NemoKOF 676 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 Nie przytoczę teraz źródła ale trafiłem ma opinię, że s3 to jedno z rozczarowań roku. Przy czym sam nie grałem. Jak znajdę linka to wkleję. Cytuj
Gość Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 Tu nie trzeba linka, S3 zostało zmieszane z błotem Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 pro controler kozacki ale jezus maria ten krzyzak to jakis troling - dramatycznie sztywny i dramatycznie chodzi, totalnie nie ta liga co krzyzaki od sony za to pozostale elementy pada cud miod, szkoda jedynie triggerow bo to raczej zamyka calkowicie droge do jakis powazniejszych racerow na tej platformie Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 Dzisiaj jak chciałem zmienić język w FIFIE i pacnąłem "lewo" to weszło "góra" i gra mi się włączyła po angielsku xd. Taki to jest wyśmienity krzyżak. Ale od czasów DS Lite nie pamiętam dobrego krzyżaka w ich padach, to jest jakiś mit z tym jakie to one niby dobre są. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 TYLKO DS4. A tak serio to koncowke Shovel Knighta jednak wolałem grac na Pro controlerze. Tak samo kazda rozgrywka w RMX. Zelda wszystko jedno ale np. jak Bayonetta 2 juz bedzie dostępna to też raczej na tv z pro controllerem. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 Dzisiaj jak chciałem zmienić język w FIFIE i pacnąłem "lewo" to weszło "góra" i gra mi się włączyła po angielsku xd. Taki to jest wyśmienity krzyżak. Ale od czasów DS Lite nie pamiętam dobrego krzyżaka w ich padach, to jest jakiś mit z tym jakie to one niby dobre są. Większa wersja takiego jak jest w GBA SP byłaby moim zdaniem idealna, to mój ulubiony d-pad. Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 Ja tam nigdy nie narzekałem na d-pady w konsolach nintendo (poza GC, ogólnie za tamtym kontrolerem nie przepadam), z kolei nie przepadam za krzyżakami w dual shockach (na DS3 to nawet hadoukena nie szło zrobić w sf2hdr). Musieli coś bardzo s(pipi)ić w nowym pro controllerze, bo ten w padzie do Wii U jest super. @mate5, coś w tym rodzaju masz w DS Classic, też świetny krzyżak Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 Dla mnie ciut za małe są przyciski na joyconach. I grając na nich nie czuje się pełni komfortowo. Nie grałęm na tyle dużo na nowym pro aby go oceniach ale ten od WiiU jest moim kompanem w retrograniu i złęgo słowa na niego nie powiem genialny pad Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 Najlepszy krzyżak był w padzie do Segi Saturn! Genialny do bijatyk. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 mi krzyzak z vity pasuje, deklasuje tego z ps4 pro pad do switcha kozacki, te obicia kolorowe z pada splatoonowego, bateria, material na galkach itp goty ale krzyzak jak z ruskich podrob z targu Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 (edytowane) Panowie jakie są szanse na Resident Evil 4 na Switcha? Myślicie, że wyjdzie? Ta gra w formie przenośnej mogłaby być czymś genialnym. Nie pogardziłbym też 5, 6 i okrojoną 7. No i oczywiście REmake i Zero. Na 6 najmniej mi zależy. Najbardziej RE4. W docku spokojnie powinno być 1080p i 60 klatek. Edytowane 15 października 2017 przez Mantis Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 Może kiedyś wyjdzie ;). Sam bym nie pogardził, szczególnie remakiem jedynki :). Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 Pady od X1 mają spoko krzyżak Mantis Capcom nawet na iOS wys,rał jakiś zbiedzony port. Minie trochę czasu i wszystko pewnie od 4 do 6 wcisną na Switcha jak ta sprzedaż konsoli jaka jest teraz będzie się utrzymywać. Grałoby się oczywiście, jeszcze jak. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 juz tyle h spedzonych ze switchem i jedyne co mnie w tej konsolce martwi to te mikro luzy joyconow osadzonych na szynach, niby mozna to podklejac ale pewnie jeszcze bardziej sie wyrucha myslalem ze sie przyzwyczaje z czasem ale takie rzeczy zawsze mi sie rzucają mocno w oczy, można powiedziec ze to jedyna rysa na Achillesowej pięcie Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 u mnie akurat jeszcze jest sztywno w miare, choc prawy joycon w trybie stacjonarnym leciutenko juz ma luz mnie z wykonania martwi jedynie ten platik z joyconow - niesamowicie chlonie pot z palcow i obok guzikow robia sie okregi z tego, o ile moja 4 letnia vite po wyczyszczeniu praktycznie moge sprzedawac jako nowke wyciagnieta z folii w celu sprawdzenia, to switch po pol roku wyglada na skatowanego w moim odczuciu (a zawsze dbam o sprzety) wady softwarowe? wiadomix - brak mi netflixa i youtube (a bym sobie zobaczyl stranger things sezon2 w lozeczku) i nieszczesnych opcji zarzadzania save'ami, to dramat by w 2017 drzec o zapisy z gier, vita nie dosc, ze miala chmure to jeszcze mozna bylo zgrywac save'y (lacznie z patchami do gier czy nawet calymi cyfrowymi pozycjami) na pc Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 Mają co poprawiać w następnym modelu, ale nawet jakby kto chciał odsprzedać ten model i zmienić na nowszy, gdyby był, to przez brak kopiowania savewów jest uziemiony, masakra. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 Czyli na razie mozna spac spokojnie ze niny niebawem zapowie revizje switcha bo i tak nie ma jak kopiowac stanow zapisu xd Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 jak w ogóle można gadać o rewizji konsoli, która jeszcze nie ma nawet roku? Na pewno jakaś nowa wersja wyjdzie, ale wcześniej niż w 2019 to nie ma co liczyć... Przynajmniej tak mi się wydaje. Gdyby Big N tak szybko wydało lepszy model Switcha, obecni posiadacze byliby raczej wkurzeni za to, że kupili gorszy "prototyp". Cytuj
Ukukuki 6 943 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 (edytowane) Ja mam nadzieje ,że rewizja będzie sporo mniejsza. Ramka wokół ekranu jest ogromna. Fajnie jak następna wersja będzie sprzedawana bez stacji dokującej (sprzedawali konsole bez ładowarki to chyba nie będzie to problemem xD). Do tego jakby jeszcze dodali w następnym modelu z 40 minut pracy więcej na baterii. Brak przeglądarki i YT boli. Przecież DS Lite wyszedł po roku od premiery w stanach czy unii poprzedniego modelu. Edytowane 16 października 2017 przez Ukukuki Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 (edytowane) Na bank tego szybko nie zrobią, najwcześniej pewnie na następne święta, to tylko pobożne życzenia :). Z DS Lite to chyba nie mieli wyjścia, bo ten kosmiczny DS to jakieś nieporozumienie było :D. Edytowane 16 października 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 (edytowane) Przecież DS Lite wyszedł po roku od premiery w stanach czy unii poprzedniego modelu. A Wii U w ogolę żadnego nowego modelu nie dostało więc tutaj nie ma reguły. Edytowane 16 października 2017 przez _Be_ Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 tylko wiiu az takiego pola do popisu nie mialo z revizjami jak switch, koncepcja tej konsoli to po prostu wylagarnia potencjalnych nowych modeli: switch pro, switch lite bez czarnej ramki, switch bez docka, switch z dockiem z prockiem, switch bez rozpisanych joyconow, switch z bardziej subtelnym dockiem co go nie rysuje itp Cytuj
Ukukuki 6 943 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 Raz ,że było porażką a dwa modele przenośne od zawsze dostawały kilka wersji. Switch się sprzedaje bardzo dobrze więc na pewno dostaniemy z 3 rewizje. Zwłaszcza ,że przy sprzętach przenośnych postęp idzie dosyć szybko i można fajne rzeczy z czasem dodać jak lepsza bateria, ekran czy po prostu poprawić błędy poprzednika. Ja tam Switcha wymienię na nowy model jak tylko się pojawi bo coś czuję ,że się pozbędą tej ramki i switch będzie fajnym stosunkowo małym sprzętem przenośnym bo to co jest teraz ciężko jednak zabierać ze sobą gdziekolwiek. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 ramke beda mogli sie pozbyc tylko z prawej i lewej strony, gora i dol musi zostac by joycony pasowaly na dlugoc bo w revizje z nowymi mniejszymi joyconami nie wierze, chyba ze switch lite to bedzie jedna bryla bez rozpisanych kontrolerow to wtedy maja pelne pole do popisu z miniaturyzacja Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 nic nie wymienisz jak zje,bane Nintendo nie doda podstawowych funkcji do systemu i nie będziesz mógł save'a przenieść Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi