Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lepiej sie zaloguj bo mi anulowali to zamowienie za 120zl za rime :P

Bo trzeba do nich napisać jak Ci anuluja. Automat anuluje jak wybrałeś payu i przez tyg nie zapłacisz. Zmienia Ci n zwykły przelew i sobie może leżeć.
Opublikowano

A ja chcę nowego Donkey Konga, ale od Monster Games, Metroida w 2D od Yacht Club Games, a Next Level i Retro niech robią coś innego. Ci pierwsi najlepiej nowe Mario Football, a ci drudzy jakiś FPP

Opublikowano

Dzisiaj trwa dzień wyższości Switcha nad resztą "stacjonarnych" konsol. 

Sobota. 6 rano. Nie ma prądu. Nie ma jak go włączyć (nie pytajcie dlaczego). Ogólnie nie można nic, włączyć światła, tv, zaparzyć kawę itp. Co zrobić? Włączyć Switcha i dalej grać w Zeldę :D 

Sobota. 12.00. Kobieta domaga się "zakupów" Co zrobić? Zawieźć żonę na zakupy, zostać w samochodzie na parkingu, włączyć Switcha... i dalej grać w Zeldę... :P Godzinki mijają, kobieta wraca zadowolona a ty se chłopie pograłeś hehe

Wiem, handheldy istnieją już od lat... Ale grać w gierkę "stacjonarną" gdziekolwiek chcę jest jednak mega... K**wa, wszystkie konsole powinny takie być, je*ać 4k i hdr... :)

• Plusik 2
Opublikowano

Ale grać w gierkę stacjonarną gdziekolwiek chcę jest jednak mega

To może rzeczywiście Nintendo Switch to konsola hybrydowa, a nie handheld z możliwością podpięcia do TV... :scratch_one-s_head:

Opublikowano

Wiem, że to prowo, ale notabene w rzeczy samej... :P

Otóż, Zeldę swoim ogromem i złożonością ciężko porównać do jakiejkolwiek gry na handheldy... prawda? W dodatku nie potrzebujemy drugiego urządzenia (ps4-psv) na jakiś syfski stream, którego zasięg kończy się akurat parę metrów od kibla... Wiem, że się kurde podniecam, ale to jest naprawdę REWOLUCJA. W dodatku te błyskawiczne przejścia z trybu do trybu... Handheld się rozładował? To ładuj go... i graj na tv! Wszystko trwa tyle co dźwięk podłączania joyconów :) Ostro kibicuję tej formie konsoli - nic nie krępuje, tv, hdry, 4k, dts, 7.1... Sam sprzęt wymusza gameplay ponad technikalia.  

Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś już rozwiązał tajemnicę guzika HOME na prawym joy-conie? Guzik wygląda, jakby miał wokół obwódkę, która świeci. W internecie wyczytałem, że działa to jak guzik HOME w WiiU. Gdy otrzymamy powiadomienie na uśpionej konsoli, to guzik powinien świecić.

Świeci Wam?

Edytowane przez Emtebe
Opublikowano

Jak dostanę kiedyś jakieś powiadomienie, to mam nadzieję, że zaświeci.

Opublikowano

Do konta są przypisywane.

To super :) Mam nadzieje ,że gry z VC będą również przypisywane do konta do tego międzyplatformowo, czyli na następcy switcha również będą działać bez ponownego kupna. Chociaż te od NESa do N64. 

Opublikowano

Myślicie że dadzą vc wiiu/wii czy raczej starszych konsol gc itd.? Ja wolałbym ta pierwsza opcje z vc na zasadzie bc z XO gdzie regularnie w sklepiku lądują kolejne wrzutki z grami, siła rzeczy bez wsparcia dla fizycznych kopii gier.