Daffy 10 547 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 a to jeszcze przed tgs, 45min to dosc sporo patrzac na to jak zwiazle w tresc sa z reguly ich directy - a z gierek zostal tylko ten pokken, mario, xeno2 i klon dynasty warriors, cos na 3ds maja pokazywac czy jednak mozemy sie nastawiac ze cos nowego ujawnia? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Ficuś nie napalaj się za bardzo na TGS, serio więcej powinieneś oczekiwać od tego Directa niż targów w Tokyo. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 (edytowane) Limitka Mariana, data Xeno 2, data stardew valley i jakieś zapowiedzi na 2018. Tak będzie, mówię wam ^_^ Edytowane 11 września 2017 przez Malibu Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 no ciekawe, przesuną na 2018 czy faktycznie wydadzą w tym roku kompletny produkt? nie wiem która opcja bardziej do mnie przemawia xd. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Figaro bedzie dobrze, teraz Ficus jest z Nintendo to musza sie starac Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Liczę chociaż na nowy gameplay z Mariana, to mi wystarczy. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 nie masz co liczyc bo bedzie, pisza wyraznie, ze maja cos z niego pokazac Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Vicie szczęścia nie przyniósłeś :-) 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 nie masz co liczyc bo bedzie, pisza wyraznie, ze maja cos z niego pokazac W takim razie liczę, że Retro coś pokaże, bardziej czekam na ich grę, niż na Metroida, jakoś im wierzę, mam nadzieję, że Ninny w końcu pozwoliło im zrobić własne IP, i cieszę się, że ktoś inny robi Metroida, takie zmiany są potrzebne, nie chciałbym nowego Metroida od Retro. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Oficjalna okładka Resident Evil Revelations Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Jakie kanały na YT poświęcone Switchowi oglądacie? GameXplain, SwitchForce 1 Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Liczę chociaż na nowy gameplay z Mariana, to mi wystarczy. A co mało Ci. Ja tam już nie oglądam materiałów z nowego marianka, bo tylko sobie całkowicie odkrywanie tego świta spierd.le. Co do Dajrekta, to mam nadzieje, że zapowiedzą Luigi Mansion 3. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Liczę chociaż na nowy gameplay z Mariana, to mi wystarczy.A co mało Ci. Ja tam już nie oglądam materiałów z nowego marianka, bo tylko sobie całkowicie odkrywanie tego świta spierd.le.Co do Dajrekta, to mam nadzieje, że zapowiedzą Luigi Mansion 3. Liczę, że pokażą jakiś gameplay, który mnie bardziej przekona :). Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Pikmin 4/World i biegnę po mój przełącznik :-) Cytuj
Kavka 20 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 (edytowane) nie masz co liczyc bo bedzie, pisza wyraznie, ze maja cos z niego pokazac W takim razie liczę, że Retro coś pokaże, bardziej czekam na ich grę, niż na Metroida, jakoś im wierzę, mam nadzieję, że Ninny w końcu pozwoliło im zrobić własne IP, i cieszę się, że ktoś inny robi Metroida, takie zmiany są potrzebne, nie chciałbym nowego Metroida od Retro. Ja tam wierze że pokażą nowy gameplay, pewnie nie za długi i nie za krótki ale w sam raz :P Nowy Marian to dla mnie must have. Edytowane 11 września 2017 przez Kavka Cytuj
Stevvie87 0 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Mam ogromną nadzieję, że zapowiedzą jakiegoś wypasionego bundle'a z Super Mario Odyssey :) Cytuj
funditto 657 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 (edytowane) Mam nadzieję, że widzą jak ludzie reagują na powroty dawnych IP i zrobią kolejną taką akcję jak z Metroidem. Obojętnie czy byłoby to kolejne F-zero, Wave Race, Advance Wars czy 1080 nie mówiąc już o remake Earthbound albo Mother 3 Edytowane 11 września 2017 przez funditto Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 (edytowane) nie masz co liczyc bo bedzie, pisza wyraznie, ze maja cos z niego pokazacW takim razie liczę, że Retro coś pokaże, bardziej czekam na ich grę, niż na Metroida, jakoś im wierzę, mam nadzieję, że Ninny w końcu pozwoliło im zrobić własne IP, i cieszę się, że ktoś inny robi Metroida, takie zmiany są potrzebne, nie chciałbym nowego Metroida od Retro. Ja tam wierze że pokażą nowy gameplay, pewnie nie za długi i nie za krótki ale w sam raz :PNowy Marian to dla mnie must have. Z jednej strony już powinni mieć coś w złocie, w sumie minęło 3 i pół roku, a z drugiej strony jak sobie poczytałem o Metroid Prime, który powstawał w bólach, czy o DKCR, z którym też były problemy, to sam nie wiem? Tam ciągle są jakieś zawirowania i aż dziw bierze, że takie sztosy robią :D.Mam nadzieję, że widzą jak ludzie reagują na powroty dawnych IP i zrobią kolejną taką akcję jak z Metroidem. Obojętnie czy byłoby to kolejne F-zero, Wave Race, Advance Wars czy 1080 nie mówiąc już o remake Earthbound albo Mother 3Ja myślę, że to jest zbyt uzdolniony team, żeby brać się za F-zero, Wave Race, czy 1080 (reszty gier, które wymieniłeś nie znam). Wcale nie ujmuję tym grom, ale po tym co Retro pokazało w Metroidzie, czy DKRC, to powinni dostać szansę na coś większego, choć nie powiem, że do "powrotów" są chyba stworzeni :). Edytowane 11 września 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Damk 98 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Mam nadzieję, że widzą jak ludzie reagują na powroty dawnych IP i zrobią kolejną taką akcję jak z Metroidem. Obojętnie czy byłoby to kolejne F-zero, Wave Race, Advance Wars czy 1080 nie mówiąc już o remake Earthbound albo Mother 3 Ale "akcja z Metroidem" nie była pierwsza... ktoś kojarzy Star Fox Zero ;) ? Cytuj
funditto 657 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 (edytowane) Nie pisałem o Retro, a co do Starfoxa to też nie był pierwszy, bo np Kid Icarus i Pilot Wings na 3DSa Edit: Swoją drogą Direct o tej godzinie równa się grze od 16 lub 18 lat. Ciekawe czy chodzi tylko o LA Noire Edytowane 11 września 2017 przez funditto Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 (edytowane) Nie pisałem o Retro, a co do Starfoxa to też nie był pierwszy, bo np Kid Icarus i Pilot Wings na 3DSa A to spoko, też bym sobie życzył Wave Racera i 1080 Snowboarding, w które grałem na N64, wiem że po drodze jeszcze coś było, bodajże drugi WR i 1080 Avalanche, ale nie miałem okazji zagrać, jednak najbardziej bym sobie życzył Diddy Kong Racera 2 :). Edytowane 11 września 2017 przez zdrowywariat 1 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Dodam jeszcze, że japoński Direct będzie dłuższy (50 minut) Cytuj
roivas 41 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 (edytowane) Pikmin 4/World i biegnę po mój przełącznik :-) Pikmina mają myślę gotowego i sam jestem ciekawy kiedy będą nim dziurę wydawniczą zapychać. Im szybciej tym lepiej:) A jeżeli pokażą jakąkolwiek nie-indie grę o której jeszcze nie było oficjalnie mowy to będzie dobrze, lepiej się nie napalać. Edytowane 11 września 2017 przez roivas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi