Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

ubisoft mowil ze na gamescomie zapowiedza nowe tytuly na switcha, ciekawe kiedy to nastąpi

Opublikowano

South Parka 2 to by mogli przeportować

Opublikowano

Z japońskiego eShopu można już pobrać demo Pokemonów DX. Do rozegrania jest tylko 15 walk. Pobrałem zagrałem tutorial, jedną walkę i usunąłem (nie siadło) 

Opublikowano

Czy ktoś może mi odpowiedzieć na trzy pytania, byłbym wdzięczny. ;)

1. Czy na konsoli można mieć kilka profili (tak jak na Playstation i Xboxie)

2. Jeżeli odpowiedź na pierwsze pytanie brzmi tak, to czy na swoim koncie mogę ogrywać tytuły które kupione zostały na drugim profilu? 

3. Jaki powerbank polecacie/używacie grając w Switcha?

Opublikowano

Tak

Tak

Tu nie pomoge

Opublikowano

Gry na Switcha są dziś (od dziś?) w fajnej cenie na brytyjskim Amazonie - np. za DB Xenoverse 2 z wysyłką dałem 45 funtów, podczas gdy w Polsce najtaniej można dostać za 239 PLN. Rayman Legends: 30 funtów już z wysyłką. Posiadając konto Prime zapłacimy jeszcze 1-2 funty mniej.

PS Jeśli wczoraj złożyłem pre-order na Raymana i cena była o kilka funtów wyższa, a dziś spadła, to za ile mnie finalnie policzą? W zamówieniu jako "Total" wyskakuje ta niższa kwota, a jeszcze nic mi z karty nie ściągnęli.

Opublikowano

Nizsza. To amazon, dbaja o klienta.

Opublikowano

Dostaniesz zwrot. Preordery w Amazonie są spoko, bo dostajesz gwarancję, że jak cena urośnie to oni Ci nic nie doliczą, a jak cena spadnie to oddadzą.

Opublikowano

Dzięki :).

Opublikowano

Ja nie wiem co ten Ubisoft robi, że tak jego gry wcześnie wyciekają na Switcha (to nie moje). Mario + Kórliki również ktoś ze 2 tyg wcześniej dorwał.

fEmvLmB.jpg

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

to teraz trzeba uważać na spoilery

Opublikowano

WALE KÓRVA KONIA

Opublikowano

Hoi w grafe, obesrane 3D tła, ale będzie i tak grane.

Opublikowano

NO MORE HEROES   :banderas:

I JESZCZE JAKIEŚ NAWIAZANIA DO HOTLINE MIAMI :O

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ehh no i nie ma dat premier stardew i reszty co do chu,ja ;(

Opublikowano

Pokazali gierki z premiera early 2018 i nie wspomnieli nawet slowem o hollow knight i stardew valley - niedobrze.

Opublikowano

ta gra od inti creates wyglądała całkiem fajnie, poza tym raczej nic ciekawego

meat boy w sumie też spoko

Edytowane przez _Shaman_