chrno-x 901 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 To jaki w ogóle byłby sens ściągać mobilnych graczy? Po co robić im drugie to samo przypominające S.rajphona skoro Nintendo ciągle gada że chce przyciągnąć tych ludzi aby poznali czym było jest i będzie Ninny ze swoimi świetnymi IP. Zresztą na ciul tworzycie teorie spiskowe z (pipi)szcza skoro sami ludzie z NoE zaprzeczyli temu wypierdkowi że to fake. kur.wa ludzie ani przy DS'ie ani przy Wii nawet przez moment nie pomyśleli żeby zrezygnować z fizycznych przycisków. Czym takim jest Gamepad że tak każdy narzeka na to że to Nintendo i tworzy absurdy z padów? Ja tutaj widzę raczej MS i Sony z ich move'ami i kinectami które okazały się niewypałem (choć teraz Sony wciska Move'a do PS VR). Nie wierzę aby wpadka po Wii U z Gamepadem nie nauczyła Nintendo niczego i jestem bardziej niż pewien iż jeżeli mieliby zostawić jakikolwiek ekranik w padzie to będzie wielkości ekranów z 3DS'a/New 3DS'a (czyli max. 4') jak kiedyś zarejestrowali prototyp pada od GaCka z małym ekranem w centralnym miejscu. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 Zresztą na ciul tworzycie teorie spiskowe Zapomnialem ze to nie jest forum dyskusyjne i wszelakie teorie lub opinie na podstawie obecnych informacji [fejkowych czy tez nie], sa surowo zabronione. Mea Culpa. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 @chrno-x Ze wszystkim sie zgadzam oprocz jednego co napisales ze jaki jest sens sciagania graczy mobilnych. Bo gracze mobilni zdominowali rynek w szczegolnosci w samej Japonii skad N pochodzi. Tutaj wiekszosc gra na komorkach i zapomniala o stacjonarkach dlatego jest jak jest smutna rzeczywistosc. Dla duzej ilosci Japonskiego nowego pokolenia stacjonarka jest kojarzona z echem przeszlosci i ojcem grajacym na niej... Cytuj
XM. 10 856 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 B3 i nowy MH na NX ale również Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 (edytowane) @Zetta Nie do końca to miałem na myśli. Chodziło mi o to po co Nintendo miałoby robić dokładną kopię s.rajfona skoro Gamepad nie wypalił to drugie bardzo zbliżone podejście też raczej nie wypali (choć różnie bywa). @Bansai Drogi kolego forumowiczu. Ja z chęcią poczytam ciekawe teorie spiskowe "co by było gdyby" bo fajnie jest pogdybać ale nie takie wieczne biadolenie jakie to Nintendo jest do bani i w ogóle po co oni jeszcze konsole robią to przypomina modę na sukces (akurat nie odnoszę się do Twoich postów, mam na myśli ogół komentarzy). Zauważyłeś tutaj chociaż jakiś konkretny przejaw optymizmu? ja widzę co każdy post że Nintendo to frajerzy i że są skończeni jak coś takiego wyjdzie. I o czym tutaj dalej pogadać? Proszę pisz co masz ochotę bo przecież Ci tego nie zabraniam (jak mógłbym?) to forum dla każdego ale dziwi mnie tylko takie bardzo negatywne podejście na samo Nintendo, tak jakby nigdy niczego dobrego nie stworzyli to już by dawno byli na skraju upadku a tak przecież nie jest. Osobiście uważam iż nowa platforma będzie ewolucją firmy tam gdzie do tej pory leżała z małym "szokerem" którego raczej nikt się nie spodziewa. Edytowane 24 marca 2016 przez chrno-x Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 Myśle że często te wszystkie wycieki to fejki prosto z danej korporacji w celu pobudzenia hype'u. Albo po prostu badają rynek, jest zainteresowanie - rozwiną pomysł; jest tak jak jest, czyli raczej niechęć - zostanie to na zawsze fake'iem i NX będzie wyglądać zupełnie inaczej Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 Czy tylko ja widzę tutaj taśmę klejącą? O_o Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 nie kojarze tego fragmentu rozgrywki Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 ten gif to na 100% fake, widać że animacja jest wklejona do zdjęcia które tu było 3 strony temu Cytuj
Czoperrr 5 070 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 No popatrz, a już myślałem, że to legitne. Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 To nie fake tylko nowa technologia sterowania umysłem Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 Teraz sobie pomyślałem jak śmiesznie wyglądałyby gameplay'e z tego czegoś na YT gdyby złapać bezpośrednio obraz xd Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 Gość który pierwotnie leaknął tego pada, zapodał na youtube filmik Więcej chyba dodawać nie trzeba Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 25 marca 2016 Opublikowano 25 marca 2016 Gość który pierwotnie leaknął tego pada, zapodał na youtube filmik Więcej chyba dodawać nie trzeba 1 Cytuj
yaczes 14 477 Opublikowano 25 marca 2016 Opublikowano 25 marca 2016 Yano pierwszy go zdemaskowal. 3 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 25 marca 2016 Opublikowano 25 marca 2016 xD >to uczucie gdy oryginał będzie jeszcze gorszy Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 25 marca 2016 Opublikowano 25 marca 2016 A co... jesli Yano od poczatku mial na mysli pada? xddd >to uczucie gdy oryginał będzie jeszcze gorszy Wez nie kracz... Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 26 marca 2016 Opublikowano 26 marca 2016 No i po trolling show, niejaki Frank S z Finlandii przyznal sie oficjalnie ekipie z IGN do zrobienia fejkowego kontrolera przy urzyciu drukarki 3D. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi