Gość Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 Jakby ktoś się nie mógł doczekać albo nie lubi formalności związanych z wysyłkami z innych krajów to ultima ma Isaaca z importu. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 Jakby ktoś się nie mógł doczekać albo nie lubi formalności związanych z wysyłkami z innych krajów to ultima ma Isaaca z importu. lepiej poczekać te 2 miesiące do europejskiej premiery bo a) taniej o 60 zł b) US import to 2nd print bez żadnych bonusów, po prostu pudełko z grą, nasze wydanie będzie równe amerykańskiemu wydaniu z naklejkami i instrukcją ;) Cytuj
Di 839 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 c) Monety Nintendo są uzależnione od regionu, więc za Isaaca z USA nie można ich dostać na europejskim koncie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 d) Ultima nalicza ogromną marżę, z VGP masz za ~160 PLN z darmową wysyłką jeśli komuś bardzo zależy z jakiegoś powodu na amerykańskim a nie na europejskim wydaniu ;) Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 Te monety będzie można wymienić na coś sensownego? Ja bym brał The Binding of Isaac gdyby mieli cenę do 180 zł a tak to wolę poczekać na premierę u nas. Na naklejkach czy instrukcji mi nie zależy. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 nadal nie wprowadzili nagród my nintendo na switcha, także ciężko mówić. dawniej, za czasów nintendo clubu można było za punkty wyrywać sensowne kolekcjonerskie itemki w stylu soundtracków, figurek, breloków, zeszytów i całej masy innych pierdół, a nawet różne gierki z virtual console na 3dsa czy wii u. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 na razie nie wiadomo bo program jeszcze nie obejmuje switcha ale pewnie wzorem wczesniejszych konsol na jakies cyfrowe mini gry lub znizki Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 @Ficuś, o ile dobrze pamiętam, to Nintendo zarzekało się, że na My Nintendo będą również fizyczne nagrody jak za czasów nintendo clubu :) ale cały czas się z tym ociągają... może do 2018 aż ruszy online na switchu płatny? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 zobaczymy, fajnie by bylo z VC tez sie ociagaja ale mini nes i mini snes w sumie mi rozjasnily sprawe czemu - nie chca robic tym reedycja chyba konkurencji (a jak sie okazuje emu nesa juz jest dawno wgrane w os konsoli) Cytuj
Gość Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 Zawsze mogą wrzucić do VC tę garstkę gier, której nie udało się zmieścić do mini nesa i snesa ;) Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 ewentualnie w pudelku wypuszcza chroni triggera za 200zl Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 To NIN TEN DO! W pudełku nie dadzą, będzie za 220 w cyfrze, w promocji 180. Cytuj
Gość Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 No ja tam wytrzymam bo aktualnie isaaca na pc lupie ale nie powiem juz chce sie w to grac na switchu bo to setki godz mega dobrego grania Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 ale co ma nintendo do wydawania chrono triggera? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 Jutro Japończycy dostaną popularną u nich aplikację do oglądania filmów z sieci - NicoNico :) Może i u nas niedługo wskoczy jakiś youtube albo netflix? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 reggie mowil w marcu ze netflix, hulu i amazon pojawia sie na switchu "kiedys tam" do tego mamy juz tu i teraz na konsoli przegladarke internetowa (mozna oszukac system i na niej buszowac jak sie pokombinuje w momencie wrzucania fotek na facebooka), scena odkryla, ze OS ma juz wgrany emulator nesa Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 Soft i tak jest pusty. Ale mi to nie przeszkadza. Mam telefon 6 cali, po co mi przeglądarka i Netflix na tej konsoli? Ok, może w trybie stacjonarnym komuś się przyda. Ale przeglądarka? Używacie jej na jakiejkolwiek konsoli? Szczerze proszę :-) Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 Ja chyba raz na Vicie odpaliłem. Ogólnie nie jest mi do niczego potrzebna, ale nie mierzę wszystkich moją miarą i wiem, że dla wielu osób brak takich ficzerów to dealbreaker i nie spojrzą nawet na sprzęt które nie oferuje żadnych "bajerów", więc dla świętego spokoju mogłyby się te niektóre apki pojawić Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 przegladarka olewka bo kazdy moze odpalic na komorce ale netflix hybrydowo to wypas (a nie mam tak duzego ekranu na komorce i w ogole tabletu), switcha bierzesz z soba w podroz, wieczorem brzydko, tryb tableta, nozka z tylu wyciagnieta i oglada sie cos do poduchy w chwili obecnej najbardziej mi przeszkadza brak VC (mocno liczylem ze to ogarna chwile po premierze) i cholerny brak mozliwosci kopiowania save'a Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 ja akurat lubie przegladarke w konsolach do forumka, jesli smiga to tak jak np na ps4 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 Przeglądarka zlewka. Oglądanie filmów na "tablecie" 6 cali to pewnie byś odpalił 2 razy, pierwszy i ostatni bo to po prostu za mały ekran. Można w ręku, w metrze czy autobusie, pociągu. Ale jak postawić to już nic nie zobaczysz tam. Natomiast ma rację bytu netflix na TV właśnie. Tylko że akurat Netflix to jest na wszystko dosłownie. Ja też uważam, że akurat większym problemem jest brack backupu i brak VC. Zgadzam się tu z Fickiem w 100%. Gry fajne już są, studia wewnętrzne piszą nowe, nic więc nie szkodzi by dodać właśnie te funkcje. Emu NESa jest ale to akurat ja mocno liczyłem na mocniejsze tytuły z Wii i GC na czele. Mogą one dla mnie wychodzić jak cyfry, pojedynczo, nie mam nic przeciwko. Dla mnie wtedy Switch będzie kompletny, reszta konsol pewnie nie będzie wtedy odpalana zupełnie :-) Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 a tam, ja na wyjazdy zawsze biorę mojego nexusa7 i ogladam filmy i sprawdzą się dobrze. Poza tym, skoro da się wygodnie grać we dwójkę na switchu w tabletop to i będzie się dało coś na nim oglądać Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 Dla mnie się nie da, ale to moje zdanie. Oglądam sam na 6" i to jednak mało, a switch ma niewiele więcej. Da się przy twarzy w podróży, na biurku to jednak nie to samo. Ty już też masz okulary, jeszcze parę lat i też nie będzie ci wygodnie ;-) Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 ja nigdy konsol nintendo nie posiadalem na stanie, gry z nesa to juz do mnie za duze retro, gry z snesa w wiekszosci nadrobilem na emu (choc jeszcze kilka bym chetnie ogral) ale bardzo liczylem (dalej licze), ze dane mi na switchu bedzie odpalac cos z wii czy ngc, na n64 mam wyyebke (raczej sie odbije od tego wczesnego 3d) a remastery gierek z wiiu raczej na bank beda wychodzic Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 No ja bardzo podobnie. Nes to jednak bleh, SNES super ale też mam większość ograne z tego co chciałem. Także czekam sobie. Może się coś zmieni, dzieciaki mam teraz, może jak będą miał rok czy dwa to będę już mógł w coś zagrać ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi