Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo cudownych gierek. Jak można KRZ nazywać śmieciem :/

Fajnie że Kentucky Route Zero wyjdzie na Switcha, ale trochę bez sensu wypuszczać nieskończoną jeszcze grę. KRZ ma na razie tylko 4 akty a na piąty nie wiadomo jak długo przyjdzie nam czekać (przerwa pomiędzy 3 i 4 aktem który wyszedł w tym roku wynosiła uwaga 2 lata!).

Opublikowano

super meat boy forever :banderas:

steamworld dig 2 :fsg:

golf story :obama:

shovel knight :sexkonik:

yono :notbad:

wulver blade :exact:

nine parchement :shieeet:

poly bridge :dance: 

brakowalo zapowiedzi owl boya, stardew valley, hollow knighta ale powyzsze rekompensuja :) 

Dużo cudownych gierek. Jak można KRZ nazywać śmieciem :/

Fajnie że Kentucky Route Zero wyjdzie na Switcha, ale trochę bez sensu wypuszczać nieskończoną jeszcze grę. KRZ ma na razie tylko 4 akty a na piąty nie wiadomo jak długo przyjdzie nam czekać (przerwa pomiędzy 3 i 4 aktem który wyszedł w tym roku wynosiła uwaga 2 lata!).

na directcie mowil koles przeciez wyraznie, ze na switcha wyjdzie razem z dlugo oczekiwanym piatym, ostatnim aktem. 

• Plusik 1
Opublikowano

gry do konta. konto może być podpięte pod max 1 konsolę, jak odepniesz konto od poprzedniego switcha to tak, mozesz bez problemu podpiąć swoje konto na nowym i pobierać gierki 

Opublikowano

Ej dobra typy, bo raz po raz coś ktoś pisze o community i Discordzie, a ja nie widzę tutaj żadnego tematu, żadnych linków czy coś. Ja jestem ślepy czy coś, że tego nie widzę nigdzie?

Odpowiem sobie sam: jestem ślepy. Sprawy nie było :lapka:

http://www.psxextreme.info/topic/116016-forumkowy-discord-server/