Opublikowano 15 września 20177 l Ja moge sie o harnasia zalozyc, ze ten trailer nie przedstawial switchowej wersji
Opublikowano 15 września 20177 l To nie pierdziel Rayos że od poczatku Skyrim pokazywany był w wersji na Switcha, a pokazywanie gamepleyu nałożonego w post produkcji jest jeszcze gorsze niż trailer z bullshotami. Z resztą według df Skyrim wyglada bardzo dobrze na switchu ale nie tak dobrze jak ten offscreen z premierowego trailera. Idę o zakład że gampley dooma nie pochodzi z wersji na switcha. Wgl po co ja się produkuje przecież Doom i inne gry bethesdy nikogo na switchu. Wolf ma premierę w tym samym dniu co Mario ale to byłby pojedynek gdyby wyszedł równo z dużymi konsolami Edytowane 15 września 20177 l przez kes
Opublikowano 15 września 20177 l No nie wiem, ja tam się cieszę. Doom i Wolf 2 akurat odpowiadają mi bardziej na Switcha, niż Fify czy AC (który jeszcze na Switchu w jakiejkolwiek odsłonie nie wyszedł). Zresztą koncepcja konsoli do takowych Shooterów, myślę że się bardzo dobrze nadaje. Dla mnie pozytywne zaskoczenie na ostatnim ND.
Opublikowano 15 września 20177 l Mini NES, mini SNES, teraz Arcade archives... Może na Switchu w ogóle nie doczekamy się VC w żadnej formie. Jak myślicie? Edytowane 15 września 20177 l przez roivas
Opublikowano 15 września 20177 l http://www.ultima.pl/ct/nintendo-switch/sprzet/konsole/konsola-nintendo-switch-red-mario-odyssey-edition Ta cena... POYEBAO. 1759zł 1759zł Edytowane 15 września 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 15 września 20177 l Specjalna cena obowiązuje tylko do wyczerpania ilości promocyjnej produktu!!1
Opublikowano 15 września 20177 l Zobaczcie sobie Samus Returns Legacy Edition, tam to dopiero znizke dali, wyglada komicznie z tym tekstem
Opublikowano 15 września 20177 l Za to limitka Xeno 2 w całkiem niezłej cenie patrząc na sklepy zagraniczne. 400zł. :) Mam nadzieję że nawet i taniej będzie w innych sklepach u nas. Szkoda tylko że: Produkt chwilowo niedostępny. W powerplay Switch z Marianem też za 1750zł. Ja odpadam. Taniej wychodzi kupić oddzielnie grę i konsolę w pudle. Futerału nie widać więc Edytowane 15 września 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 15 września 20177 l Lepiej kupić z Niemiec (np. amazon). Polska taki bogaty kraj gdzie 99% dóbr jest droższa niż na zachodzie...
Opublikowano 15 września 20177 l Ten bundle switcha z marianem wychodzi chyba drozej lub tak samo jak premierowy z zelda a mamy pol roku konsole na rynku xd Na zachodzie to pewnie w ogole beda cyrki pod koniec pazdziernika, podejrzewam, ze jakby ktos wystawial w przeliczeniu za 2500zl taki bundle z dostepnoscia od reki to by poszly wszystkie
Opublikowano 15 września 20177 l Jak pojawi się limitka xeno 2 to proszę od razu PW jak ktoś zobaczy!
Opublikowano 15 września 20177 l Jak jestes zdecydowany to moge wziac dwie jak bede zamawial w Ultimie z odbiorem osobistym w wawie (o ile sie da dwie i o ile bedą) Edytowane 15 września 20177 l przez Velius
Opublikowano 15 września 20177 l Byłem strasznie nakręcony na zestaw Switch+SMO, ale niestety Nintendo znowu odleciało i europejski bundle jest... biedny. Cena kosmiczna, brak pokrowca i kod zamiast ślicznego pudełeczka... Czerwone joy-cony są ładne, ale liczyłem na jakiś ciekawy motyw. Trochę rozczarowanie :(
Opublikowano 15 września 20177 l Tez czaje sie na limitke xeno, ani hd market ani konsole nie wrzucili jeszcze.
Opublikowano 15 września 20177 l Mnie bardziej ciekawi po ile będzie pro controller z Xeno, mam co prawda zwykły, ale taki byłby całkiem spoko jeśli nie przesadzą z ceną Edytowane 15 września 20177 l przez funditto
Opublikowano 15 września 20177 l Jak pojawi się limitka xeno 2 to proszę od razu PW jak ktoś zobaczy! Dave będzie mial
Opublikowano 20 września 20177 l mózg roz(pipi)any, to o to chodziło z tym golfem ukrytym w switchu o.O szacun dla teamu odpowiedzialnego za soft, S Z TY W N I U T K I easter egg i fajny motyw uczcenia pamieci Iwaty po ustawieniu daty na date smierci Iwaty i zrobieniu gestu odpala się golf z nesa
Opublikowano 20 września 20177 l chuuj mi to nie udaje sie odpalic xd powstrzymaj autyzm i sprobuj jeszcze raz
Opublikowano 20 września 20177 l Easter egg korzysta z daty dostępnej przez sieć. Jeżeli kiedykolwiek podłączałeś Switcha do neta to nie odpalisz tego, dopóki nie będzie 11 czerwca (zmiana daty w systemie nic nie da).