Faka 3 987 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 Czekaj, za rok Mistrzostwa Świata w Rosji to będzie miał dopiero marketing ten Switch. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 Ale mnie to cieszy, za(pipi)iście ;) Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 (edytowane) Zobaczycie co się stanie jak Fifa wyjdzie. Wtedy będą też niedzielniaki nawalać ;-) Polska - dziki kraj... Z tym, ze to nie ta fifa co ma byc. Nie zmienia to faktu, ze zaczynam myslec o zakupie. Myslalem nad vita i kolekcja gierek. Ale teraz sam nie wiem czy nie lepiej Switcha. Edytowane 20 czerwca 2017 przez U Heisenberg U Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 (edytowane) Najlepiej na Switcha to wiecie co by wyszło? Fifa Street jak najbardziej, to ma dopiero potencjał na tą przenośną konsolkę. Edytowane 20 czerwca 2017 przez Faka 1 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 Vita teraz... nie brałbym. Dla tych paru gierek nie warto, poważnie. Większość ograsz gdzie indziej nie licząc napońszczyzny. Drogie karty żeby cyfrówki trzymać. Switch to przyszłość. A fifa nie jest ta sama, ale WSZYSCY którzy grali mówią, że jest naprawdę dobrze, coś jak PS3 więc dla mnie akceptowalnie. Może zrobią Frostbite potem, natomiast w przyszłym roku jest Mundial, także może być ciekawie :-) Sami piłkarze zrobią reklamę, a jeśli pójdzie jakiś marketing dobry, to będziesz miał pod koniec roku zayebistą piłkę, zayebistą platformówkę, zayebiste wyściki i zeldę. Klienci się znajdą (poza Pozkiem i Media Marktem tam, widać inny targer ;-) ) Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 (edytowane) Najlepiej na Switcha to wiecie co by wyszło? Fifa Street jak najbardziej, to ma dopiero potencjał na tą przenośną konsolkę. O tak, nawet konwersję ostatniej części bardzo chętniej zobaczyłbym na Switchu. Uwielbiam te serię, a nie chcę tylko dla niej trzymać PS3 albo X360. Edytowane 20 czerwca 2017 przez Maciomaniak Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 Zobaczycie co się stanie jak Fifa wyjdzie. Wtedy będą też niedzielniaki nawalać ;-) Polska - dziki kraj... Z tym, ze to nie ta fifa co ma byc. Nie zmienia to faktu, ze zaczynam myslec o zakupie. Myslalem nad vita i kolekcja gierek. Ale teraz sam nie wiem czy nie lepiej Switcha. Jak nie ta fifa jak ta fifa. FUT i Online ma normalnie smigać, silnik inny niż na currentach więc może i nawet lepsza wyjdzie. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 Silnik robi roznice ale generalnie imo na kilka meczykow. Pozniej i tak te same schematy i gumowatosc. Just mówię. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 Gram w tą gumowatą fifę od 11. Jest słaba ale i tak to najlepsza piłka. PES mi nie pasuje od PS2 więc nie bardzo mam wybór. Natomiast dobra fifa przenośnie? Hell yeah! Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 To jest misz-masz tego, co będzie w FIFIE 18 na dużych platformach. Animacje będą z FIFY 15 i 16, ale nowości w rozgrywce już z najnowszej (w tym wślizgi czy kontrola postaci). Po gameplay'ach wygląda rewelacyjnie - szykuje się pierwsza, dobra przenośna piłeczka. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 Silnik robi roznice ale generalnie imo na kilka meczykow. Pozniej i tak te same schematy i gumowatosc. Just mówię. Odpal na manualu i nie będzie schematów. Just mówie jak jest. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 (edytowane) Juz widze jak grasz na manualu. Just mowie jak jest. Zresztą fifa to ostatnia gra jaka bym chcial na Switch. Edytowane 20 czerwca 2017 przez U Heisenberg U Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 a mi od zawsze sie marzy kozacka pilka na handhelda, oby tylko gameplay nie oberwal i nikt w ea nie wpadl na pomysl by zrobic go prostacko-arcadowego z wynikami 6-4 co chwile bo przeciez przy przenosniaku nikt nie chce sie skupiac na taktyce Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 Juz widze jak grasz na manualu. Just mowie jak jest. Zresztą fifa to ostatnia gra jaka bym chcial na Switch. Gram na manualu świetnie się zapi.erdala polecam Cytuj
PUSH 2 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 (edytowane) Bry panowie, małe ostrzeżenie piszę do ogłoszenia https://www.olx.pl/oferta/nintendo-switch-nowa-1-gra-oryginalna-warto-tanio-polecam-CID99-IDmVXnA.html#7f431d64dd , kilka dni temu dzwoniłem do tego gościa, wtedy wystawiał na imię Damian z Brzeska. Jako że miałem blisko (około 30 min do Brzeska), to zadzwoniłem spytałem o ogłoszenie, ale jak usłyszał że chce odebrać osobiście bo mieszkam w okolicy, to zakręcił i powiedział aby zadzwonić jutro. Na drugi dzień nie było już konta i switcha, teraz widzę ze wystawił ten sam opis + te same zdjęcia.Radze uważać. Zgłosiłem już to do olx. Edit:ogłoszenie już usunięte :D Ale w razie czego zestaw za około 1000 zł, switch kolorystyka neon + zelda w komplecie, zdjęcia na jakimś parapecie były robione przy oknie. Edytowane 20 czerwca 2017 przez PUSH 2 Cytuj
pablotablo 0 Opublikowano 20 czerwca 2017 Opublikowano 20 czerwca 2017 Jakiś czas temu miałem podobną sytuację z WiiU. Kontaktowałem się z gosciem, non stop ściemniał i po kilku godzinach zakończył ogłoszenie. Następnego dnia pojawiło się podobne, ale już inne imię sprzedawcy. Takich ściemniaczy jest mnóstwo na olx. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 21 czerwca 2017 Opublikowano 21 czerwca 2017 Dzięki Graczdariemu (niesamowity użytkownik) i jego sklepowi zakupiłem swojego Switcha z Armsem + Amazon Mario Kart. Teraz tylko czekać i rozkoszować się urlopem w Polsce. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 czerwca 2017 Opublikowano 21 czerwca 2017 Nowy Switch za tysiaka bez gwarancji dobra opcja? Czy patrząc na awaryjność tego sprzętu lepiej nie ryzykować? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 21 czerwca 2017 Opublikowano 21 czerwca 2017 bez gwarancji przy konsoli ktora miala premiere 3 miechy temu? kradziony raczej bo w zgubienie paragonu nie wierze Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 czerwca 2017 Opublikowano 21 czerwca 2017 Napisałem do kolesia. Zobaczymy co odpisze. Plus taki że jest z mojego miasta. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 21 czerwca 2017 Opublikowano 21 czerwca 2017 takiego przenosniaka za taka kase lepiej miec nowego, bez bakteri kalowych poprzedniego użytkownika i moralniaka ze zayebal dziecku przy wejsciu do saturna 3 Cytuj
XM. 10 864 Opublikowano 21 czerwca 2017 Opublikowano 21 czerwca 2017 A po ile idzie teraz wyrwać nowego switcha? Coś potaniały? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 czerwca 2017 Opublikowano 21 czerwca 2017 Nie. Dlaczego miałby, skoro schodzi jak ciepłe bułeczki i ciągle wszędzie brakuje? W polszy około 1450 Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 21 czerwca 2017 Opublikowano 21 czerwca 2017 (edytowane) A po ile idzie teraz wyrwać nowego switcha? Coś potaniały? W sklepach kosztują raczej tyle ile kosztowały, choć teoretycznie mogłyby mniej, bo w hurcie są tańsze dzięki lepszemu kursowi euro. No ale po co, skoro się sprzedają ;) My mamy jeszcze poserwisowe z bomberem za 1469zł. Konsole używane minimalnie, klient diagnozował usterkę joycona, przychodził do sklepu, dostawał nowego, my wysyłaliśmy konsole do czechów i naprawione wróciły do nas. Sprzęt sprawny, w stanie idealnym, z normalną gwarancją. Edytowane 21 czerwca 2017 przez Graczdari 1 1 Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 21 czerwca 2017 Opublikowano 21 czerwca 2017 A po ile idzie teraz wyrwać nowego switcha? Coś potaniały? Masz 1439 + wysyłka. Ja właśnie rano kupiłem, u siebie od 2tyg szukałem i nigdzie nie ma dostępnych Switchów (najlepsze, że sklepy robią promo w gazetkach a Switcha brak) http://powerplay.com.pl/pl/p/Konsola-Nintendo-Switch-REDBLUE-nowa/6563 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi