jak Ci anuluja. Automat anuluje jak wybrałeś payu i przez tyg nie zapłacisz. Zmienia Ci n zwykły przelew i sobie może leżeć.
Opublikowano 6 maja 20177 l A ja chcę nowego Donkey Konga, ale od Monster Games, Metroida w 2D od Yacht Club Games, a Next Level i Retro niech robią coś innego. Ci pierwsi najlepiej nowe Mario Football, a ci drudzy jakiś FPP
Opublikowano 6 maja 20177 l Ja chcę nowego Metroida ale odświeżonego tak jak nowa Zelda. Tej serii również przyda się spora zmiana.
Opublikowano 6 maja 20177 l Ja nie potrzebuję żadnego odświeżania. Jakby Nintendo zapowiedziało nowego Metroida w 2D na Switcha to nie pozbyłbym się erekcji co najmniej przez tydzień. No ale nie zapowiedzą.
Opublikowano 6 maja 20177 l Dzisiaj trwa dzień wyższości Switcha nad resztą "stacjonarnych" konsol. Sobota. 6 rano. Nie ma prądu. Nie ma jak go włączyć (nie pytajcie dlaczego). Ogólnie nie można nic, włączyć światła, tv, zaparzyć kawę itp. Co zrobić? Włączyć Switcha i dalej grać w Zeldę :D Sobota. 12.00. Kobieta domaga się "zakupów" Co zrobić? Zawieźć żonę na zakupy, zostać w samochodzie na parkingu, włączyć Switcha... i dalej grać w Zeldę... :P Godzinki mijają, kobieta wraca zadowolona a ty se chłopie pograłeś hehe Wiem, handheldy istnieją już od lat... Ale grać w gierkę "stacjonarną" gdziekolwiek chcę jest jednak mega... K**wa, wszystkie konsole powinny takie być, je*ać 4k i hdr... :)
Opublikowano 6 maja 20177 l Ale grać w gierkę stacjonarną gdziekolwiek chcę jest jednak mega To może rzeczywiście Nintendo Switch to konsola hybrydowa, a nie handheld z możliwością podpięcia do TV...
Opublikowano 6 maja 20177 l Wiem, że to prowo, ale notabene w rzeczy samej... :P Otóż, Zeldę swoim ogromem i złożonością ciężko porównać do jakiejkolwiek gry na handheldy... prawda? W dodatku nie potrzebujemy drugiego urządzenia (ps4-psv) na jakiś syfski stream, którego zasięg kończy się akurat parę metrów od kibla... Wiem, że się kurde podniecam, ale to jest naprawdę REWOLUCJA. W dodatku te błyskawiczne przejścia z trybu do trybu... Handheld się rozładował? To ładuj go... i graj na tv! Wszystko trwa tyle co dźwięk podłączania joyconów :) Ostro kibicuję tej formie konsoli - nic nie krępuje, tv, hdry, 4k, dts, 7.1... Sam sprzęt wymusza gameplay ponad technikalia.
Opublikowano 7 maja 20177 l Czy ktoś już rozwiązał tajemnicę guzika HOME na prawym joy-conie? Guzik wygląda, jakby miał wokół obwódkę, która świeci. W internecie wyczytałem, że działa to jak guzik HOME w WiiU. Gdy otrzymamy powiadomienie na uśpionej konsoli, to guzik powinien świecić. Świeci Wam? Edytowane 7 maja 20177 l przez Emtebe
Opublikowano 7 maja 20177 l W Ultimie pojawił się pre-order Cave Story+ za 169,90 zł :http://www.ultima.pl/ct/nintendo-switch/gry/przygodowe/cave-story Na VGP wychodzi taniej nawet z wysyłką (całość poniżej 150 zł): https://www.videogamesplus.ca/cave-story-switch-p-24714.html
Opublikowano 8 maja 20177 l Albo Ultima sciaga z US albo premiera w EU będzie wtedy co US. Co jest dobrą wiadomością, niemniej, już dawno preorder na VGP złożony :).
Opublikowano 11 maja 20177 l http://www.ppe.pl/news/50956/nintendo-switch-przebrany-za-snes-a-wyglada-swietnie.html Edytowane 11 maja 20177 l przez maciekww28
Opublikowano 12 maja 20177 l Nie czekałem jednak do E3, kupiłem Switcha. Mam pytanie czy kupowane gierki w eshop są przypisywane do konta czy dalej średniowiecze i do konsoli?
Opublikowano 12 maja 20177 l Do konta są przypisywane. To super :) Mam nadzieje ,że gry z VC będą również przypisywane do konta do tego międzyplatformowo, czyli na następcy switcha również będą działać bez ponownego kupna. Chociaż te od NESa do N64.
Opublikowano 12 maja 20177 l Myślicie że dadzą vc wiiu/wii czy raczej starszych konsol gc itd.? Ja wolałbym ta pierwsza opcje z vc na zasadzie bc z XO gdzie regularnie w sklepiku lądują kolejne wrzutki z grami, siła rzeczy bez wsparcia dla fizycznych kopii gier.