Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

a to jeszcze przed tgs, 45min to dosc sporo patrzac na to jak zwiazle w tresc sa z reguly ich directy - a z gierek zostal tylko ten pokken, mario, xeno2 i klon dynasty warriors, cos na 3ds maja pokazywac czy jednak mozemy sie nastawiac ze cos nowego ujawnia?

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Ficuś nie napalaj się za bardzo na TGS, serio więcej powinieneś oczekiwać od tego Directa niż targów w Tokyo.

Opublikowano

Limitka Mariana, data Xeno 2, data stardew valley i jakieś zapowiedzi na 2018. Tak będzie, mówię wam  ^_^

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

directXC2.png

no ciekawe, przesuną na 2018 czy faktycznie wydadzą w tym roku kompletny produkt? nie wiem która opcja bardziej do mnie przemawia xd.

Opublikowano

Figaro bedzie dobrze, teraz Ficus jest z Nintendo to musza sie starac

Opublikowano

nie masz co liczyc bo bedzie, pisza wyraznie, ze maja cos z niego pokazac

Opublikowano

W takim razie liczę, że Retro coś pokaże, bardziej czekam na ich grę, niż na Metroida, jakoś im wierzę, mam nadzieję, że Ninny w końcu pozwoliło im zrobić własne IP, i cieszę się, że ktoś inny robi Metroida, takie zmiany są potrzebne, nie chciałbym nowego Metroida od Retro.

Opublikowano

Liczę chociaż na nowy gameplay z Mariana, to mi wystarczy.

A co mało Ci. Ja tam już nie oglądam materiałów z nowego marianka, bo tylko sobie całkowicie odkrywanie tego świta spierd.le.

Co do Dajrekta, to mam nadzieje, że zapowiedzą Luigi Mansion 3.

Opublikowano

Liczę chociaż na nowy gameplay z Mariana, to mi wystarczy.

A co mało Ci. Ja tam już nie oglądam materiałów z nowego marianka, bo tylko sobie całkowicie odkrywanie tego świta spierd.le.

Co do Dajrekta, to mam nadzieje, że zapowiedzą Luigi Mansion 3.

Liczę, że pokażą jakiś gameplay, który mnie bardziej przekona :).

Opublikowano

W takim razie liczę, że Retro coś pokaże, bardziej czekam na ich grę, niż na Metroida, jakoś im wierzę, mam nadzieję, że Ninny w końcu pozwoliło im zrobić własne IP, i cieszę się, że ktoś inny robi Metroida, takie zmiany są potrzebne, nie chciałbym nowego Metroida od Retro.

Ja tam wierze że pokażą nowy gameplay, pewnie nie za długi i nie za krótki ale w sam raz :P

Nowy Marian to dla mnie must have.

Edytowane przez Kavka

Opublikowano

Mam ogromną nadzieję, że zapowiedzą jakiegoś wypasionego bundle'a z Super Mario Odyssey :) 

Opublikowano

Mam nadzieję, że widzą jak ludzie reagują na powroty dawnych IP i zrobią kolejną taką akcję jak z Metroidem. Obojętnie czy byłoby to kolejne F-zero, Wave Race, Advance Wars czy 1080 nie mówiąc już o remake Earthbound albo Mother 3

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Ja tam wierze że pokażą nowy gameplay, pewnie nie za długi i nie za krótki ale w sam raz :P

Nowy Marian to dla mnie must have.

Z jednej strony już powinni mieć coś w złocie, w sumie minęło 3 i pół roku, a z drugiej strony jak sobie poczytałem o Metroid Prime, który powstawał w bólach, czy o DKCR, z którym też były problemy, to sam nie wiem? Tam ciągle są jakieś zawirowania i aż dziw bierze, że takie sztosy robią :D.

Mam nadzieję, że widzą jak ludzie reagują na powroty dawnych IP i zrobią kolejną taką akcję jak z Metroidem. Obojętnie czy byłoby to kolejne F-zero, Wave Race, Advance Wars czy 1080 nie mówiąc już o remake Earthbound albo Mother 3

Ja myślę, że to jest zbyt uzdolniony team, żeby brać się za F-zero, Wave Race, czy 1080 (reszty gier, które wymieniłeś nie znam). Wcale nie ujmuję tym grom, ale po tym co Retro pokazało w Metroidzie, czy DKRC, to powinni dostać szansę na coś większego, choć nie powiem, że do "powrotów" są chyba stworzeni :).

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Ale "akcja z Metroidem" nie była pierwsza... ktoś kojarzy Star Fox Zero ;) ?

Opublikowano

Nie pisałem o Retro, a co do Starfoxa to też nie był pierwszy, bo np Kid Icarus i Pilot Wings na 3DSa

Edit: Swoją drogą Direct o tej godzinie równa się grze od 16 lub 18 lat. Ciekawe czy chodzi tylko o LA Noire

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Nie pisałem o Retro, a co do Starfoxa to też nie był pierwszy, bo np Kid Icarus i Pilot Wings na 3DSa

A to spoko, też bym sobie życzył Wave Racera i 1080 Snowboarding, w które grałem na N64, wiem że po drodze jeszcze coś było, bodajże drugi WR i 1080 Avalanche, ale nie miałem okazji zagrać, jednak najbardziej bym sobie życzył Diddy Kong Racera 2 :).

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Pikmin 4/World i biegnę po mój przełącznik :-)

Pikmina mają myślę gotowego i sam jestem ciekawy kiedy będą nim dziurę wydawniczą zapychać. Im szybciej tym lepiej:)

A jeżeli pokażą jakąkolwiek nie-indie grę o której jeszcze nie było oficjalnie mowy to będzie dobrze, lepiej się nie napalać.

Edytowane przez roivas