Opublikowano 5 października 20177 l Działa Wam poprawnie apka na iOS/Andorid Parental Controls? Bo mi od czerwca nie aktualizuje godzin spędzonych przed konsolą. Nie wiem czemu.
Opublikowano 6 października 20177 l Twórcy WOT-a biorą pod uwagę stworzenie wersji na Switcha, jeżeli pójdzie tyle konsol, że będzie się im to opłacać. http://nintendoeverything.com/world-of-tanks-dev-open-to-bringing-the-game-to-switch-depends-on-the-install-base/ Edytowane 6 października 20177 l przez roivas
Opublikowano 6 października 20177 l Według strony PGA to 228 metrów kwadratowych. Można będzie też przetestować np. nowego Mariana i Skyrim. Edytowane 6 października 20177 l przez Kavka
Opublikowano 10 października 20177 l reggie teasuje niezapowiedziany projekt, jakis kozak z ruchu ust wie o jaki tytul chodzi? (36min 36sek)
Opublikowano 10 października 20177 l Reggie jaja sobie robił, mówił coś w stylu "gra, którą ludzie będą próbowali wyczytać z ruchu moich ust", na reddicie kilku niezależnych speców doszło do podobnego wniosku
Opublikowano 12 października 20177 l http://www.ppe.pl/blog/53216/8924/upadek-nintendo-switch.html nareszcie opinia kogos kto sie zna
Opublikowano 12 października 20177 l super wniosek - hybryda switch jest slabsza niz xone, powinien dostac nobla za to odkrycie, jestem w szoku, ze tak jest faktycznie, ze w tej obudowie wielkosci wiekszej tabliczki czekolady nie ma mocy co najmniej scorpio za to w tej tabliczce czekolady zamkniety jest talent ludzki, ktory potrafi splodzic calkowite nowe podejscie do gier open world, nowy pomysl w shoterach czy bijatykach, zaskakujacy crossover dwoch swiatow, a za chwile rewolucje w platformowkach
Opublikowano 12 października 20177 l Ja wiem, nie musisz mi tłumaczyć, dla beki wkleiłem ten blog, jednak zaintrygowałeś mnie - jakie nowe podejście do gier open world? jaki pomysł w shooterach?
Opublikowano 12 października 20177 l z trollem nie bede wdawac sie w dyskusje, a wklejaj do beki takie cos do cw, a nie tu
Opublikowano 12 października 20177 l http://www.ppe.pl/blog/53216/8924/upadek-nintendo-switch.html nareszcie opinia kogos kto sie zna Płacz fanboja.
Opublikowano 12 października 20177 l calkowite nowe podejscie do gier open world Jakie jest to nowe podejście do gier open world w Zeldzie? Przecież ta gra to zlepek pomysłów z innych gier.
Opublikowano 12 października 20177 l pokaz mi gre open world podobna do zeldy botw? bo ja ci wymienie milion klonow kazdego innego open worlda (np takie horizon, far cry, assassins creed to przeciez kalki), no chyba, ze dla ciebie to, ze w zeldzie sa wieze i posterunki czyni ja kalka gier ubi do mnie koncepcja open worlda bez znacznikow, gdzie wszystko jest opcjonalne, a trzon gry oparty o zagadki logiczne jest zdecydowanie nowym podejsciem