Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze nie tyle martwi co liczylem na to ze szybciej zagram w nie na tv ale loooz haha

Opublikowano

Ciesza zapowiedzi mega ton na 2018 ale sam ekran jako zapowiedz metroida troche zenua, tym bardziej ze dalekie zapowiedzi sony sa tak hejtowane na forum, a jednak sa zdecydowanie prawilniejsze

Boli cisza w temacie VC

Opublikowano

Poza Anthem żadnych ciekawych niespodzianek na tym E3.Zagrałbym w Metroida ale jak pokazali tylko logo to ho ho nie wiem czy dożyję premiery. Przynajmniej wszyscy na jednym słabo średnim poziomie.

• Minusik 2
Opublikowano

A kiedy mowili ze bedzie w ogole vc? Bo nie przypominam sobie zeby oficjalnie bylo

Opublikowano

Nie mówili, będziecie musieli się pocieszyć Splatoonem 2, Mario Odyssey i Xenoblade 2. Mam nadzieję, że jakoś to was utrzyma przy życiu do czasu premiery Wariolanda 3 z Gameboya Color.

Opublikowano

miazgator jakie megatony bedzie miec ta konsola w pierwszym roku, a jak juz zakoncza na dobre ere remasterow i wspierania 3ds to 2018 juz dostarczy tak ze glowa mala

Opublikowano (edytowane)

no jest zdjęte z oryginalnej strony, wiadomo że na torrentach siedzi

Śmiesznie, ostatnio takie coś było w 2002 roku, jak jednego dnia wyszedł pierwszy Prime i Fusion na GBA. No to metroid jednak żyje.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Jest Metroid więc w przyszłym roku będzie ta jedna gra która kupię na Switcha. Szkoda VC ale skoro chcą te usprawnione wersje wrzucać to pewnie skupią się na powolnym wypuszczaniu klasyków z onlinowymi leaderboardsami itp.

Opublikowano

Chodziło mi o dystrybucję. Było na steam, po streamie zajrzę czy jest tam. Wygląda ok jak na grę na 3ds. Więcej nie trzeba.

przeciez AM2R nigdy na steamie nie było, co to za pomysl w ogoel xd mozna pobrac dalej z torrentow. 

Opublikowano

Chodziło mi o dystrybucję. Było na steam, po streamie zajrzę czy jest tam. Wygląda ok jak na grę na 3ds. Więcej nie trzeba.

przeciez AM2R nigdy na steamie nie było, co to za pomysl w ogoel xd mozna pobrac dalej z torrentow. 

Pardon, coś mi się pomieszało, zamotałem się totalnie z indykami. Patrzę w historię i pewnie czytałem o AMR2, oglądałem Axiom Verge i mój mózg coś źle skleił.

Opublikowano

AM2R nigdy nie zniknie z neta. Nawet jak by nie pracowano juz wtedy nad remakiem to i tak by zareagowali. Nie wydaje mi się żeby kiedykolwiek pozwolili komuś na coś takiego z ich IP. 

Opublikowano

No jest niestety. Przy czym akurat tutaj to jest remake tej samej gry. Przy czym od dawna N ściąga z netu wszystko, każde remaki, fanmade'y, poki, zeldy. Jedyne czego zdjąć nie mogą to emulatory które nie korzystają z biosu lub innego kodu konsoli. To jest 100% inżyniera wsteczna i nie mogą nic z tym zrobić, co innego z romami. Ale akurat to można dość łatwo znaleźć jak się szuka. Z ciekawości zassałem sobie tego AM2R, sprawdzę w wolnej chwili. Jedyne, czego mi do szczęścia zabrakło to VC. Natomiast fajnie widać kompletnie inne podejścia do tematu patrząc np na konfe MS i Nintendo. W MS teraflopy, bibeloty i prawie 0 gier. U Ninny 0 sprzętu, same gry. 

• Minusik 1
Opublikowano

DCOOWhQWAAAAf16.jpg 

Pamiętacie jak w kwietniu pisałem, że moje źródła wspominały o jednej dużej premierze miesięcznie? Dużo się nie pomylili.

Opublikowano

to co, ktoś jeszcze chce dzielić gierki na 2 platformy xd?