Opublikowano 13 września 20177 l Ej, ale widać poprawę w odniesieniu do poprzednich materiałów z Xeno
Opublikowano 13 września 20177 l Oj znowu jest rozmach jeżeli chodzi o krainy. Wielkie i zróżnicowane.
Opublikowano 13 września 20177 l Alez muzyka w tym Xeno, ale bede gral I jeszcze ten dziadek z UK nawija w tle
Opublikowano 13 września 20177 l no i co dajesz minusa ragus? po cholere takie dlugie filmy TUTORIALOWE wrzucac w directa? no po co, ja sie pytam. w grze tego nie wytlumacza, ze trzeba to pokazywac na directcie? slabo.
Opublikowano 13 września 20177 l Piękny. ale za dlugo pjerdola o tym xeno :/ Zamknij mordę. Jedna z dwóch top premier tego roku, a ten będzie mi płakał. Zauważcie, że podczas walki jest normalna kamera zza pleców. Ta oddalona kamera na e3 to tylko jedna z opcji. 1 grudnia Edytowane 13 września 20177 l przez ragus
Opublikowano 13 września 20177 l Dyskusja?! Ktoś tu pisał, że przeniosą na 2018? WSTYDŹ się tak obrażać NINY!
Opublikowano 13 września 20177 l Powiedzieli, że darmowe ? tak, dla tych co maja oryg wersje, bedzie dostepne jako darmowe dlc
Opublikowano 13 września 20177 l Powiedzieli, że darmowe ? tak, dla tych co maja oryg wersje, bedzie dostepne jako darmowe dlc To świetnie, bo mam już połowę w co opie zrobione