Opublikowano 28 września 20177 l nie tylko Ty się nad tym zastanawiasz. Uważam, że jak wystartuje płatne online. uważam, że wszystko co fajne związane ze Switchem (savy w chmurach, VC, aczki, my nintendo i inne) wyladuja razem z platnym online
Opublikowano 28 września 20177 l Najgorzej, że te monety ulegają przeterminowaniu. Co miesiąc dostaję maila od N, ile monet mi zniknie po jakiejś tam dacie. Na szczęście dotyczy to CHYBA, tylko srebrnych monet.
Opublikowano 28 września 20177 l złotych też. złote znikają po roku od daty zakupu, srebrne po pół ja za srebrne kupuje tapety na komórkę/PC :potter: Żeby mi się nie zmarnowały
Opublikowano 28 września 20177 l O. Super. To pewnie wyjdę na zero, zanim dadzą cokolwiek wartego wzięcia.
Opublikowano 1 października 20177 l lego undercover super gierka ale ten framerate porażkowy momentami najgorsza pod tym względem gra na switcha z tych co miałem, a to juz niby po patchu xd
Opublikowano 1 października 20177 l Kupilibyście amiibo z Fifa 18 gdyby się pojawiło w sprzedaży ? :P
Opublikowano 1 października 20177 l To "polecam" zagrać w kingdom. Za taką "optymalizację" serio powinni zwracać kasę. Ta gra (nie przesadzam, serio) potrafi chodzić w 1-2k/s. Doszedłem do 4 wyspy, już jestem blisko przejścia na kolejną i nagle gra mi zwalnia do takiej prędkości, że scroling całej szerokości ekranu to jakieś 1-2 klatki. Zaczynam jechać na drugą stronę mapy i w pewnym momencie ładuję się na liczną grupkę potworów, ginę od razu, a wraz ze mną 2-3h godziny mojego życia. Wygląda to tak: pierwsza klatka jestem sam w lesie, druga klatka jestem w środku bandy potworów. Wyłączyłem znicza, poszedłem się przewietrzyć. Czekam na łatkę, jak jej nie wydadzą, to już ja im napisze...
Opublikowano 1 października 20177 l a to tak to nie, idzie normalnie grac ale taki TLG switchowy ehh reszta gierek rozpiescila, stabilne 30 lub 60 i człowiek zapomnial jak to bywalo na stacjonarkach
Opublikowano 1 października 20177 l a to tak to nie, idzie normalnie grac ale taki TLG switchowy ehh reszta gierek rozpiescila, stabilne 30 lub 60 i człowiek zapomnial jak to bywalo na stacjonarkach akurat LEGO City na kazdej platformie chrupie, wiec to nie tak, ze wersja Switchowa jest w tym wzgledzie gorsza
Opublikowano 2 października 20177 l To "polecam" zagrać w kingdom. Za taką "optymalizację" serio powinni zwracać kasę. Ta gra (nie przesadzam, serio) potrafi chodzić w 1-2k/s. Doszedłem do 4 wyspy, już jestem blisko przejścia na kolejną i nagle gra mi zwalnia do takiej prędkości, że scroling całej szerokości ekranu to jakieś 1-2 klatki. Zaczynam jechać na drugą stronę mapy i w pewnym momencie ładuję się na liczną grupkę potworów, ginę od razu, a wraz ze mną 2-3h godziny mojego życia. Wygląda to tak: pierwsza klatka jestem sam w lesie, druga klatka jestem w środku bandy potworów. Wyłączyłem znicza, poszedłem się przewietrzyć. Czekam na łatkę, jak jej nie wydadzą, to już ja im napisze...Moze cos z konsola? Nigdy nie odwalalo mi sie cos takiego. Wiadomo, wieksza zadyma na polu walki to cos tam chrupnelo na moment do 25 klatek, ale slajdszol do 2-3 klatek? Nigdy.
Opublikowano 2 października 20177 l W dzisiejszym dniu ma być powiedziane coś o Stardew Valley. Może data premiery wersji na Switcha?
Opublikowano 2 października 20177 l Mnie wszystko jedno w sumie, ale niebawem będzie zakup Switcha to i gierkę się zakupi. Będzie jeden z pierwszych tytułów, to na pewno. Edytowane 2 października 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 2 października 20177 l W sumie jeszcze nie miałem okazji zagrać w SV, a nasłuchałem się samych pozytywnych opinii, więc raczej zakup obowiązkowy. Tym bardziej, że gra wydaje się być stworzona pod "handhelda" ;) .
Opublikowano 2 października 20177 l Czerwone joy cony dostępne w Play-Asia https://www.play-asia.com/nintendo-switch-joy-con-controllers-red/13/70bjpt W Europie cisza?
Opublikowano 2 października 20177 l Data premiery Stardew Valley dzisiaj coś czuję I to pewnie nawet ten czwartek, bo po to to całe podejście do tematu przez twórców było żeby data premiery była najwcześniej jak to tylko możliwe.
Opublikowano 2 października 20177 l Data premiery Stardew Valley dzisiaj coś czuję I to pewnie nawet ten czwartek, bo po to to całe podejście do tematu przez twórców było żeby data premiery była najwcześniej jak to tylko możliwe. nie rob smaku
Opublikowano 2 października 20177 l chucklefish zbiera "zamowienia" na kody recenzenckie, takze ten jesli nie ten czwartek, to nastepny na bank, tak czy inaczej, w ciągu paru dni będziemy orać pola, sadzić rzepy, grzebać w śmieciach i walczyć z mobkami w kopalni PRZENOŚNIE
Opublikowano 2 października 20177 l Moze jest szansa na pudelko? żonglować kartami żeby podlać marchewkę? oj nie, tylko cyfra
Opublikowano 2 października 20177 l chucklefish zbiera "zamowienia" na kody recenzenckie, takze ten jesli nie ten czwartek, to nastepny na bank, tak czy inaczej, w ciągu paru dni będziemy orać pola, sadzić rzepy, grzebać w śmieciach i walczyć z mobkami w kopalni PRZENOŚNIE jesli to prawda to moja marchewka bedzie wystrugana jeszcze dzisiaj
Opublikowano 2 października 20177 l a to tak to nie, idzie normalnie grac ale taki TLG switchowy ehh reszta gierek rozpiescila, stabilne 30 lub 60 i człowiek zapomnial jak to bywalo na stacjonarkach akurat LEGO City na kazdej platformie chrupie, wiec to nie tak, ze wersja Switchowa jest w tym wzgledzie gorsza Aj to nie za dobrze ale i nie tragicznie dla mnie, myślałem że po ostatnim patchu miało być stabilne 30 w trybie przenośnym :/
Opublikowano 2 października 20177 l Nie, nie wiem kto Ci to wmówił, ale tak nie jest ;) chodzi po prostu lepiej, ale nadal chrupie
Opublikowano 2 października 20177 l To "polecam" zagrać w kingdom. Za taką "optymalizację" serio powinni zwracać kasę. Ta gra (nie przesadzam, serio) potrafi chodzić w 1-2k/s. Doszedłem do 4 wyspy, już jestem blisko przejścia na kolejną i nagle gra mi zwalnia do takiej prędkości, że scroling całej szerokości ekranu to jakieś 1-2 klatki. Zaczynam jechać na drugą stronę mapy i w pewnym momencie ładuję się na liczną grupkę potworów, ginę od razu, a wraz ze mną 2-3h godziny mojego życia. Wygląda to tak: pierwsza klatka jestem sam w lesie, druga klatka jestem w środku bandy potworów. Wyłączyłem znicza, poszedłem się przewietrzyć. Czekam na łatkę, jak jej nie wydadzą, to już ja im napisze...Moze cos z konsola? Nigdy nie odwalalo mi sie cos takiego. Wiadomo, wieksza zadyma na polu walki to cos tam chrupnelo na moment do 25 klatek, ale slajdszol do 2-3 klatek? Nigdy. Nic z konsolą, tutaj jest wątek o problemach z tą grą: https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/707jwb/kingdom_new_lands_major_performance_issues/ Massive frame-rate issues. 1 frame per second on day 50+ and oddly tons of enemies don't always make it lag. - it's hit and miss. Dużo osób pisze o tak drastycznych spadkach Może mało grałeś (w sensie podczas jednej rozgrywki) i stąd brak aż takich problemów.